• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
000.790 porszívóhoz porzsák és tartozék031.009 porszívóhoz porzsák és tartozék039.397 porszívóhoz porzsák és tartozék040.549 porszívóhoz porzsák és tartozék046.187 porszívóhoz porzsák és tartozék063.872 porszívóhoz porzsák és tartozék064.795, 065.107 porszívóhoz porzsák és tartozék065.095 porszívóhoz porzsák és tartozék065.107 porszívóhoz porzsák és tartozék065.206 porszívóhoz porzsák és tartozék065.304, 065.305 porszívóhoz porzsák és tartozék065.651, 065.812 porszívóhoz porzsák és tartozék065.715 porszívóhoz porzsák és tartozék065.722 porszívóhoz porzsák és tartozék065.920, 066.480 porszívóhoz porzsák és tartozék065.952, 065.992, porszívóhoz porzsák és tartozék066.121 porszívóhoz porzsák és tartozék066.212 porszívóhoz porzsák és tartozék066.402 porszívóhoz porzsák és tartozék066.480 porszívóhoz porzsák és tartozék066.572 porszívóhoz porzsák és tartozék066.575 porszívóhoz porzsák és tartozék066.772 porszívóhoz porzsák és tartozék066.779 porszívóhoz porzsák és tartozék066.945 porszívóhoz porzsák és tartozék066.952 porszívóhoz porzsák és tartozék066.992 porszívóhoz porzsák és tartozék067.118 porszívóhoz porzsák és tartozék067.179 porszívóhoz porzsák és tartozék067.251 porszívóhoz porzsák és tartozék067.271 porszívóhoz porzsák és tartozék067.399 porszívóhoz porzsák és tartozék067.494 porszívóhoz porzsák és tartozék067.517 porszívóhoz porzsák és tartozék067.520, 067.632 porszívóhoz porzsák és tartozék068.669 porszívóhoz porzsák és tartozék068.670 porszívóhoz porzsák és tartozék068.671 porszívóhoz porzsák és tartozék068.975, 068.977 porszívóhoz porzsák és tartozék069.118 porszívóhoz porzsák és tartozék069.178, 069.587 porszívóhoz porzsák és tartozék069.581 porszívóhoz porzsák és tartozék069.588 porszívóhoz porzsák és tartozék069.876 porszívóhoz porzsák és tartozék069.877 porszívóhoz porzsák és tartozék069.880 porszívóhoz porzsák és tartozék069.883 porszívóhoz porzsák és tartozék069.907 porszívóhoz porzsák és tartozék074.689 porszívóhoz porzsák és tartozék075.691 porszívóhoz porzsák és tartozék075.742 porszívóhoz porzsák és tartozék081.600 porszívóhoz porzsák és tartozék084.972 porszívóhoz porzsák és tartozék086.656 porszívóhoz porzsák és tartozék096.943 porszívóhoz porzsák és tartozék099.493 porszívóhoz porzsák és tartozék100.120 porszívóhoz porzsák és tartozék100.141 porszívóhoz porzsák és tartozék100.211 porszívóhoz porzsák és tartozék100.331 porszívóhoz porzsák és tartozék100.723 porszívóhoz porzsák és tartozék100.983 porszívóhoz porzsák és tartozék101.000 porszívóhoz porzsák és tartozék101.081 porszívóhoz porzsák és tartozék101.090 porszívóhoz porzsák és tartozék101.122 porszívóhoz porzsák és tartozék101.144 porszívóhoz porzsák és tartozék101.234 porszívóhoz porzsák és tartozék101.240 porszívóhoz porzsák és tartozék101.313, 101.352 porszívóhoz porzsák és tartozék101.361 porszívóhoz porzsák és tartozék101.393 porszívóhoz porzsák és tartozék101.462 porszívóhoz porzsák és tartozék101.550 porszívóhoz porzsák és tartozék101.552 porszívóhoz porzsák és tartozék101.584 porszívóhoz porzsák és tartozék101.591 porszívóhoz porzsák és tartozék101.611 porszívóhoz porzsák és tartozék101.622 porszívóhoz porzsák és tartozék101.862 porszívóhoz porzsák és tartozék101.892 porszívóhoz porzsák és tartozék102.004 porszívóhoz porzsák és tartozék102.121, 102.710 porszívóhoz porzsák és tartozék102.690 porszívóhoz porzsák és tartozék102.722 porszívóhoz porzsák és tartozék102.723 porszívóhoz porzsák és tartozék102.791 porszívóhoz porzsák és tartozék102.792 porszívóhoz porzsák és tartozék102.793 porszívóhoz porzsák és tartozék102.802 porszívóhoz porzsák és tartozék102.804 porszívóhoz porzsák és tartozék102.810 porszívóhoz porzsák és tartozék102.974 porszívóhoz porzsák és tartozék103.033 porszívóhoz porzsák és tartozék103.042 porszívóhoz porzsák és tartozék103.083 porszívóhoz porzsák és tartozék103.254 porszívóhoz porzsák és tartozék103.313 porszívóhoz porzsák és tartozék104.002 porszívóhoz porzsák és tartozék104.396 porszívóhoz porzsák és tartozék104.412 porszívóhoz porzsák és tartozék104.432 porszívóhoz porzsák és tartozék104.462 porszívóhoz porzsák és tartozék104.480 porszívóhoz porzsák és tartozék104.844 porszívóhoz porzsák és tartozék105.513 porszívóhoz porzsák és tartozék105.763 porszívóhoz porzsák és tartozék105.764 porszívóhoz porzsák és tartozék106.112 porszívóhoz porzsák és tartozék106.393 porszívóhoz porzsák és tartozék106.411 porszívóhoz porzsák és tartozék106.413 porszívóhoz porzsák és tartozék106.441 porszívóhoz porzsák és tartozék106.444, 106.461 porszívóhoz porzsák és tartozék106.552, 106.570 porszívóhoz porzsák és tartozék106.722 porszívóhoz porzsák és tartozék106.724 porszívóhoz porzsák és tartozék106.824 porszívóhoz porzsák és tartozék106.890 porszívóhoz porzsák és tartozék107.023 porszívóhoz porzsák és tartozék110.047 porszívóhoz porzsák és tartozék115.162 porszívóhoz porzsák és tartozék117.488 porszívóhoz porzsák és tartozék119.973 porszívóhoz porzsák és tartozék120.058 porszívóhoz porzsák és tartozék127.064 porszívóhoz porzsák és tartozék136.886 porszívóhoz porzsák és tartozék140.391 porszívóhoz porzsák és tartozék151.844 porszívóhoz porzsák és tartozék158.096 porszívóhoz porzsák és tartozék160.638 porszívóhoz porzsák és tartozék163.221 porszívóhoz porzsák és tartozék164.800 porszívóhoz porzsák és tartozék168.630 porszívóhoz porzsák és tartozék169.444 porszívóhoz porzsák és tartozék173.508 porszívóhoz porzsák és tartozék186.521 porszívóhoz porzsák és tartozék187.171 porszívóhoz porzsák és tartozék191.221, 191.830 porszívóhoz porzsák és tartozék191.330 porszívóhoz porzsák és tartozék195.159 porszívóhoz porzsák és tartozék197. 086 porszívóhoz porzsák és tartozék201.156 porszívóhoz porzsák és tartozék207.841 porszívóhoz porzsák és tartozék212.129 porszívóhoz porzsák és tartozék214.853 porszívóhoz porzsák és tartozék217.493 porszívóhoz porzsák és tartozék222.135 porszívóhoz porzsák és tartozék224.974 porszívóhoz porzsák és tartozék228.214 porszívóhoz porzsák és tartozék228.523, 229.245 porszívóhoz porzsák és tartozék236.902 porszívóhoz porzsák és tartozék239.550 porszívóhoz porzsák és tartozék246.061 porszívóhoz porzsák és tartozék246.264 porszívóhoz porzsák és tartozék258.921 porszívóhoz porzsák és tartozék262.338 porszívóhoz porzsák és tartozék269.947 porszívóhoz porzsák és tartozék280.330 porszívóhoz porzsák és tartozék280.430 porszívóhoz porzsák és tartozék282.913 porszívóhoz porzsák és tartozék289.449 porszívóhoz porzsák és tartozék302.114 porszívóhoz porzsák és tartozék304.782 porszívóhoz porzsák és tartozék317.781 porszívóhoz porzsák és tartozék319.005 porszívóhoz porzsák és tartozék322.021 porszívóhoz porzsák és tartozék326.067 porszívóhoz porzsák és tartozék329.074 porszívóhoz porzsák és tartozék330.095 porszívóhoz porzsák és tartozék331.099 porszívóhoz porzsák és tartozék337.651 porszívóhoz porzsák és tartozék338.574 porszívóhoz porzsák és tartozék350.294 porszívóhoz porzsák és tartozék356.887 porszívóhoz porzsák és tartozék360.254 porszívóhoz porzsák és tartozék361.872 porszívóhoz porzsák és tartozék368.588 porszívóhoz porzsák és tartozék371.706 porszívóhoz porzsák és tartozék372.518 porszívóhoz porzsák és tartozék381.291 porszívóhoz porzsák és tartozék384.092 porszívóhoz porzsák és tartozék384.127 porszívóhoz porzsák és tartozék384.782 porszívóhoz porzsák és tartozék386.182 porszívóhoz porzsák és tartozék391.843 porszívóhoz porzsák és tartozék392.610 porszívóhoz porzsák és tartozék393.131 porszívóhoz porzsák és tartozék398.313 porszívóhoz porzsák és tartozék399.265 porszívóhoz porzsák és tartozék403.970 porszívóhoz porzsák és tartozék405.212 porszívóhoz porzsák és tartozék412.727 porszívóhoz porzsák és tartozék414.004 porszívóhoz porzsák és tartozék418.279 porszívóhoz porzsák és tartozék418.841 porszívóhoz porzsák és tartozék419.089 porszívóhoz porzsák és tartozék420.042 porszívóhoz porzsák és tartozék422.479, 426.807 porszívóhoz porzsák és tartozék434.863 porszívóhoz porzsák és tartozék437.399 porszívóhoz porzsák és tartozék437.841 porszívóhoz porzsák és tartozék439.646 porszívóhoz porzsák és tartozék444.523 porszívóhoz porzsák és tartozék445.361 porszívóhoz porzsák és tartozék450.088 porszívóhoz porzsák és tartozék457.164 porszívóhoz porzsák és tartozék476.308 porszívóhoz porzsák és tartozék476.713 porszívóhoz porzsák és tartozék479.940 porszívóhoz porzsák és tartozék485.326 porszívóhoz porzsák és tartozék485.720 porszívóhoz porzsák és tartozék492.730 porszívóhoz porzsák és tartozék506.645, 516.124 porszívóhoz porzsák és tartozék510.090 porszívóhoz porzsák és tartozék516.124 porszívóhoz porzsák és tartozék516.341 porszívóhoz porzsák és tartozék517.649 porszívóhoz porzsák és tartozék522.297 porszívóhoz porzsák és tartozék526.578 porszívóhoz porzsák és tartozék531.213 porszívóhoz porzsák és tartozék534.015 porszívóhoz porzsák és tartozék545.961 porszívóhoz porzsák és tartozék547.093 porszívóhoz porzsák és tartozék549.735 porszívóhoz porzsák és tartozék550.044 porszívóhoz porzsák és tartozék551.958 porszívóhoz porzsák és tartozék552.053 porszívóhoz porzsák és tartozék554.886 porszívóhoz porzsák és tartozék565.935 porszívóhoz porzsák és tartozék573.108 porszívóhoz porzsák és tartozék581.936 porszívóhoz porzsák és tartozék581.991 porszívóhoz porzsák és tartozék584.436 porszívóhoz porzsák és tartozék589.370 porszívóhoz porzsák és tartozék590.748 typ VC312E-5 porszívóhoz porzsák és tartozék595.096 porszívóhoz porzsák és tartozék601.779 porszívóhoz porzsák és tartozék607.199 porszívóhoz porzsák és tartozék612.357 porszívóhoz porzsák és tartozék613.033 porszívóhoz porzsák és tartozék613.386 porszívóhoz porzsák és tartozék617.288 porszívóhoz porzsák és tartozék624.127 porszívóhoz porzsák és tartozék627.375 porszívóhoz porzsák és tartozék627.561 porszívóhoz porzsák és tartozék635.420 porszívóhoz porzsák és tartozék654.565 porszívóhoz porzsák és tartozék654.686 porszívóhoz porzsák és tartozék661.349 porszívóhoz porzsák és tartozék662.035 porszívóhoz porzsák és tartozék666.579 porszívóhoz porzsák és tartozék677.602 porszívóhoz porzsák és tartozék679.045 porszívóhoz porzsák és tartozék693.628 porszívóhoz porzsák és tartozék697.574 porszívóhoz porzsák és tartozék701.405 porszívóhoz porzsák és tartozék701.405 porszívóhoz porzsák és tartozék702.496 porszívóhoz porzsák és tartozék702.562 porszívóhoz porzsák és tartozék703.198 porszívóhoz porzsák és tartozék703.698 porszívóhoz porzsák és tartozék706.553 porszívóhoz porzsák és tartozék722.572 porszívóhoz porzsák és tartozék732.278 porszívóhoz porzsák és tartozék734.081 porszívóhoz porzsák és tartozék734.588 porszívóhoz porzsák és tartozék734.910 porszívóhoz porzsák és tartozék756.848 porszívóhoz porzsák és tartozék758.557 porszívóhoz porzsák és tartozék764.229 porszívóhoz porzsák és tartozék764.258 porszívóhoz porzsák és tartozék774.006 VC-H4526E 5 porszívóhoz porzsák és tartozék774.733 porszívóhoz porzsák és tartozék783.023 porszívóhoz porzsák és tartozék814.833 porszívóhoz porzsák és tartozék815.642 porszívóhoz porzsák és tartozék815.642 porszívóhoz porzsák és tartozék816.160 porszívóhoz porzsák és tartozék829.630, 848.408 porszívóhoz porzsák és tartozék843.802 porszívóhoz porzsák és tartozék844.832 porszívóhoz porzsák és tartozék848.408 porszívóhoz porzsák és tartozék851.391 porszívóhoz porzsák és tartozék852.986 porszívóhoz porzsák és tartozék883.857 porszívóhoz porzsák és tartozék886.226 porszívóhoz porzsák és tartozék886.409 porszívóhoz porzsák és tartozék889.909 porszívóhoz porzsák és tartozék899.971 porszívóhoz porzsák és tartozék901.475 porszívóhoz porzsák és tartozék911.758 porszívóhoz porzsák és tartozék916.660 porszívóhoz porzsák és tartozék918.214, 918.265 porszívóhoz porzsák és tartozék920.616 porszívóhoz porzsák és tartozék921.582 porszívóhoz porzsák és tartozék928.045 porszívóhoz porzsák és tartozék929.661 porszívóhoz porzsák és tartozék939.378 porszívóhoz porzsák és tartozék940.002 porszívóhoz porzsák és tartozék940.904 porszívóhoz porzsák és tartozék941.059 porszívóhoz porzsák és tartozék946.931 porszívóhoz porzsák és tartozék948.500 porszívóhoz porzsák és tartozék951.607 porszívóhoz porzsák és tartozék963.045 porszívóhoz porzsák és tartozék963.062 porszívóhoz porzsák és tartozék967.826 porszívóhoz porzsák és tartozék969.355 porszívóhoz porzsák és tartozék969.532 porszívóhoz porzsák és tartozék983.542 porszívóhoz porzsák és tartozék989.443 porszívóhoz porzsák és tartozék991.405 porszívóhoz porzsák és tartozékCH 108A, CH 108E porszívóhoz porzsák és tartozékCJ 151JCP-070 porszívóhoz porzsák és tartozékL'Explorer CH 108 porszívóhoz porzsák és tartozékSupreme 2400 porszívóhoz porzsák és tartozékTWIN CLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2022 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC 410E-16 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 435E-12 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 436E-22 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 9009E-4 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 3601 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 3605 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 3605 ES-12 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 3608 ES-13 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 3608 ES-5 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 3617 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4526E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4603 EB-23 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4801 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4801 E2 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 4803, 4808 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 5003 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 5005 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 5007 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-H 5012-ES13 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-HT 4508 E porszívóhoz porzsák és tartozékVC-T 4002ES-23 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-T360 ES 12 porszívóhoz porzsák és tartozékVS 71149 BS7 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24936 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.205.26.39