• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1046 porszívóhoz porzsák és tartozék1200 PS porszívóhoz porzsák és tartozék1300E, 1400E porszívóhoz porzsák és tartozékAl Penta porszívóhoz porzsák és tartozékAliv porszívóhoz porzsák és tartozékAquill Lavasciuga XTW 15E porszívóhoz porzsák és tartozékBidon porszívóhoz porzsák és tartozékBidoni : Domo, Dry, Compact Dry porszívóhoz porzsák és tartozékBidori Compact Dry porszívóhoz porzsák és tartozékBl Compra porszívóhoz porzsák és tartozékCleos XTH 170, 180EW porszívóhoz porzsák és tartozékCOBRAEX:2 porszívóhoz porzsák és tartozékCOBRAVAP porszívóhoz porzsák és tartozékCompacto 13/E, 14/E/PC, 15E porszívóhoz porzsák és tartozékCompacto: XTC 12, XTC 13, XTC 14E/PC porszívóhoz porzsák és tartozékDarel XTC, XTCN porszívóhoz porzsák és tartozékDarel XWDA 150 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 1200 M porszívóhoz porzsák és tartozékDomo Exe porszívóhoz porzsák és tartozékEV 100 porszívóhoz porzsák és tartozékEX :2 porszívóhoz porzsák és tartozékFloor Line: XT 1200, XT 1300, XTL, XTR porszívóhoz porzsák és tartozékFloor Line: XTR 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékJazz porszívóhoz porzsák és tartozékJazz Extra porszívóhoz porzsák és tartozékLM 190 porszívóhoz porzsák és tartozékLM 191 porszívóhoz porzsák és tartozékLM 200 porszívóhoz porzsák és tartozékLM 210 porszívóhoz porzsák és tartozékLM 91 porszívóhoz porzsák és tartozékM 29 porszívóhoz porzsák és tartozékM 31 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximum XTL 130E,-XTL 140E/EX 3 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximum XTL 150E/EX 3 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximum: XTL 135E, 145E, 150E, 154E porszívóhoz porzsák és tartozékMaximum: XTL 160E porszívóhoz porzsák és tartozékOrbit XTD 3070E, XTD 3080E, XTD 3095E porszívóhoz porzsák és tartozékOrbit 3080E,-3090E,-4095E porszívóhoz porzsák és tartozékPenta porszívóhoz porzsák és tartozékPENTA EX:2 porszívóhoz porzsák és tartozékPENTAVAP porszívóhoz porzsák és tartozékPENTAVAPEL porszívóhoz porzsák és tartozékPENTAVAPEX porszívóhoz porzsák és tartozékPMO 508 porszívóhoz porzsák és tartozékPMO 509 porszívóhoz porzsák és tartozékPMO 514 porszívóhoz porzsák és tartozékPMO 515 porszívóhoz porzsák és tartozékProfy Dry porszívóhoz porzsák és tartozékQuick XTSS 135E 1350W porszívóhoz porzsák és tartozékQuick 130 porszívóhoz porzsák és tartozékQuick 140/E porszívóhoz porzsák és tartozékQuick XTSS 125 porszívóhoz porzsák és tartozékQuick XTSS 130 porszívóhoz porzsák és tartozékQuick XTSS 135 E porszívóhoz porzsák és tartozékQuick XTSS 140 porszívóhoz porzsák és tartozékQZ 11, 12 BL porszívóhoz porzsák és tartozékRadel XTC 15E, XTCE 180 porszívóhoz porzsák és tartozékRomeo 1400, 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 100 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 103 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 105 porszívóhoz porzsák és tartozékSC SUPER COMPACT porszívóhoz porzsák és tartozékScoop 11, Scoop XTRC 150E porszívóhoz porzsák és tartozékSlam XTXS 160E, XTXS 165 porszívóhoz porzsák és tartozékSun 140E/turbo,-143E,-155E,-160E porszívóhoz porzsák és tartozékSun 180HE/HE.1 porszívóhoz porzsák és tartozékSun XTCA 170ET/ET.1 porszívóhoz porzsák és tartozékSun XTCN 130,-150E porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Tutto porszívóhoz porzsák és tartozékTechnomax 11 porszívóhoz porzsák és tartozékTigra porszívóhoz porzsák és tartozékTrivac 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékTXA 01 porszívóhoz porzsák és tartozékVT 50 81 42 porszívóhoz porzsák és tartozékW 20M porszívóhoz porzsák és tartozékWF 1300E porszívóhoz porzsák és tartozékWF 5273 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1300 M supertutto porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000 /MD/SD porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000/PS porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000ED porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000EX porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000MD porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000PD porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000PS porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1000SD porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1030P porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1036 MV porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1046 porszívóhoz porzsák és tartozékXD 1064 MV porszívóhoz porzsák és tartozékXD 900 porszívóhoz porzsák és tartozékXE 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékXE 1200 PD, SD porszívóhoz porzsák és tartozékXE 1251 porszívóhoz porzsák és tartozékXE 1271 porszívóhoz porzsák és tartozékXE 1274 porszívóhoz porzsák és tartozékXIJ 120 D porszívóhoz porzsák és tartozékXLE 800...900 porszívóhoz porzsák és tartozékXLENCE 210PE,-212PET,-XTL 190PE porszívóhoz porzsák és tartozékXLM 355.ADC Colombina Evo porszívóhoz porzsák és tartozékXLM 416.WCG Colombina Evo porszívóhoz porzsák és tartozékXLM 418.GCG Colombina Evo porszívóhoz porzsák és tartozékXLT 212 PET porszívóhoz porzsák és tartozékXS 1100D porszívóhoz porzsák és tartozékXT ... - Floor Line porszívóhoz porzsák és tartozékXT 1250 PRIMA porszívóhoz porzsák és tartozékXTA 3080 E, XTD 3070 E, 3080 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTC ... - Compacto porszívóhoz porzsák és tartozékXTC 12... 15E - Radel porszívóhoz porzsák és tartozékXTC 1200, 1300E, 1400E porszívóhoz porzsák és tartozékXTC 143E porszívóhoz porzsák és tartozékXTCA - SUN porszívóhoz porzsák és tartozékXTCN ... - Darel porszívóhoz porzsák és tartozékXTD 2040 porszívóhoz porzsák és tartozékXTD 2050, 2060, 2065, 2070 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTD 3070... 3071 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTD 3080... 3081 E / ET porszívóhoz porzsák és tartozékXTD 3090 E, 3095 E, 4095 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 1200 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 1200E porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 130 porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 1300E porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 135 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 1400 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 145 porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 150 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTE 600 NB porszívóhoz porzsák és tartozékXTH 170 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTH 180 E (>B) porszívóhoz porzsák és tartozékXTH 200 E - Cleos (>B) porszívóhoz porzsák és tartozékXTH 210 (>B) porszívóhoz porzsák és tartozékXTJ 140B porszívóhoz porzsák és tartozékXTL ... - Floor Line porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 1200, XTL 1200E, XTL 1300E porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 135E, XTL 14EX2, XTL 145E, XTL 150E porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 13EX2 porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 1400E porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 150 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 190 PE - XLence porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 210 PE Xlence porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 212 PET - XLence porszívóhoz porzsák és tartozékXTL 220 PE - XLence porszívóhoz porzsák és tartozékXTR ... - Floor Line porszívóhoz porzsák és tartozékXTR 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékXTRC 135 porszívóhoz porzsák és tartozékXTRC 140, 160 porszívóhoz porzsák és tartozékXTS 120 - 125 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTW 15 porszívóhoz porzsák és tartozékXTXS 160 E porszívóhoz porzsák és tartozékXTXS 165 E porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1200 ED porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1200 MD domo porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1200 PD porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1200PS porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1200SD porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1200WD porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1270 porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1273 porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékXW 1400 CA porszívóhoz porzsák és tartozékXWDA 150 - Darel porszívóhoz porzsák és tartozékXWF 1500E porszívóhoz porzsák és tartozékYE 5251 porszívóhoz porzsák és tartozékYE 5254S porszívóhoz porzsák és tartozékYE 5261E porszívóhoz porzsák és tartozékYE 5274ES porszívóhoz porzsák és tartozékYW 5260 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24914 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203