• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
887 917 porszívóhoz porzsák és tartozék1020EL, 1030EL porszívóhoz porzsák és tartozék1400 Compact porszívóhoz porzsák és tartozék1400 compact/s, 1500 compact/sl porszívóhoz porzsák és tartozék1400 S porszívóhoz porzsák és tartozék1500 porszívóhoz porzsák és tartozék1500 compact/SL porszívóhoz porzsák és tartozék1500 Super Class porszívóhoz porzsák és tartozék1600 Aero plus/Silver power porszívóhoz porzsák és tartozék1700 Aero Plus / Silver Power porszívóhoz porzsák és tartozék1800 Aeromaster porszívóhoz porzsák és tartozék2003 GL porszívóhoz porzsák és tartozék202 815, 202 971 porszívóhoz porzsák és tartozék218 560 porszívóhoz porzsák és tartozék218 648 porszívóhoz porzsák és tartozék226 948 porszívóhoz porzsák és tartozék227 334 porszívóhoz porzsák és tartozék230 453 porszívóhoz porzsák és tartozék230 492 porszívóhoz porzsák és tartozék230 799 porszívóhoz porzsák és tartozék234.124 porszívóhoz porzsák és tartozék235 748 porszívóhoz porzsák és tartozék236 189 porszívóhoz porzsák és tartozék239 087 porszívóhoz porzsák és tartozék239 124 porszívóhoz porzsák és tartozék252 174 porszívóhoz porzsák és tartozék269 440 porszívóhoz porzsák és tartozék275.020 porszívóhoz porzsák és tartozék283.991 porszívóhoz porzsák és tartozék284 082 porszívóhoz porzsák és tartozék288 105 porszívóhoz porzsák és tartozék288 461, 289 769 porszívóhoz porzsák és tartozék288 951 porszívóhoz porzsák és tartozék289 772 porszívóhoz porzsák és tartozék313 695 porszívóhoz porzsák és tartozék315 048 porszívóhoz porzsák és tartozék343 478 porszívóhoz porzsák és tartozék354 932 porszívóhoz porzsák és tartozék360 690 porszívóhoz porzsák és tartozék369 310 porszívóhoz porzsák és tartozék387 294 porszívóhoz porzsák és tartozék390 743 porszívóhoz porzsák és tartozék393 050 porszívóhoz porzsák és tartozék393 093 porszívóhoz porzsák és tartozék4001 L porszívóhoz porzsák és tartozék401 231 porszívóhoz porzsák és tartozék410 771 porszívóhoz porzsák és tartozék414 634 porszívóhoz porzsák és tartozék416 043 porszívóhoz porzsák és tartozék418 591 porszívóhoz porzsák és tartozék419 089 porszívóhoz porzsák és tartozék429 918 porszívóhoz porzsák és tartozék441.237 porszívóhoz porzsák és tartozék441.287 porszívóhoz porzsák és tartozék456.108 porszívóhoz porzsák és tartozék473 777.00 porszívóhoz porzsák és tartozék474 477 porszívóhoz porzsák és tartozék476 122, 476 468 porszívóhoz porzsák és tartozék487 608 porszívóhoz porzsák és tartozék502 443 porszívóhoz porzsák és tartozék508 275 porszívóhoz porzsák és tartozék508 575 porszívóhoz porzsák és tartozék518 315 porszívóhoz porzsák és tartozék530 795 porszívóhoz porzsák és tartozék537 607 porszívóhoz porzsák és tartozék557 048 porszívóhoz porzsák és tartozék566 935 porszívóhoz porzsák és tartozék567 809 porszívóhoz porzsák és tartozék613 892 porszívóhoz porzsák és tartozék636 176 porszívóhoz porzsák és tartozék637 578 porszívóhoz porzsák és tartozék642 306 porszívóhoz porzsák és tartozék650 348 porszívóhoz porzsák és tartozék650 790 porszívóhoz porzsák és tartozék651 177 porszívóhoz porzsák és tartozék654 249 porszívóhoz porzsák és tartozék661 245 porszívóhoz porzsák és tartozék661 258 porszívóhoz porzsák és tartozék681 327 porszívóhoz porzsák és tartozék681 878 porszívóhoz porzsák és tartozék682 000 porszívóhoz porzsák és tartozék682 030 porszívóhoz porzsák és tartozék682 031 porszívóhoz porzsák és tartozék682 032 porszívóhoz porzsák és tartozék682 096 porszívóhoz porzsák és tartozék682 145 porszívóhoz porzsák és tartozék682 148 porszívóhoz porzsák és tartozék697 802 porszívóhoz porzsák és tartozék697 818 porszívóhoz porzsák és tartozék702 496 porszívóhoz porzsák és tartozék702 562 porszívóhoz porzsák és tartozék702 582 porszívóhoz porzsák és tartozék703 198, 708 409 porszívóhoz porzsák és tartozék708 914 porszívóhoz porzsák és tartozék725 398 porszívóhoz porzsák és tartozék727 707 porszívóhoz porzsák és tartozék728 352 porszívóhoz porzsák és tartozék732 261, 732 290 porszívóhoz porzsák és tartozék732 326 porszívóhoz porzsák és tartozék732 370 porszívóhoz porzsák és tartozék777 294 porszívóhoz porzsák és tartozék778.945 porszívóhoz porzsák és tartozék804.105 porszívóhoz porzsák és tartozék804.256 porszívóhoz porzsák és tartozék814.917 porszívóhoz porzsák és tartozék823 374 porszívóhoz porzsák és tartozék823 471 porszívóhoz porzsák és tartozék825 100, 825 625, 825 656 porszívóhoz porzsák és tartozék840.720 porszívóhoz porzsák és tartozék842164 porszívóhoz porzsák és tartozék843 175 porszívóhoz porzsák és tartozék848.111 porszívóhoz porzsák és tartozék854 237 porszívóhoz porzsák és tartozék854 587 porszívóhoz porzsák és tartozék854 629 porszívóhoz porzsák és tartozék855 421 porszívóhoz porzsák és tartozék864 485 porszívóhoz porzsák és tartozék865 020 porszívóhoz porzsák és tartozék880 037 porszívóhoz porzsák és tartozék880 083 porszívóhoz porzsák és tartozék880 343, 887 510 porszívóhoz porzsák és tartozék881 855 porszívóhoz porzsák és tartozékApart 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékApart 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 4001 L porszívóhoz porzsák és tartozékChampion porszívóhoz porzsák és tartozékCJ 088ED-100 porszívóhoz porzsák és tartozékCJ 088ED-140 porszívóhoz porzsák és tartozékComfort CS 1400, Öko super, Standard porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1300L porszívóhoz porzsák és tartozékCS 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékDesign Line (Typ 1500) porszívóhoz porzsák és tartozékDiplomat Gl 1100 Watt porszívóhoz porzsák és tartozékDiplomat GL GLS 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékDual Power porszívóhoz porzsák és tartozékDust Master 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékExclusive 1400 EI porszívóhoz porzsák és tartozékForester porszívóhoz porzsák és tartozékFresh 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékFresh 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékFuture Power porszívóhoz porzsák és tartozékGLS 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékGT 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékGXL 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékGXL 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékIX Vac 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékJCV 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékJCV 3001 porszívóhoz porzsák és tartozékLa Palma, La Palma SL porszívóhoz porzsák és tartozékPower Clean : 1800 Watt porszívóhoz porzsák és tartozékPower Clean : 3000, 3000 Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékPower Clean : 4000 Hepa, Plus 4000 Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékSenator 2200 SL porszívóhoz porzsák és tartozékStandard porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékSweety 1400 Watt porszívóhoz porzsák és tartozékTOP 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékUltra Clean 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékUltra Clean 2000 plus porszívóhoz porzsák és tartozékVC 436E-22 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4201E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4205 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4531E-7 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4601 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4810 (mit Korb/with cage) porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4810 (ohne Korb/without cage) porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 5003E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-HT 5011ES porszívóhoz porzsák és tartozékVCB 35B15C porszívóhoz porzsák és tartozékVCB 46A15F-70 porszívóhoz porzsák és tartozékVision 2000 EI porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24914 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203