• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
2600 DE, E, HTE porszívóhoz porzsák és tartozék2620 porszívóhoz porzsák és tartozék2620 BE, DB, DE, TE porszívóhoz porzsák és tartozék3100 porszívóhoz porzsák és tartozék3200 porszívóhoz porzsák és tartozék3300 porszívóhoz porzsák és tartozék3400 porszívóhoz porzsák és tartozék4200 HTB porszívóhoz porzsák és tartozékAP 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 3500 porszívóhoz porzsák és tartozékBarbi porszívóhoz porzsák és tartozékBonn V-CP 973 STC porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Parqueta porszívóhoz porzsák és tartozékCrystal porszívóhoz porzsák és tartozékDBV 2620 DE porszívóhoz porzsák és tartozékDBV 2620 DE porszívóhoz porzsák és tartozékDonau V-CQ 253 SD porszívóhoz porzsák és tartozékDonau V-CQ 263 ST porszívóhoz porzsák és tartozékDonau V-CQ 362 porszívóhoz porzsák és tartozékEM 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékEV 3300, 3900 porszívóhoz porzsák és tartozékFVD 3050... 3051, 3060 porszívóhoz porzsák és tartozékFVD 370 porszívóhoz porzsák és tartozékGranada V-CQ 962 SD porszívóhoz porzsák és tartozékLimpio 4400 porszívóhoz porzsák és tartozékLimpio 4500 porszívóhoz porzsák és tartozékLimpio 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékLimpto 4400 porszívóhoz porzsák és tartozékLimpto 4500 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal : TB 4 porszívóhoz porzsák és tartozékPassion 3500, 3544, 3800 porszívóhoz porzsák és tartozékPassion 3900 porszívóhoz porzsák és tartozékPassion 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékRC 9015VP porszívóhoz porzsák és tartozékRG-105 porszívóhoz porzsák és tartozékSTC/STP/STN VC 3460, VCA 683 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2500, T2600 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2700 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2750 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2800 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2900 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2990 porszívóhoz porzsák és tartozékT 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékT 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékT 7000, 7100, 7200 porszívóhoz porzsák és tartozékT 8000 porszívóhoz porzsák és tartozékT 8100 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 1, TB 2, porszívóhoz porzsák és tartozékTB 33, 34, 39 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 36 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 42 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 43 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 4360, 4380 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 6 porszívóhoz porzsák és tartozékTB 62 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2600 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2620 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2700 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2700, 2900 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2800 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 2900 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 3100/B porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 3200 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 3300 R porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 33GS / 33RS porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 3400 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo S: VC 3800...3899, (REB/REY/RTP) porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo Storm V-C 29 ND porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo V 3100/B porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo V 3300 DE porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo X 4570 porszívóhoz porzsák és tartozékV 2600 E/HTE/DE porszívóhoz porzsák és tartozékV 2620 DB, DE porszívóhoz porzsák és tartozékV 2700 SE, TE, V 2710 E, TE porszívóhoz porzsák és tartozékV 2900 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3000 TS porszívóhoz porzsák és tartozékV 3300 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3300 - 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3310, V 3312, V 3314 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3314 Sweeper porszívóhoz porzsák és tartozékV 3333, V 3340 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3340 Sweeper porszívóhoz porzsák és tartozékV 3440 Sweeper porszívóhoz porzsák és tartozékV 3500 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3510 D Sweeper porszívóhoz porzsák és tartozékV 3544... 3546 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3556... 3557 porszívóhoz porzsák és tartozékV 3800 Sweeper porszívóhoz porzsák és tartozékV 3900 Extron porszívóhoz porzsák és tartozékV 3910 Sweeper porszívóhoz porzsák és tartozékV 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékV 4200, V 4250 porszívóhoz porzsák és tartozékV 4300 porszívóhoz porzsák és tartozékV 4350 porszívóhoz porzsák és tartozékV 4360 porszívóhoz porzsák és tartozékV 4400 Turbo Extra Serie porszívóhoz porzsák és tartozékV 4440 porszívóhoz porzsák és tartozékV 6353 porszívóhoz porzsák és tartozékV 6354 porszívóhoz porzsák és tartozékV 6377 porszívóhoz porzsák és tartozékV 7100 porszívóhoz porzsák és tartozékV 982/CE/TE porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 1300 M porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 20262 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 2683 R porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 2872 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 2940 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 2941 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 2950, 2951 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 2982 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 30** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3143, V-C 3145 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 32** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3311 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3333 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3343, V-C 3345 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3440 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3440 ST porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3440 STP porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3440 STPB porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3443... 3446 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3460 NTV Extron porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3644...3744 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 371* porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3728 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 382*** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3843... 3844 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3850, 3852... 3855 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 386 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3860 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3900 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3960 Extron porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3966, 3967 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3A41, 3A42 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3A5*, V-C 3A6* porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 3E5***, V-C 3E6*** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4041... 4042, 4044 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4052... 4056 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4153...4162 Turbo Gamma porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 424***, V-C 425*** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 426***, V-C 427*** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4360 TV porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4380 STS porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4400 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4440, V-C 445*** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 446*** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4500 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4570 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 4A51... 52 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 526*, 527*, 528* porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 55** porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 5854...5864 Turbo Max porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 5971 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 5982... 5983 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 5A4*, V-C 5A5* porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 6161, V-C 6172 porszívóhoz porzsák és tartozékV-C 6682, VC 6683 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CA 663 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CA 673 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CA 683 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CA 683 STR porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 463 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 472 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 482 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 564 ST porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 574 STR Nowosc porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 584 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 653 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CB 663 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CC 382 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CC 383 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CE 392 HTQ porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 200 - 299 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 243 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 363 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 452 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 542 ND porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 552 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 562 ST porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 563 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 633 STR porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 643, 653, 663 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 653 ND Turbo Beta porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 663 ST Turbo Beta porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 683 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 733 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 742 NDG porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 743 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 743 NB porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 752 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 753 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 753 NB porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 753 NBB porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 753 ND porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 753 RD porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 753 RTS porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 852 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 862 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 872 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 953 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 963 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 973STC porszívóhoz porzsák és tartozékV-CP 983STQG.CGDQLAG porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 253, 273 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 263ST porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 273STU porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 302 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 362, 372, 382 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 463 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 962 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CQ 973 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 141 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 403STU porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 443 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 453 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 463 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 473 porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 483S porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 500... 509 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékV-CR 560... 589 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékV-S 2940 porszívóhoz porzsák és tartozékV-Super PJG porszívóhoz porzsák és tartozékVB 2714NT porszívóhoz porzsák és tartozékVB 2716 NNO/ NNDB/ NNDN porszívóhoz porzsák és tartozékVB 2716NRT.CRNQERO porszívóhoz porzsák és tartozékVB 2717NRT porszívóhoz porzsák és tartozékVB 2717NST porszívóhoz porzsák és tartozékVB 2718RT porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2320NNT porszívóhoz porzsák és tartozékVC 3020NHTU porszívóhoz porzsák és tartozékVC 4916N porszívóhoz porzsák és tartozékVC 4918N porszívóhoz porzsák és tartozékVC 4918NNT porszívóhoz porzsák és tartozékVC 4920N porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5400 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5402CL porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5403P porszívóhoz porzsák és tartozékVC 5404PF porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6816 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6818NRT porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6820NHT porszívóhoz porzsák és tartozékVC 6820UHAT porszívóhoz porzsák és tartozékVCB 564 ST 574, 584 porszívóhoz porzsák és tartozékVR 34408LV porszívóhoz porzsák és tartozékVTC 3031... 3032 porszívóhoz porzsák és tartozékVTC 3044 porszívóhoz porzsák és tartozékVTC 32** porszívóhoz porzsák és tartozékVTC 3333, VTC 3343 porszívóhoz porzsák és tartozékVTC 3860 porszívóhoz porzsák és tartozékVTC-3444, VTC-3446 porszívóhoz porzsák és tartozékVTCP 243 porszívóhoz porzsák és tartozékVTCP 963ST porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24935 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
34.228.52.21