• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
Öko Lux BS 47/1 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpenfeeling porszívóhoz porzsák és tartozékBeech 2200 - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBS 01-04 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 01/1, 02/2, 03/1, 03/3 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 04/2, BS 04/3 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 05/. Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBS 095 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 36, 37/1 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 47 - 52 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 54, 55, 57, 58 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 59/0 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 59/1 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 60/. ... 65/. Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBS 70, 80 - 88 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 93, 94, porszívóhoz porzsák és tartozékBS 97, 98 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 01 compact porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 022 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 2000, 2010, 2020, 2030 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 21 - 3300 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 37 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 55/1 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 90, 91 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 93, BSS 93/1 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 94, BSS 94/1 porszívóhoz porzsák és tartozékChassis Project - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Crome porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 900 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1200, 1300, 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 2200 Duo porszívóhoz porzsák és tartozékCompact BS 01/1 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact BS 48/1 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Pro Edition 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact, Home ECO2 porszívóhoz porzsák és tartozékComplex (01/92-12/91) > 101 AKA 1 4001-4 porszívóhoz porzsák és tartozékComplex 4001 - 4030 porszívóhoz porzsák és tartozékCyclopower 2200 Duo porszívóhoz porzsák és tartozékCyclopower 2400 Duo porszívóhoz porzsák és tartozékDomatic ... porszívóhoz porzsák és tartozékDomatic, Exculsiv, Futura porszívóhoz porzsák és tartozékECO2 porszívóhoz porzsák és tartozékExclusiv ... porszívóhoz porzsák és tartozékFlower 2200W porszívóhoz porzsák és tartozékFormat 2000 - 2004 porszívóhoz porzsák és tartozékFutura ... porszívóhoz porzsák és tartozékGermany 2200W porszívóhoz porzsák és tartozékGr. 1 porszívóhoz porzsák és tartozékGr. 4 porszívóhoz porzsák és tartozékGr. 6 porszívóhoz porzsák és tartozékGr. 9 / 9 a / 9 b porszívóhoz porzsák és tartozékGr. 14 porszívóhoz porzsák és tartozékGr. 26 porszívóhoz porzsák és tartozékGr. 8 porszívóhoz porzsák és tartozékHandy ... porszívóhoz porzsák és tartozékHarlekin - Serie Domatic porszívóhoz porzsák és tartozékNova plus, Nova pro porszívóhoz porzsák és tartozékPianissimo - Serie Domatic porszívóhoz porzsák és tartozékPianissimo - Serie Varia porszívóhoz porzsák és tartozékPremier... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPremium 2200W porszívóhoz porzsák és tartozékPro Edition - Serie Varia porszívóhoz porzsák és tartozékPuro...serie porszívóhoz porzsák és tartozékSérie 731 porszívóhoz porzsák és tartozékSento 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékSento PRO porszívóhoz porzsák és tartozékSolid 1000, 1100, 1200, 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékStorm porszívóhoz porzsák és tartozékTarga... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékTopo ... porszívóhoz porzsák és tartozékTR 17-1 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2400 Duo porszívóhoz porzsák és tartozékTwister... (+sep.Halter) porszívóhoz porzsák és tartozékValente - Serie Domatic porszívóhoz porzsák és tartozékValente - Serie Handy porszívóhoz porzsák és tartozékValente - Serie Varia porszívóhoz porzsák és tartozékVaria ... porszívóhoz porzsák és tartozékVilla Steel 2200W porszívóhoz porzsák és tartozékVilla Wave 2200W porszívóhoz porzsák és tartozékVinto ... porszívóhoz porzsák és tartozékVision ... porszívóhoz porzsák és tartozékVivo ... porszívóhoz porzsák és tartozékZenith... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZento BS 57/6 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24914 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203