• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
2650 porszívóhoz porzsák és tartozékAlternative B DD 2206, DD 2210, DD 2214 porszívóhoz porzsák és tartozékBG-1 M 3200 porszívóhoz porzsák és tartozékBG-2 M 3210 porszívóhoz porzsák és tartozékCentrino SX porszívóhoz porzsák és tartozékCentrino XL porszívóhoz porzsák és tartozékCentrino XXL porszívóhoz porzsák és tartozékDD 102 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 103 A porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2200 Rebel 20 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2200-3 Rebel 20 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2210-3 Rebel 21 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2220-0 Rebel 22 HE porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2220-3 Rebel 22 HF porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2221 Rebel 23 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2221-0 Rebel 23 HE porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2221-3 Rebel 23 HF porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2224-0 Rebel 24 HE porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2224-1 Rebel 24 HF porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2225-0 Rebel 25 HE porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2225-1 Rebel 25 HFC porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2225-3 Rebel 25 HF porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2324-1 FUNC 1.1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2324-2 FUNC 2.1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2324-3 FUNC 3.1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2324-4 FUNC 4.1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2324-7 POPSTER Coral porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2324-8 POPSTER Blue porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2324-9 POPSTER Limejuice porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2325-1 YAZZ 1.1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2325-2 YAZZ 2.1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2325-3 YAZZ 3.1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2400 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 260 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-0 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-2 ULTIMA porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-3 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-4 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-5 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-6 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-7 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-8 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2620-9 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2650-0 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2650-1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2651-0 PICK UP porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2651-1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 270 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-0 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-2 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-3 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-4 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-5 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-6 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-7 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-8 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2720-9 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2750-0 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2750-1 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 280, 281, 282 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2804 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2820-1 FUNC porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2820-2 FUNC porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2820-3 FUNC porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2820-4 FUNC porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2820-7 POPSTER Coral porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2820-8 POPSTER Blue porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2820-9 POPSTER Limejuice porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2822-1 YAZZ porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2822-2 YAZZ porszívóhoz porzsák és tartozékDD 2822-3 YAZZ porszívóhoz porzsák és tartozékDD 3201 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 3224 BlackLabel CP24 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 3274 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5254-0 INFINITY REBEL 54 HE porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5254-1 INFINITY REBEL 54 HFC porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5254-3 INFINITY REBEL 54 HF porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5255 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5500 Infinity Rebel 50 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5500-3 Infinity Rebel 50 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5501 Infinity Rebel 50 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5510-3 Infinity Rebel 51 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5550-0 INFINITY REBEL 52 HE porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5550-3 INFINITY REBEL 52 HF porszívóhoz porzsák és tartozékDD 5551-3 INFINITY REBEL 53 HF porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7014 - Beat porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7070 - Rebel 72 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7071 - Rebel 73 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7114 - Capoera porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7264 - EQU 4 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7265 - EQU 5 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7274 - Rebel 74 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7275 - Rebel 75 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7276 - Rebel 76 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7358-0 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7374 - Beat porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7374 - Popster porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7375 - Capoera porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7700 - Rebel 70 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7700-3 Rebel 70 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7710 - Rebel 71 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 7770 - Rebel 77 porszívóhoz porzsák és tartozékDD 961 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1100, 1401, 1403 porszívóhoz porzsák és tartozékM 13 Gator 9.6V porszívóhoz porzsák és tartozékM 1404, 1406, 1408, 1410, 1414 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1405 Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékM 1440...1446 Picco Bello porszívóhoz porzsák és tartozékM 1460, M 1470 Piccolo porszívóhoz porzsák és tartozékM 1550...1554, M 1556 Swiffty porszívóhoz porzsák és tartozékM 1552- 1 Swiffy porszívóhoz porzsák és tartozékM 1559 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1565 Lifty porszívóhoz porzsák és tartozékM 1605 Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékM 1606 Derby porszívóhoz porzsák és tartozékM 1608 Derby porszívóhoz porzsák és tartozékM 1610... 1613 Energy porszívóhoz porzsák és tartozékM 1631, M 1632 Galaxy porszívóhoz porzsák és tartozékM 1684-8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1710 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1800 - Energy porszívóhoz porzsák és tartozékM 1805 Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékM 1806 Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékM 1808 Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékM 1878-0 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1882-1-9,, M 1883-0-9, porszívóhoz porzsák és tartozékM 1884-1-2-3-4-5-6-7-8-9 porszívóhoz porzsák és tartozékM 1885 Centrixx Ultima porszívóhoz porzsák és tartozékM 1886 Centixx Ultima porszívóhoz porzsák és tartozékM 1888 Centrixx Magnum porszívóhoz porzsák és tartozékM 1889 - Centrixx Magnum porszívóhoz porzsák és tartozékM 1890 - Centrixx Magnum porszívóhoz porzsák és tartozékM 1890 Avanty porszívóhoz porzsák és tartozékM 1891 Avanty porszívóhoz porzsák és tartozékM 1892 - Centrixx Classic porszívóhoz porzsák és tartozékM 1900 Avanty porszívóhoz porzsák és tartozékM 2000 Avanty porszívóhoz porzsák és tartozékM 2006 Centrixx porszívóhoz porzsák és tartozékM 2009 Centrino Cleancontrol porszívóhoz porzsák és tartozékM 2010 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2010-6 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2011 Centrino XL3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2011-4 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2012-1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2012-2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2012-3 Centrino X 3.1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2012-4 Power Cyclone porszívóhoz porzsák és tartozékM 2012-5 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2012-7 Cooper (>B) porszívóhoz porzsák és tartozékM 2013 Centrino CleanControl porszívóhoz porzsák és tartozékM 2200 Avanty porszívóhoz porzsák és tartozékM 2288 Centec 2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2422-1 Maxima porszívóhoz porzsák és tartozékM 2424-9 Heinzelmann porszívóhoz porzsák és tartozékM 2610 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2613 Centrixx TS porszívóhoz porzsák és tartozékM 2614 Centrixx TS porszívóhoz porzsák és tartozékM 2615 Centronic porszívóhoz porzsák és tartozékM 2700 Centrino SX3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2703 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2710 Centrino porszívóhoz porzsák és tartozékM 2720 Centrino XL porszívóhoz porzsák és tartozékM 2724 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2725 Allrounder porszívóhoz porzsák és tartozékM 2730 Centrino X3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2734 Centrino X3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2739 Centrino X3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2750 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2769 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2769-1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2769-2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2769-3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2815 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2818 C-Power XS porszívóhoz porzsák és tartozékM 2819 Trophy porszívóhoz porzsák és tartozékM 2827 Centec porszívóhoz porzsák és tartozékM 2828 Centec porszívóhoz porzsák és tartozékM 2829 Centec porszívóhoz porzsák és tartozékM 2829-2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2830 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2831 Centec 2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2838 Power Cyclone 2300 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2880-0 - M2880-5 Centrino SX porszívóhoz porzsák és tartozékM 2880-2 Centrino SX porszívóhoz porzsák és tartozékM 2880-5 Centrino SX porszívóhoz porzsák és tartozékM 2881 Centrino CleanControl porszívóhoz porzsák és tartozékM 2882 - Centrixx Classic porszívóhoz porzsák és tartozékM 2883 - Centrixx Classic porszívóhoz porzsák és tartozékM 2884 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2888, M 2889 Centrixx Magnum porszívóhoz porzsák és tartozékM 2889-9 MAGNUM ROT/SILBER 2300 W porszívóhoz porzsák és tartozékM 2890 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2991 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2991-2 Centrino+ porszívóhoz porzsák és tartozékM 2991-5 Centrino CleanControl porszívóhoz porzsák és tartozékM 2992 Centrino Cleancontrol 3.0 porszívóhoz porzsák és tartozékM 2993 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3010 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3015 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3015-1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3020 -2, M 3020-5 Centrixx Classic porszívóhoz porzsák és tartozékM 3025 - Centrixx Classic porszívóhoz porzsák és tartozékM 3030, M 3035, M 3040, M 3045 Centrixx porszívóhoz porzsák és tartozékM 3050 Classic porszívóhoz porzsák és tartozékM 3055 Classic porszívóhoz porzsák és tartozékM 3070, M 3075 Centrixx porszívóhoz porzsák és tartozékM 3080 - Centrixx Ultima porszívóhoz porzsák és tartozékM 3085 - Centrixx Ultima porszívóhoz porzsák és tartozékM 3090 - Centrixx Ultima porszívóhoz porzsák és tartozékM 3095 - Centrixx Ultima porszívóhoz porzsák és tartozékM 3120 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3121 HandyDuo porszívóhoz porzsák és tartozékM 3210 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3220 BlackLabel CP1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3230 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3250 Black Label MC1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3320 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3330 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3340 Factory porszívóhoz porzsák és tartozékM 3882 Centrixx porszívóhoz porzsák és tartozékM 3882-0-1 Centrixx CPR porszívóhoz porzsák és tartozékM 3883 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3884 Magnum MPR2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3884-0 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3884-1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3884-3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3888 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3889 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3890 porszívóhoz porzsák és tartozékM 3999 Centrino CleanControl Deluxe porszívóhoz porzsák és tartozékM 5010 Infinity porszívóhoz porzsák és tartozékM 5011 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5013 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5019 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5020 Infinity V 8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5021 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5021-1 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5021-2 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5021-3 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5022 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5023 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5028 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5029 Infinity V8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5030 Infinity VS8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5032 Infinity M8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5033 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5034 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5035 Infinity VS8 Loop porszívóhoz porzsák és tartozékM 5036 Infinity VS8 Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékM 5037 Infinity VS8 Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékM 5038 VT8 Extreme porszívóhoz porzsák és tartozékM 5039 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5040 Twinfinity porszívóhoz porzsák és tartozékM 5049 Twinfinity porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-0 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-0, -2, -3, -5, -7, -9 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-4 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-5 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-6 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-7 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-8 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5050-9 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5051-0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, porszívóhoz porzsák és tartozékM 5052- 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, porszívóhoz porzsák és tartozékM 5059-0,1,2,3,4,5,6,7 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5060 Infinity VS8 Turbo eco porszívóhoz porzsák és tartozékM 5069 Infinity VS8 Turbo eco porszívóhoz porzsák és tartozékM 5070 Infinity MC1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5080 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5080-0...-9 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5083 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5083-0...-9 porszívóhoz porzsák és tartozékM 5090 Infinity EQU Silence porszívóhoz porzsák és tartozékM 606 Libero porszívóhoz porzsák és tartozékM 607 Spider porszívóhoz porzsák és tartozékM 610 PUCK porszívóhoz porzsák és tartozékM 629 Handy basis porszívóhoz porzsák és tartozékM 680-1 Trendino porszívóhoz porzsák és tartozékM 6900 porszívóhoz porzsák és tartozékM 6901 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7000 Allegra porszívóhoz porzsák és tartozékM 7004 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7005 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7006 (>A) porszívóhoz porzsák és tartozékM 7007 Cooper (>B) porszívóhoz porzsák és tartozékM 7008 - Cooper porszívóhoz porzsák és tartozékM 7009 - Paroly porszívóhoz porzsák és tartozékM 7010 Bagline porszívóhoz porzsák és tartozékM 7011 Skuppy (>C) porszívóhoz porzsák és tartozékM 7012 - Popster porszívóhoz porzsák és tartozékM 7013 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7015 Swiffy porszívóhoz porzsák és tartozékM 7017 Mustang porszívóhoz porzsák és tartozékM 7018 (>A) porszívóhoz porzsák és tartozékM 7019 Lifty (>A) porszívóhoz porzsák és tartozékM 7020 Bag Line porszívóhoz porzsák és tartozékM 7021 Derby porszívóhoz porzsák és tartozékM 7023 - Rocco porszívóhoz porzsák és tartozékM 7025 Bagline porszívóhoz porzsák és tartozékM 7030 Bagline porszívóhoz porzsák és tartozékM 7050 Fello & Friend Bag porszívóhoz porzsák és tartozékM 7050-1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7050-3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7050-6 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7055 - Bagline porszívóhoz porzsák és tartozékM 7059 Bagline porszívóhoz porzsák és tartozékM 7060 Bagline 2.6 i porszívóhoz porzsák és tartozékM 7066 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7070 Bagline porszívóhoz porzsák és tartozékM 7070-1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7070-3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7075 - Vito 5.0 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7080 Picco Bello porszívóhoz porzsák és tartozékM 7090 Cooper porszívóhoz porzsák és tartozékM 7098 Fantasy porszívóhoz porzsák és tartozékM 7099 Azury porszívóhoz porzsák és tartozékM 7100 EQU porszívóhoz porzsák és tartozékM 7100-3 EQU porszívóhoz porzsák és tartozékM 7100-5 EQU porszívóhoz porzsák és tartozékM 7101-EQU porszívóhoz porzsák és tartozékM 7103 - EQU2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7105 EQU porszívóhoz porzsák és tartozékM 7107 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7109 EQU2 porszívóhoz porzsák és tartozékM 7110 Mustang porszívóhoz porzsák és tartozékM 7111 Fello & Friend MT porszívóhoz porzsák és tartozékM 7118 - Matrixx porszívóhoz porzsák és tartozékM 7120 EQU Silence porszívóhoz porzsák és tartozékM 7122 - EQU Silence porszívóhoz porzsák és tartozékM 7123 - EQU Silence BG porszívóhoz porzsák és tartozékM 8000 - Galileo porszívóhoz porzsák és tartozékM 8020 - R1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 8028 - R1 porszívóhoz porzsák és tartozékM 8030 - R9 porszívóhoz porzsák és tartozékM 8038 - R9 porszívóhoz porzsák és tartozékM 8220, M 8228 R4 antiinfective porszívóhoz porzsák és tartozékM 8230 - R3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 8238 - R3 porszívóhoz porzsák és tartozékM 8424 Maxima porszívóhoz porzsák és tartozékMA 3050-1 Activity Control porszívóhoz porzsák és tartozékMA 5080 porszívóhoz porzsák és tartozékMA 5080-0...-9 porszívóhoz porzsák és tartozékMA 8424 Activity-Control porszívóhoz porzsák és tartozékMA 8424 Maxima porszívóhoz porzsák és tartozékQequ MA 8424 porszívóhoz porzsák és tartozékR1 porszívóhoz porzsák és tartozékR3 porszívóhoz porzsák és tartozékR9 porszívóhoz porzsák és tartozékRebel 55HF porszívóhoz porzsák és tartozékRebel 55HFC porszívóhoz porzsák és tartozékSalco Caddy porszívóhoz porzsák és tartozékSDC 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékUltra Air 1400 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24936 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.205.26.39