• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
10 EL porszívóhoz porzsák és tartozék106 Electronic porszívóhoz porzsák és tartozék1105 porszívóhoz porzsák és tartozék1107 porszívóhoz porzsák és tartozék1117 porszívóhoz porzsák és tartozék1117C porszívóhoz porzsák és tartozék120 EL porszívóhoz porzsák és tartozék1207 porszívóhoz porzsák és tartozék1217 porszívóhoz porzsák és tartozék1217C porszívóhoz porzsák és tartozék1407 porszívóhoz porzsák és tartozék1417 porszívóhoz porzsák és tartozék1417C porszívóhoz porzsák és tartozék1600 porszívóhoz porzsák és tartozék1800 porszívóhoz porzsák és tartozék1900 - Prestige porszívóhoz porzsák és tartozék20 01 803 porszívóhoz porzsák és tartozék20 01 805 porszívóhoz porzsák és tartozék20 06 805 porszívóhoz porzsák és tartozék20 11 805 porszívóhoz porzsák és tartozék20 18 805 porszívóhoz porzsák és tartozék20 19 804 porszívóhoz porzsák és tartozék20 21 805 porszívóhoz porzsák és tartozék20 22 804 porszívóhoz porzsák és tartozék20 26 804 porszívóhoz porzsák és tartozék20 33 805 porszívóhoz porzsák és tartozék20 47 805 porszívóhoz porzsák és tartozék2000 - Prestige porszívóhoz porzsák és tartozék2000 Plus porszívóhoz porzsák és tartozék2100 porszívóhoz porzsák és tartozék2100, 2200, 2300 Emotion porszívóhoz porzsák és tartozék220, 240 - Action porszívóhoz porzsák és tartozék23 03 805 porszívóhoz porzsák és tartozék23 10 805 porszívóhoz porzsák és tartozék2300 - Prestige porszívóhoz porzsák és tartozék24 01 805 porszívóhoz porzsák és tartozék24 05 805 porszívóhoz porzsák és tartozék24 12 805 porszívóhoz porzsák és tartozék24 14 804 porszívóhoz porzsák és tartozék24 17 805 porszívóhoz porzsák és tartozék24 22 805 porszívóhoz porzsák és tartozék24 29 805 porszívóhoz porzsák és tartozék24 91 804 porszívóhoz porzsák és tartozék2400, 2400 Turbo - Emotion porszívóhoz porzsák és tartozék26 06 805 porszívóhoz porzsák és tartozék27 55 805 porszívóhoz porzsák és tartozék30 22 805 porszívóhoz porzsák és tartozék3000 - Prestige porszívóhoz porzsák és tartozék33 01 805 porszívóhoz porzsák és tartozék9800 S öko - Waschsauger porszívóhoz porzsák és tartozékA 110EL, A 120EL porszívóhoz porzsák és tartozékA 160 /öko Power (->C) porszívóhoz porzsák és tartozékA 220 Prestige porszívóhoz porzsák és tartozékA 300 porszívóhoz porzsák és tartozékA 81, 90 porszívóhoz porzsák és tartozékA 90el porszívóhoz porzsák és tartozékA 91 EL porszívóhoz porzsák és tartozékA 92 - 94 porszívóhoz porzsák és tartozékA1, A2, Prestige porszívóhoz porzsák és tartozékAres porszívóhoz porzsák és tartozékAvant / Plus porszívóhoz porzsák és tartozékAzuro, Azuro fresh porszívóhoz porzsák és tartozékB 180 porszívóhoz porzsák és tartozékB 200 porszívóhoz porzsák és tartozékB 220 Prestige porszívóhoz porzsák és tartozékBASIC 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékBlue - 2713003 porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Line - 2059003 porszívóhoz porzsák és tartozékC 120EL, C 150EL, C 180EL porszívóhoz porzsák és tartozékC 150 EL porszívóhoz porzsák és tartozékC 160 / EL porszívóhoz porzsák és tartozékC 180 EL / Turbo EL porszívóhoz porzsák és tartozékC 190 porszívóhoz porzsák és tartozékC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékC 220 - Prestige porszívóhoz porzsák és tartozékC 240 Prestige porszívóhoz porzsák és tartozékClarris porszívóhoz porzsák és tartozékClassic 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant Edition, Prestige Edition porszívóhoz porzsák és tartozékDiplomat porszívóhoz porzsák és tartozékDS 34 porszívóhoz porzsák és tartozékDuo - Prestige porszívóhoz porzsák és tartozékE 100, 112, 115 porszívóhoz porzsák és tartozékE 240 porszívóhoz porzsák és tartozékElegance; IC 215 porszívóhoz porzsák és tartozékFashion Line 70 porszívóhoz porzsák és tartozékGS 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékGS 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékGS 1725 porszívóhoz porzsák és tartozékHygienMax porszívóhoz porzsák és tartozékIC 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 103 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 115 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 116 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 215 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 314 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 315 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 900 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 9210 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 9220 porszívóhoz porzsák és tartozékIC 9230 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 21 Nilco porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal: 2006805 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal: 2401805, 2405805, 2412805 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal: 2414804 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal: 2417805 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal: 2606805 porszívóhoz porzsák és tartozékPH 106 porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige C 220 porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige duo porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige Edition porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige: 1800, 1900 porszívóhoz porzsák és tartozékRed Devil porszívóhoz porzsák és tartozékRed Vac - TS 120 porszívóhoz porzsák és tartozékRed Vac trend - TS 121 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 07 porszívóhoz porzsák és tartozékRS 17 porszívóhoz porzsák és tartozékRucksacksauger 07 porszívóhoz porzsák és tartozékS 10 porszívóhoz porzsák és tartozékS 10 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékS 11 porszívóhoz porzsák és tartozékS 12 porszívóhoz porzsák és tartozékS 130/Plus porszívóhoz porzsák és tartozékS 14 porszívóhoz porzsák és tartozékS 15 porszívóhoz porzsák és tartozékS 16 T; 17/NT; 18 porszívóhoz porzsák és tartozékS 17, S 17 NT porszívóhoz porzsák és tartozékS 18 porszívóhoz porzsák és tartozékS 20 porszívóhoz porzsák és tartozékS 200...250, S300 porszívóhoz porzsák és tartozékS 22 porszívóhoz porzsák és tartozékS 25 porszívóhoz porzsák és tartozékS 25; 26NT porszívóhoz porzsák és tartozékS 30 porszívóhoz porzsák és tartozékS 30 NT; 35 porszívóhoz porzsák és tartozékS 32 porszívóhoz porzsák és tartozékS 350 öko Power porszívóhoz porzsák és tartozékS 350 Premium porszívóhoz porzsák és tartozékS 38 porszívóhoz porzsák és tartozékS 40 NT porszívóhoz porzsák és tartozékS 900 q porszívóhoz porzsák és tartozékSC 400...450 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 28 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 32 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 33 - Elegance porszívóhoz porzsák és tartozékSeau 15L porszívóhoz porzsák és tartozékSeau 20L porszívóhoz porzsák és tartozékSeau 30 L porszívóhoz porzsák és tartozékSpeedy porszívóhoz porzsák és tartozékSteel Line, Steel Linev 70 porszívóhoz porzsák és tartozékTaifun porszívóhoz porzsák és tartozékTania 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékTrend porszívóhoz porzsák és tartozékTrendline porszívóhoz porzsák és tartozékTwist / Plus porszívóhoz porzsák és tartozékVetrella Meteor porszívóhoz porzsák és tartozékWS 30, 50, 80 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24936 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.205.26.39