• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
100...500 System Sensotr. porszívóhoz porzsák és tartozék1020 porszívóhoz porzsák és tartozék1250 S porszívóhoz porzsák és tartozék1300 S, 1400 S porszívóhoz porzsák és tartozék3200, 3205 porszívóhoz porzsák és tartozék417/G, 419/NM, 427/B, 429, 507 porszívóhoz porzsák és tartozék90BA1718 porszívóhoz porzsák és tartozék90BA1761 porszívóhoz porzsák és tartozék90LA1707-51 CH40PAR 011 porszívóhoz porzsák és tartozék90LA1712 39001567 porszívóhoz porzsák és tartozék90LA1722_51 porszívóhoz porzsák és tartozék90RA1717 Sensory EVO porszívóhoz porzsák és tartozék9162280 porszívóhoz porzsák és tartozékAC 70 AC69 011 39001484 porszívóhoz porzsák és tartozékAC 70_AC10011 39001276 porszívóhoz porzsák és tartozékAC 70_AC10021 A- CUBED 39001464 porszívóhoz porzsák és tartozékAC 70AC... ACUBED SILENCE porszívóhoz porzsák és tartozékAC 73AC20011 porszívóhoz porzsák és tartozékAC70_AC10 A Cube Silence With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékAC70_AC20 A Cube Silence With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékAcenta / Acenta EcoBox porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina 1200EL, 1300EL, 1300ELPlus porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina 1300W, 1400W, 1500C, 1600W porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina 262,-265,-282 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 108 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 184,-185,-186,-188 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 190,-192,-194,-196,-198 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 202 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 206 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 208 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 210 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 211 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 212 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 214 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 221 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 225 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 227 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 228 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 258 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 265 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpina SC 344 porszívóhoz porzsák és tartozékAlyx porszívóhoz porzsák és tartozékAmigo - Telios Serie porszívóhoz porzsák és tartozékAmigo 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua 15 S 5125 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua 25 S 5135 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Jet porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Jet 5000 S 4514 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Jet Plus 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Jet S 4486 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Jet S 4488 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Master porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Master 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Master 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Master S 4396 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Master S 4398 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Master S 4422,-4424,-4426,-4428 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Master S 4470,-4472,-4474,-4476 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus 900,-1100,-1200,-1700,-2200 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus C 2344 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus S 4326,-4328 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus S 4330,-4332,-4338 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus S 4378 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus S 4396,-4398 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus S 4402 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus S 4422,-4424,-4426,-4428 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Plus S 4466 porszívóhoz porzsák és tartozékAquamaster porszívóhoz porzsák és tartozékAQUAPLUS 2344 porszívóhoz porzsák és tartozékAquatronic S 4386 porszívóhoz porzsák és tartozékAR 10... 40 - Aria porszívóhoz porzsák és tartozékAR 3 porszívóhoz porzsák és tartozékAria porszívóhoz porzsák és tartozékAria - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékArianne porszívóhoz porzsák és tartozékAT 70AT00011 porszívóhoz porzsák és tartozékAT 70AT64011 porszívóhoz porzsák és tartozékAT 70AT75011 porszívóhoz porzsák és tartozékATC18LI 001 ATHOS 39001570 porszívóhoz porzsák és tartozékATC18LI 011 39001571 porszívóhoz porzsák és tartozékATC18LI001 ATHOS 39001582 porszívóhoz porzsák és tartozékATC18LI011 ATHOS 39001580 porszívóhoz porzsák és tartozékAthen porszívóhoz porzsák és tartozékAthen Evo porszívóhoz porzsák és tartozékAthen Lite porszívóhoz porzsák és tartozékAthos porszívóhoz porzsák és tartozékAthos With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékAthyss - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékAthyss / Athyss Reverter porszívóhoz porzsák és tartozékAthyss With Energy Label / Athyss Reverter With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékATV 324LD/1 011 porszívóhoz porzsák és tartozékAudio S 3806, S 3810, S 3836, S 3920 porszívóhoz porzsák és tartozékAudio 300, 400, 500 porszívóhoz porzsák és tartozékAudio S 3722, S3732, S 3736 porszívóhoz porzsák és tartozékAudio S 3900...3999 porszívóhoz porzsák és tartozékAudio SC 054, SC 070 porszívóhoz porzsák és tartozékAudio SC 254 porszívóhoz porzsák és tartozékBidone 1640 porszívóhoz porzsák és tartozékBidone 2046 porszívóhoz porzsák és tartozékBooster 1600, Booster Plus 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékBR2020 012 BREEZE TR 39001517 porszívóhoz porzsák és tartozékBR2020 019 39001499 porszívóhoz porzsák és tartozékBR2230 019 39001498 porszívóhoz porzsák és tartozékBR23PAR011 39001621 porszívóhoz porzsák és tartozékBR30PET 011 39001559 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_BR01001 39001453 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_BR02001 39001452 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_BR10011 39001480 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_BR15021 39001485 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_BR20011 39001481 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_BR21011 39001483 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_BR30011 39001482 porszívóhoz porzsák és tartozékBR71_JCAR011 39001545 porszívóhoz porzsák és tartozékBV11 011 BRAVE 39001614 porszívóhoz porzsák és tartozékBV71_BV10011 BRAVE 39001511 porszívóhoz porzsák és tartozékBV71_BV20011 39001512 porszívóhoz porzsák és tartozékBV71_BV30011 39001513 porszívóhoz porzsák és tartozékBV71_CP10001 porszívóhoz porzsák és tartozékC 2344 porszívóhoz porzsák és tartozékCapture porszívóhoz porzsák és tartozékCapture With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékCH40PAR 011 Chorus porszívóhoz porzsák és tartozékCH50PET 011 39001562 porszívóhoz porzsák és tartozékCH50PET 021 CHORUS 39001609 porszívóhoz porzsák és tartozékCH51 SV20 001 Chorus 39001560 porszívóhoz porzsák és tartozékClik porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1100, 1100E, 1100SE, 1200E porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1200SE, 1200TS, 1300EL porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Elite S 4378, 4380 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Elite S 4434, 4438 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Elite S 4508, 4514 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3100 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3158 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3182 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3192 - 3202 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3232 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3278 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3280 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3282 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3298 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3332 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3372 - 3398 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3422 - 3426 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3458 - 3464 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3472 - 3496 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3498 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3526 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3600 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3602 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3607 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3646 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3648 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3650 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3660 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3674 - 3694 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3706 - 3712 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3720 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3742 - 3748 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3822 - 3826 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3826 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact S 3858 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact SC 006, SC 007, SC 008 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact SC 036 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact SC 058 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact SC 060 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact SC 112, SC 114, SC 120, SC 122, porszívóhoz porzsák és tartozékCompact SC 366 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Super Sprint SC 084, SC 086 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Super Sprint SC 088, SC 230 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Super Sprint SC 252 porszívóhoz porzsák és tartozékConquest 507 porszívóhoz porzsák és tartozékCP 03 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékCP 10 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékCP 14CP36011 porszívóhoz porzsák és tartozékCP 20011 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékCP 70 CP00... 100 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékCP 71CP41011 porszívóhoz porzsák és tartozékCurve porszívóhoz porzsák és tartozékCurve With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékDinamis Wet&Dry SX9545 011 porszívóhoz porzsák és tartozékDiscovery 6072,-6750,-6810 porszívóhoz porzsák és tartozékDiscovery T 6060 porszívóhoz porzsák és tartozékDiva porszívóhoz porzsák és tartozékDiva Bagless With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékDiva DV 1125 porszívóhoz porzsák és tartozékDiva DV 1126 porszívóhoz porzsák és tartozékDiva DV 1129 porszívóhoz porzsák és tartozékDiva DV 1607 porszívóhoz porzsák és tartozékDiva DVG 1122 porszívóhoz porzsák és tartozékDiva With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4450 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4463 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4464 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4466 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4467 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4473 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4477 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4478 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4483 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4488 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4493 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4496 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4522 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4523 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4524 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 4525 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDM 5530 DustManager porszívóhoz porzsák és tartozékDry Plus porszívóhoz porzsák és tartozékDustmanager porszívóhoz porzsák és tartozékDustmanager With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékDV 1100...2099 Diva porszívóhoz porzsák és tartozékDVG 1122 Diva porszívóhoz porzsák és tartozékElectronic 1400, 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékElite porszívóhoz porzsák és tartozékFD 22DDB 011 39400350 porszívóhoz porzsák és tartozékFlash porszívóhoz porzsák és tartozékFlash TF 1600 - TF 2999 porszívóhoz porzsák és tartozékFlash TF 1810 porszívóhoz porzsák és tartozékFlash TF 2005 porszívóhoz porzsák és tartozékFlash TFS 1805 porszívóhoz porzsák és tartozékFM 18LI 01139400283 porszívóhoz porzsák és tartozékForza 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékFreedom 2in1 FD22G porszívóhoz porzsák és tartozékFreedom 2in1 FD22RA porszívóhoz porzsák és tartozékFreedom 2in1 FD22RP porszívóhoz porzsák és tartozékFreedom With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékFreejet 3IN1 porszívóhoz porzsák és tartozékFreemotion porszívóhoz porzsák és tartozékFreemotion 2112,-2123,-2242,-2283 porszívóhoz porzsák és tartozékFreemotion Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékFreemotion TSE 0100 porszívóhoz porzsák és tartozékFreerounder porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace Evo With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace Greenray porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace TFB 5183 porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace TFS 51.. / 52.. porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace TFS 7186 porszívóhoz porzsák és tartozékFreespace TFS 7207 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy SC 002 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy SC 004 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy SC 022 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy SC 076 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy SC 138 - 148 porszívóhoz porzsák és tartozékGalaxy SC 222 - 228 porszívóhoz porzsák és tartozékGemini porszívóhoz porzsák és tartozékGlobe porszívóhoz porzsák és tartozékGlobe With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékH 4 porszívóhoz porzsák és tartozékH 4A porszívóhoz porzsák és tartozékH 7 porszívóhoz porzsák és tartozékH 8 porszívóhoz porzsák és tartozékH 10 porszívóhoz porzsák és tartozékH 15 porszívóhoz porzsák és tartozékH 18 porszívóhoz porzsák és tartozékH 20 A, H 20 porszívóhoz porzsák és tartozékH 21A porszívóhoz porzsák és tartozékH 22 Micropower/-space porszívóhoz porzsák és tartozékH 28 porszívóhoz porzsák és tartozékH 30 + porszívóhoz porzsák és tartozékH 30 Arianne,Sensory,Teleos porszívóhoz porzsák és tartozékH 31 porszívóhoz porzsák és tartozékH 33 porszívóhoz porzsák és tartozékH 39 porszívóhoz porzsák és tartozékH 45 porszívóhoz porzsák és tartozékH 52 porszívóhoz porzsák és tartozékH 55 porszívóhoz porzsák és tartozékH 58 porszívóhoz porzsák és tartozékH 59 porszívóhoz porzsák és tartozékH 60 porszívóhoz porzsák és tartozékH 61 porszívóhoz porzsák és tartozékH 63 porszívóhoz porzsák és tartozékH 64 porszívóhoz porzsák és tartozékH 66 porszívóhoz porzsák és tartozékH 68 porszívóhoz porzsák és tartozékH 69 porszívóhoz porzsák és tartozékH 72 porszívóhoz porzsák és tartozékH 73 porszívóhoz porzsák és tartozékH 75 porszívóhoz porzsák és tartozékH 77 porszívóhoz porzsák és tartozékHandy2 Wet@Dry Handy Plus porszívóhoz porzsák és tartozékHE 510HM 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 103X 011 39401006 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 122RH 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 322AFP 011 H-FREE 300 39400957 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 322CAR H-FREE 300 39400977 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 322HM 001 H-FREE 300 39400954 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 322HM 011 H-FREE 300 39400958 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 322PT 001 H-FREE 300 39400953 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 322TH 011 39400985 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 322YHM 011 H-FREE 300 39400956 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 522SFP 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 522STH 011 39400989 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 522STP 011 39400988 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 522YSP 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 910H 011 JASMINE 39401000 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 910P 011 JASMINE 39400999 porszívóhoz porzsák és tartozékHF 910P 011 JASMINE 39400999 porszívóhoz porzsák és tartozékHGO 320H 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHooverette H 2050 porszívóhoz porzsák és tartozékHosst 2000 junior porszívóhoz porzsák és tartozékHP 310HM 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHP 320PET 011 H-POWER 300 porszívóhoz porzsák és tartozékHP 322PET 011 H-POWER 300 porszívóhoz porzsák és tartozékHP 330ALG 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHP 710PAR 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHP 720PET 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHP 720PET-011 porszívóhoz porzsák és tartozékHP 730ALG 011 porszívóhoz porzsák és tartozékHurricane porszívóhoz porzsák és tartozékHurricane With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékHY 71PET 011 39001577 porszívóhoz porzsák és tartozékHydropower porszívóhoz porzsák és tartozékJazz porszívóhoz porzsák és tartozékJet'n wash SX 6252 porszívóhoz porzsák és tartozékJet'n'wash : S 6145 porszívóhoz porzsák és tartozékJivie porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 638 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior de luxe porszívóhoz porzsák és tartozékJunior U 1012 - 1096 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior U 1104 - 1120 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior U 1284 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior U 1334 - 1354 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior U 4002 - 4058 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior U 4065 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior U 4068 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 11 011 39001615 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 44PAR 011 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_LA10011 39001514 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_LA20011 39001515 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_LA20021 39001535 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_LA30011 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_LA30011 39001516 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_SM10001 39001524 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_SM20001 700 39001525 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_WR10001 700 39001526 porszívóhoz porzsák és tartozékLA 71_WR20001 700 39001527 porszívóhoz porzsák és tartozékLyra porszívóhoz porzsák és tartozékLyra With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékMaestro porszívóhoz porzsák és tartozékMicrospace / Micropower porszívóhoz porzsák és tartozékMistral porszívóhoz porzsák és tartozékMistral Greenray porszívóhoz porzsák és tartozékMistral White Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékModule 900 porszívóhoz porzsák és tartozékMX 42 porszívóhoz porzsák és tartozékMX 60 porszívóhoz porzsák és tartozékNew Sensotronic S 3722, S 3724, S 3726 porszívóhoz porzsák és tartozékNew Sensotronic S 3728, S 3730, S 3732 porszívóhoz porzsák és tartozékNew Sensotronic S 3922, S 3924 porszívóhoz porzsák és tartozékNiagara porszívóhoz porzsák és tartozékOctopus TBO 230 porszívóhoz porzsák és tartozékOP 60ALG 011 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 10PAR POWER CAPSULE 39001655 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 12H&CAR011 POWER CAPSULE 39002204 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 18 011 POWER CAPSULE 39002232 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 20PET 001 POWER CAPSULE 39002171 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 20PET 011 39001654 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 20PET POWER CAPSULE 39001654 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 22PET 011 POWER CAPSULE 39002174 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 28PET 011 POWER CAPSULE 39002231 porszívóhoz porzsák és tartozékPC10PAR 011 POWER CAPSULE 39001655 porszívóhoz porzsák és tartozékPets porszívóhoz porzsák és tartozékPN 20 porszívóhoz porzsák és tartozékPN 23 porszívóhoz porzsák és tartozékPower / Jazz porszívóhoz porzsák és tartozékPU 2110... 2130 Pure Power porszívóhoz porzsák és tartozékPU 71/PU01001 39100444 porszívóhoz porzsák és tartozékPU71 EN01001 PURE POWER 39100390 porszívóhoz porzsák és tartozékPU71 EN01001 PURE POWER 39100452 porszívóhoz porzsák és tartozékPU71 EN02001 PURE POWER 39100423 porszívóhoz porzsák és tartozékPU71 PU01001 PURE POWER 39100409 porszívóhoz porzsák és tartozékPU71 PU01011 Pure power porszívóhoz porzsák és tartozékPU71 PU10001 PURE POWER 39100408 porszívóhoz porzsák és tartozékPurepower porszívóhoz porzsák és tartozékPurepower - Serie (Upright) porszívóhoz porzsák és tartozékPurepower Greenray porszívóhoz porzsák és tartozékPurepower Intelli-Sense porszívóhoz porzsák és tartozékPurepower With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékRC 3P 011 39001649 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 52SE 011 39001628 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 69PET 011 90LA1722_51 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 71_RC10021 REACTIV 39001410 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 71_RC14021 REACTIV 39001518 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 71RC10011 REACTIV porszívóhoz porzsák és tartozékRC 81_RC16011 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 81_RC25011 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 81_RC25021 REACTIV 39001449 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 81_RC2P011 REACTIV 39001459 porszívóhoz porzsák és tartozékRed Zac porszívóhoz porzsák és tartozékRush porszívóhoz porzsák és tartozékRush Extr With Power Accessories porszívóhoz porzsák és tartozékRush Extra / Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékRush Extra RE71-RE10011, TP2001, 35MM porszívóhoz porzsák és tartozékRush Extra RE71-VE20001, RE01011, RE07011, 32MM porszívóhoz porzsák és tartozékRush With Energy Label RU80_TP 11001 32mm porszívóhoz porzsák és tartozékRush With Energy Label RU80_TP 11001 35mm porszívóhoz porzsák és tartozékS 1640, 1649 - Dry porszívóhoz porzsák és tartozékS 2040... 2053 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2070 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2856,-2857 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2858,-2859 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2860,-2861,-2862 porszívóhoz porzsák és tartozékS 2886 porszívóhoz porzsák és tartozékS 300...355 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 3070... 3115 Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 3090 ACENTA porszívóhoz porzsák és tartozékS 3100 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3120, 3124, 3126...3134, porszívóhoz porzsák és tartozékS 3150 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3158 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3182 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3190 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3192 - 3202 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3200, 3205 Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 3231, 3282 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3232 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3278 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3280 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3282 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3298 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3320...3328 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3332 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3356...3364, porszívóhoz porzsák és tartozékS 3372 - 3398 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3422 - 3426 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 343 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3430...3456, porszívóhoz porzsák és tartozékS 3458 - 3464 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3472 - 3496 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3498 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3526 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 355 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 3600 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3602 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3607 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3644 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3646 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3648 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3650 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3660 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3674 - 3694 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3706 - 3712 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 37114, 3716, porszívóhoz porzsák és tartozékS 3716 Sensotronic porszívóhoz porzsák és tartozékS 3718 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3720 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3722-3736 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3742 - 3748 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3806-3810 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3822 - 3826 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3822 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3826 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékS 3836 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3850 - 3856 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3850 - 3856 Galaxy porszívóhoz porzsák és tartozékS 3858-3868 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3896 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3900... 3999 Sensotr. Audio porszívóhoz porzsák és tartozékS 3922 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3924 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3926 porszívóhoz porzsák és tartozékS 3930 porszívóhoz porzsák és tartozékS 400 F Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 4125 Dry 15 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4150 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4152 porszívóhoz porzsák és tartozékS 420 F Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 4230 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4270, 4276, 4282, 4290, 4292 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4308 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4326 - 4338 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4340 S-Forza 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4346... 4348 S - Dry 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4378 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4380 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4386 Aquatronic porszívóhoz porzsák és tartozékS 4396 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4402 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4422 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4424 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4426 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4428 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4434 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4436 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4438 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4466 - 4492 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4470 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4472 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4474 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4476 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4478 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4484 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4486 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4488 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4490 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4492 porszívóhoz porzsák és tartozékS 450 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4508 porszívóhoz porzsák és tartozékS 4514 porszívóhoz porzsák és tartozékS 465 E porszívóhoz porzsák és tartozékS 480, 485 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 4938 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5125 Aqua 15 porszívóhoz porzsák és tartozékS 5135 Aqua 25 porszívóhoz porzsák és tartozékS 550 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 555 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 580 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 585 Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 6145 porszívóhoz porzsák és tartozékS 660 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 7068 Commercial porszívóhoz porzsák és tartozékS 7070 Commercial porszívóhoz porzsák és tartozékS 827 E Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékS 9040 Dinamis porszívóhoz porzsák és tartozékSB 042 porszívóhoz porzsák és tartozékSB 308, 318, 328 Acenta porszívóhoz porzsák és tartozékSC 006... 008 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékSC 022 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 036 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 054-070 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 076 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 084... 088 Supersprint porszívóhoz porzsák és tartozékSC 100 micropower porszívóhoz porzsák és tartozékSC 112 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 114 Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékSC 115 Micropower porszívóhoz porzsák és tartozékSC 116 Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékSC 118 Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékSC 120 Micropower porszívóhoz porzsák és tartozékSC 125 Micropower porszívóhoz porzsák és tartozékSC 138 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 140 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 142 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 142 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 144 Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékSC 145, 150... 155 Micropower porszívóhoz porzsák és tartozékSC 146 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 148 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 180... 221 Alpina porszívóhoz porzsák és tartozékSC 1940 Alpina porszívóhoz porzsák és tartozékSC 221 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 222 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 224 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 225 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 226 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 228 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 230... 255 Alpina porszívóhoz porzsák és tartozékSC 259... 269 Alpina porszívóhoz porzsák és tartozékSC 282 Alpina porszívóhoz porzsák és tartozékSC 362 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 362 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 364... 366 Compact porszívóhoz porzsák és tartozékSC 3860 porszívóhoz porzsák és tartozékSC 3862 porszívóhoz porzsák és tartozékSCB 22 Alpina porszívóhoz porzsák és tartozékScopa Electrica 325 porszívóhoz porzsák és tartozékSCT 30... 48 - MicroSpace porszívóhoz porzsák és tartozékSE 71SE41011 SPRINT EVO 39001372 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 71SE50011 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 71SE60011 porszívóhoz porzsák és tartozékSE 71SE61011 porszívóhoz porzsák és tartozékSE71_SE41011 porszívóhoz porzsák és tartozékSenior 652 porszívóhoz porzsák és tartozékSenior 6525 porszívóhoz porzsák és tartozékSenior U 1206 porszívóhoz porzsák és tartozékSensory porszívóhoz porzsák és tartozékSensory - Serie (bag) porszívóhoz porzsák és tartozékSensory Bagless porszívóhoz porzsák és tartozékSensory Dust Manager Cyclone porszívóhoz porzsák és tartozékSensory EVO 90RA1717 porszívóhoz porzsák és tartozékSensory With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic 054...074,-086V porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic 1,-2 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic 1200SE, 1300, 1300E, 1300Lux porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic 1300turbo, 1400, 1400EL porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic 1500E, 1500EL, 1500TS porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic 1600,-3718 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic 3458,-3462 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3120 -> 3716 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3472 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3598,-S 3644 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3608,-S 3722...3736 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3714,-S 3716 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3718, S 3722, S 3736 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3806...3810,-S 3836 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3858, S 3860, S 3862 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3864, S 3868 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic S 3920...3936 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic SC 036 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic SC 054-070 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic System 1 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic System 100...500,-1200 porszívóhoz porzsák és tartozékSensotronic System S porszívóhoz porzsák és tartozékSilent Energy porszívóhoz porzsák és tartozékSL 40PET - SpaceExplorer porszívóhoz porzsák és tartozékSL 40PET 011 39001548 porszívóhoz porzsák és tartozékSL 70PET 011 39001547 porszívóhoz porzsák és tartozékSL 71 SpaceExplorer porszívóhoz porzsák és tartozékSL 71SL10011 porszívóhoz porzsák és tartozékSL 71SL20011 porszívóhoz porzsák és tartozékSL 71SL60011 porszívóhoz porzsák és tartozékSL 71SL70011 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart porszívóhoz porzsák és tartozékSN 70SN75011 porszívóhoz porzsák és tartozékSO 30PAR 011 39001558 porszívóhoz porzsák és tartozékSO 40PAR 011 porszívóhoz porzsák és tartozékSonix porszívóhoz porzsák és tartozékSonix With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékSP 81 porszívóhoz porzsák és tartozékSpirit porszívóhoz porzsák és tartozékSpirit / Whirlwind / Smart / Cyclean porszívóhoz porzsák és tartozékSpirit With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékSprint porszívóhoz porzsák és tartozékSprint Bagless porszívóhoz porzsák és tartozékSprint Evo porszívóhoz porzsák és tartozékSprint Evo With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékSprint SC 058 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint SC 060 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint SC 070 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint SC 114 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint SC 116 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint SC 118 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint SC 144 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint TW 1560, 1570 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint TW 1600-1699 porszívóhoz porzsák és tartozékSprint TW 1750, 1790 porszívóhoz porzsák és tartozékSprite porszívóhoz porzsák és tartozékST 200F Athyss porszívóhoz porzsák és tartozékST 220F Athyss porszívóhoz porzsák és tartozékST 222F Athyss porszívóhoz porzsák és tartozékST 320E Athyss porszívóhoz porzsák és tartozékST 321EA Athyss porszívóhoz porzsák és tartozékST 325 Athyss porszívóhoz porzsák és tartozékSTR 755 Athyss porszívóhoz porzsák és tartozékStudio porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Sprint SC 084 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Sprint SC 086 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Sprint SC 088 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Sprint SC 252 porszívóhoz porzsák és tartozékSX 2040... 2045 Wet & Dry porszívóhoz porzsák és tartozékSX 2056 porszívóhoz porzsák és tartozékSX 2550 Wet & Dry porszívóhoz porzsák és tartozékSX 3066 Wet&Dry porszívóhoz porzsák és tartozékSX 6045 Jet'N'Wash porszívóhoz porzsák és tartozékSX 6254 Jet'N'Wash porszívóhoz porzsák és tartozékSX 9540 Dinamis porszívóhoz porzsák és tartozékSX 9540... 9560 Dinamis - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékSX 9545 Dinamis porszívóhoz porzsák és tartozékSynthesis With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékSynua porszívóhoz porzsák és tartozékSynua Plus porszívóhoz porzsák és tartozékSystem 1...50,-1020 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem 100... 500 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem 1000, 1100, S 3718, S 3722 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem S 3724, S 3726, S 3728, S 3730 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem S 3732, S 3734, S 3736, S 3806 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem S 3808, S 3810, S 3836, S 3920 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem S 3922, S 3924, S 3926, S 3928 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem S 3930, S 3932, S 3934, S 3936 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem SC 054, SC 056, SC 058, SC 060 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem SC 062, SC 064, SC 066, SC 068 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem SC 070, SC 108, SC 320 porszívóhoz porzsák és tartozékT 137 P porszívóhoz porzsák és tartozékT 1400... 1599 Studio porszívóhoz porzsák és tartozékT 1500...1599 Studio porszívóhoz porzsák és tartozékT 1510 Studio porszívóhoz porzsák és tartozékT 2000, 2001 Arianne porszívóhoz porzsák és tartozékT 2100... 2799 Arianne porszívóhoz porzsák és tartozékT 4300 001 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékT 4300 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4300 012 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4300 012 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékT 4300 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4300 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4300... 4599 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékT 4310 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4310 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4310 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4311 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4312 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4400 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4400 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4400 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4400 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4401 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4402 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4403 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4405 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4405 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4410 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4410 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4410 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4410 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4413 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4414 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4416 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4420 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4420 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4420 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4424 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4424 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4426 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4428 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4428 061 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4430 002 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4430 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4430 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4431 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4444 061 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4514 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4515 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4515 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4534/7 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4534/7 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4535 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4535 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4535/7 011 37652914 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4535/7 019 37653144 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4535/7 021 37653151 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4535/7 031 37653326 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4536 001 37650892 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4536 011 37650926 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4543 001 37650884 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4545 011 37650934 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4545 021 37651353 porszívóhoz porzsák és tartozékT 4546 001 37650942 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5400... 5899 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékT 5404 001 37651999 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5404 011 37651874 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5411 011 37652161 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5503 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5503 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5503 012 37652666 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5503/4 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5510 001 37652005 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5510 011 37651825 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5510 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5510/4 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5510/5 011 37652948 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5510/5 012 37653839 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5512 021 37652070 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5514 011 37652245 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5515 001 37652062 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5516 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5520 011 37651833 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5520 021 37651890 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5521 061 37651858 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5521/6 011 37652880 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5521/6 019 37653185 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5525 011 37652013 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5525/6 011 37652872 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5525/6 012 37653847 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5525/6 021 37653342 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5525/6 099 37653409 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5603 001 37652856 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5603 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5604 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5605 001 39000177 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5606 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5606 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5606 011 39000084 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5607 011 39000155 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5608/6 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5609 011 37652120 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5609/6 011 37653268 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5609/6 021 39000001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5609/6 099 37653383 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5610 001 37652021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5610 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5610 021 37651908 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5610/7 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5610/7 011 37652898 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5610/7 021 37653169 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5610/7 099 37653391 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5614 011 37654092 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5618/7 001 37652864 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5620 001 37652039 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5620 011 37651866 TELIOS porszívóhoz porzsák és tartozékT 5620 021 37651882 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5620/7 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5620/7 011 37652906 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5620/7 021 37653177 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5620/7 031 37653334 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5625 001 37652054 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5633 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5636 001 37652047 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5636/7 001 37652930 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5639 011 37652138 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5640 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5702 001 37653789 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5702 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5703 001 37653524 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5707 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5710 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5710 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5710 099 39000043 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5711 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5712 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5713 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5716 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5718 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5721 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5725 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5728 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5730 037 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5731 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5731 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5732 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5732 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5732 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5735 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5745 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5752 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5753 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5755 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5755 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5756 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5756 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5770 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5770 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5777 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5778 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5805 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5811 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5812 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5812 019 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5813 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5814 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5815 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5852 001 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5856 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5856 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5874HP 011 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5874HP 021 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5878 001 porszívóhoz porzsák és tartozékTalent porszívóhoz porzsák és tartozékTAT2421 011-TAT2421 21-TAT2520 011 Athos With Latch Fit porszívóhoz porzsák és tartozékTAT2520 ATHOS porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1610 012 XARION 39000550 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1610 013 XARION 39000597 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1610 017 XARION 39000558 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1610 021 XARION 39000489 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1610001XARION XARION 39000488 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1610011XARION XARION 39000485 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1610021XARION XARION 39000489 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1611 012 XARION 39000605 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1611012XARION XARION 39000605 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1612 012 XARION 39000606 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1612012XARION XARION 39000606 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1615 001 XARION 39000545 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1616 001 XARION 39000576 porszívóhoz porzsák és tartozékTAV 1620 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1162 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1174 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1182 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1183 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1184 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1185 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1186 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1187 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1191 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1192 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1193 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1197 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1198 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1201 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1202 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1203 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1204 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1205 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1206 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1207 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1208 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1209 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1210 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1211 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 1212 Alyx porszívóhoz porzsák és tartozékTC 2665 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékTC 2880 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékTC 2885 Telios Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékTC 2990 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékTC 3202 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékTC 3206 TeliosCyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékTC 3866 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTC 3868 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTC 4269011 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5200... 5299 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5202011 SENSORY porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5208 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5216 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5216011 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5233011 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5235 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 5237 porszívóhoz porzsák és tartozékTCO 205 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 1805 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2005 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2008 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2010011 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2011 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2016 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2105 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2120 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCP 2500 Capture porszívóhoz porzsák és tartozékTCPW 1450 WhirlWind porszívóhoz porzsák és tartozékTCPW 2000 WhirlWind porszívóhoz porzsák és tartozékTCPW 2010 WhirlWind porszívóhoz porzsák és tartozékTCR 4208 Rush porszívóhoz porzsák és tartozékTCU 1410 porszívóhoz porzsák és tartozékTD 3600... 3699 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTD 3800... 3899 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTD 3865 sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTD 4200... 4299 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTD 4265 sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTDP 1610 Discovery porszívóhoz porzsák és tartozékTDP 2010 Discovery porszívóhoz porzsák és tartozékTE 70 TE00... 100 TeliosPlus porszívóhoz porzsák és tartozékTE 70TE30011 TELIOS PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékTE 70TE60011 TELIOS PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékTE 80PET011 porszívóhoz porzsák és tartozékTE70 TE24011 porszívóhoz porzsák és tartozékTE70_TE24011 porszívóhoz porzsák és tartozékTE70_TE75011 porszívóhoz porzsák és tartozékTelios porszívóhoz porzsák és tartozékTelios Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékTelios Evo With Energy Label GreenrayHOOVER35601057, HOOVER35601 porszívóhoz porzsák és tartozékTelios Extra Lite - TXL10HM-011 porszívóhoz porzsák és tartozékTelios Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTelios Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTelios Plus With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékTF 1600... 2999 - Flash porszívóhoz porzsák és tartozékTF 1603 019 FLASH 39000553 porszívóhoz porzsák és tartozékTF 1605 011 Flash porszívóhoz porzsák és tartozékTF 1605 011 SINERGY porszívóhoz porzsák és tartozékTF 1805011 FLASH 39000554 porszívóhoz porzsák és tartozékTF 4100... 4199 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTF 5192 Freespace porszívóhoz porzsák és tartozékTFB 0100 Silent Energy porszívóhoz porzsák és tartozékTFB 2000... 2499 FreeMotion porszívóhoz porzsák és tartozékTFC 3185 001Free Space Cyclonic porszívóhoz porzsák és tartozékTFG 5123 GreenRay porszívóhoz porzsák és tartozékTFP 1215, 2015 FreeSp.EVO porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 1805 Flash porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5100... 5299 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5100...5198 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5100011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5165 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5181 017 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5181011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5182 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5183011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5184011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5186011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5186019 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5186021 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5187011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5193011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5196 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5197 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5198 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5200011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5201011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5201B011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5203P011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5204011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5204019 39000769 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5205019 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5206 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5206011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5207011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5208011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 5209 001 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7100 001 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7100011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7182011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7183 011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7184 012 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7184 013 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7184011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7186011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7187 017 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7187 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7187011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7195 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7197 001 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7198 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7201 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7202 001 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7202 011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7202011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7203 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7205S 011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7207 011 FREESPACE 39000422 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7207 013 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7207 017 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7207011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7207P011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7208 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7208011 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7209 porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7209 001 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7210 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7215 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 7220 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTFS 8205011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 1215011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 1400... 2699 FSpace EVO porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 1617 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 1815011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 1816011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 2003 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 2004011 FREESPACEEVO porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 2011011 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 2015, TFV 2016 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 2018 porszívóhoz porzsák és tartozékTFV 2125011 porszívóhoz porzsák és tartozékTGP 1405, 1410 GreenRay porszívóhoz porzsák és tartozékTH31SM01 011 porszívóhoz porzsák és tartozékThe One porszívóhoz porzsák és tartozékThunder Space With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékTP 6200... 6299 Telios porszívóhoz porzsák és tartozékTP 6220001 porszívóhoz porzsák és tartozékTPP 1400... 2699 Pure Power porszívóhoz porzsák és tartozékTPP 2010011 porszívóhoz porzsák és tartozékTPP 2012011 porszívóhoz porzsák és tartozékTRT 620 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTAV 1610 001 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTAV 1610 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTAV 1620 001 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTFC 6207 001 FreeSpace porszívóhoz porzsák és tartozékTRTFS 7186 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTFS 7195 001 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTFS 7207 013 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTP 6206001 porszívóhoz porzsák és tartozékTRTP 6210011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 1401011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 1406 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 1600 - 2399 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 1723 SENSORY porszívóhoz porzsák és tartozékTS 1843011 SENSORY porszívóhoz porzsák és tartozékTS 1845 SENSORY porszívóhoz porzsák és tartozékTS 1961011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2009011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2010011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2050011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2050021 SENSORY porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2061 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2063 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2064 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2068 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2075 11S Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2075 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2076 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2079011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2164 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2166 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2255 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2266 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2275 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2277 Sensory porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2308011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2309011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2350011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2351 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2352011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2355011 SENSORY porszívóhoz porzsák és tartozékTS 2360 011SENSORY porszívóhoz porzsák és tartozékTS 70TS20011 porszívóhoz porzsák és tartozékTS 70TS23011 porszívóhoz porzsák és tartozékTSB 1605 011 39000788 porszívóhoz porzsák és tartozékTSB 1903 porszívóhoz porzsák és tartozékTSB 1905 porszívóhoz porzsák és tartozékTSB 1906 porszívóhoz porzsák és tartozékTSB 2003 porszívóhoz porzsák és tartozékTSB 2005 porszívóhoz porzsák és tartozékTSB 2007 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 1401 011 SPRINT EVO 39001536 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 1401 012 SPRINT EVO 39001454 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 1401 019 SPRINT EVO 39001332 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 2002 011 SPRINT EVO 39000980 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 2003 011 SPRINT EVO 39001005 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 2003 011 SPRINT EVO 39001005 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 2020 011 SPRINT EVO 39001007 porszívóhoz porzsák és tartozékTSBE 2020 SPRINT EVO 39001007 porszívóhoz porzsák és tartozékTSE... Serie - Silent Energie porszívóhoz porzsák és tartozékTTE 1200... 2600 Telios Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTTE 1406 011 TeliosPlus porszívóhoz porzsák és tartozékTTE 2005 011 TeliosPlus porszívóhoz porzsák és tartozékTTE 2303 011 Telios Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTTE 2304 TeliosPlus porszívóhoz porzsák és tartozékTTE 2305 011 TeliosPlus porszívóhoz porzsák és tartozékTTE 2408 011 Telios Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTurbolite ... porszívóhoz porzsák és tartozékTurbomaster porszívóhoz porzsák és tartozékTurbopower porszívóhoz porzsák és tartozékTW 1500... 1999 Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékTX40PET 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTX50PET 001 Telios Extra porszívóhoz porzsák és tartozékTX50PET 011 Telios Extra porszívóhoz porzsák és tartozékTX50PET 021 Telios Extra porszívóhoz porzsák és tartozékTX51PAR 011 Telios Extra porszívóhoz porzsák és tartozékTX60PET 011 Telios Extra porszívóhoz porzsák és tartozékTX60PET 021 Telios Extra porszívóhoz porzsák és tartozékTX63SE 011 Telios Extra porszívóhoz porzsák és tartozékTXG 1210 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTXL 10HM 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTXP 1210 001 porszívóhoz porzsák és tartozékTXP 1210 Green Ray porszívóhoz porzsák és tartozékTXP 1215 porszívóhoz porzsák és tartozékTXP 1510 011 porszívóhoz porzsák és tartozékTXP 1520 011 Xarion Pro porszívóhoz porzsák és tartozékU 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1012 - 1096 Junior porszívóhoz porzsák és tartozékU 1050 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1060 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1102 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1104 - 1120 Junior porszívóhoz porzsák és tartozékU 1206 Senior porszívóhoz porzsák és tartozékU 1220, 1222, 1224 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1284 Junior porszívóhoz porzsák és tartozékU 1284, 1294 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1334 - 1354 Junior porszívóhoz porzsák és tartozékU 1402, 1412, 1426 porszívóhoz porzsák és tartozékU 1650 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2090 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2106, 2182, porszívóhoz porzsák és tartozékU 2194 - 2198 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2322 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2332 - 2336 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2462 - 2466 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2560 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2566 - 2574 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2602, 2604, 2668 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2716, 2718, 2782, 2784, 2792 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2806 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2812 - 2868 porszívóhoz porzsák és tartozékU 2876 - 2880 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3100... 3599 Purepower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3120 - 3144 Pure Power porszívóhoz porzsák és tartozékU 3134 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3150 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3232 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3250 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3255 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3330 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3341 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3430 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3440 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3442 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3450 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3455 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3456 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3460 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3463 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3465 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3466 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3470 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3480 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3484 011 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3485 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3493 012 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3495 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3520 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3521 011 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3526 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 3541 001 PurePower porszívóhoz porzsák és tartozékU 356 porszívóhoz porzsák és tartozékU 3565 porszívóhoz porzsák és tartozékU 4002 - 4058 Junior porszívóhoz porzsák és tartozékU 4065 Junior porszívóhoz porzsák és tartozékU 4068 Junior porszívóhoz porzsák és tartozékU 4298 - 5120 porszívóhoz porzsák és tartozékUltra Vortex porszívóhoz porzsák és tartozékVelocity porszívóhoz porzsák és tartozékVision Reach porszívóhoz porzsák és tartozékVogue porszívóhoz porzsák és tartozékVortex porszívóhoz porzsák és tartozékWet & Dry S 4378 porszívóhoz porzsák és tartozékWet & Dry S 4380 porszívóhoz porzsák és tartozékWet & Dry S 4422 porszívóhoz porzsák és tartozékWet & Dry S 4424 porszívóhoz porzsák és tartozékWet & Dry S 4426 porszívóhoz porzsák és tartozékWet & Dry S 4428 porszívóhoz porzsák és tartozékWet & Dry S 4436 porszívóhoz porzsák és tartozékWet Dry porszívóhoz porzsák és tartozékWhirlwind porszívóhoz porzsák és tartozékXarion porszívóhoz porzsák és tartozékXarion Greenray porszívóhoz porzsák és tartozékXarion Pro With Energy Label porszívóhoz porzsák és tartozékXarion TAV 1610 porszívóhoz porzsák és tartozékXarion TAV 1620 porszívóhoz porzsák és tartozékXarion TAV 1630 porszívóhoz porzsák és tartozékXarion TAV 1635 porszívóhoz porzsák és tartozékXP81_XP15011 porszívóhoz porzsák és tartozékXP81_XP25011 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24935 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
34.228.52.21