• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
090... 093 Serie - Super porszívóhoz porzsák és tartozék1000 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék101, 102 Super porszívóhoz porzsák és tartozék103 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék104 Super porszívóhoz porzsák és tartozék105 Exclusiv, Super porszívóhoz porzsák és tartozék109 Super porszívóhoz porzsák és tartozék110 - 112 porszívóhoz porzsák és tartozék112... 117 Serie - Super porszívóhoz porzsák és tartozék115 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék120, 122, 125 porszívóhoz porzsák és tartozék1200 porszívóhoz porzsák és tartozék1200 GTI porszívóhoz porzsák és tartozék124... 151 Serie - Super porszívóhoz porzsák és tartozék125 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék132, 135, 137, 139 porszívóhoz porzsák és tartozék140, 145 porszívóhoz porzsák és tartozék1400 porszívóhoz porzsák és tartozék15 SH porszívóhoz porzsák és tartozék150, 155 porszívóhoz porzsák és tartozék152 Super porszívóhoz porzsák és tartozék153... 179 Serie - Super porszívóhoz porzsák és tartozék160, 166 porszívóhoz porzsák és tartozék181 Super porszívóhoz porzsák és tartozék182 Super porszívóhoz porzsák és tartozék183... 190 Serie - Super porszívóhoz porzsák és tartozék200 porszívóhoz porzsák és tartozék2000 porszívóhoz porzsák és tartozék210 porszívóhoz porzsák és tartozék218 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék223E Super porszívóhoz porzsák és tartozék246, 247 Super porszívóhoz porzsák és tartozék248 Super porszívóhoz porzsák és tartozék268 Super porszívóhoz porzsák és tartozék278 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék309... 326 Serie - Super porszívóhoz porzsák és tartozék357 Super porszívóhoz porzsák és tartozék367 Super porszívóhoz porzsák és tartozék372 Super porszívóhoz porzsák és tartozék382 E Super porszívóhoz porzsák és tartozék389 Super porszívóhoz porzsák és tartozék400 porszívóhoz porzsák és tartozék410 porszívóhoz porzsák és tartozék470... 486 Serie - Super porszívóhoz porzsák és tartozék500, 500 T porszívóhoz porzsák és tartozék515 Super porszívóhoz porzsák és tartozék525 Super porszívóhoz porzsák és tartozék530 Super porszívóhoz porzsák és tartozék535 E Super porszívóhoz porzsák és tartozék540 Super porszívóhoz porzsák és tartozék562 porszívóhoz porzsák és tartozék565 porszívóhoz porzsák és tartozék570 E Super porszívóhoz porzsák és tartozék575 E Super porszívóhoz porzsák és tartozék590 E Super porszívóhoz porzsák és tartozék6100 porszívóhoz porzsák és tartozék630 Super porszívóhoz porzsák és tartozék66 porszívóhoz porzsák és tartozék67 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék670 Super porszívóhoz porzsák és tartozék690 EL Super porszívóhoz porzsák és tartozék701 (el) Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék702 (el) Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozék81 Super porszívóhoz porzsák és tartozék810 porszívóhoz porzsák és tartozék83 Exclusiv / Super porszívóhoz porzsák és tartozék900 porszívóhoz porzsák és tartozék93 porszívóhoz porzsák és tartozék97 porszívóhoz porzsák és tartozékA 20 P/PL, A 21 P/PL porszívóhoz porzsák és tartozékAqualine porszívóhoz porzsák és tartozékAquamarine 20 porszívóhoz porzsák és tartozékAzzurro porszívóhoz porzsák és tartozékB 20/SL porszívóhoz porzsák és tartozékBlue P 152 A porszívóhoz porzsák és tartozékBlue P 153 porszívóhoz porzsák és tartozékBlue P 155 porszívóhoz porzsák és tartozékBolero P 152A porszívóhoz porzsák és tartozékBolero P 182B porszívóhoz porzsák és tartozékBolido 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékBolido 4595 porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso 1662 porszívóhoz porzsák és tartozékCC / CD porszívóhoz porzsák és tartozékCherry porszívóhoz porzsák és tartozékChic: P 1860 B porszívóhoz porzsák és tartozékCiao: P 1625 porszívóhoz porzsák és tartozékClassic 1300 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékClassic: P 1870 porszívóhoz porzsák és tartozékColibri porszívóhoz porzsák és tartozékCompact P 1620-1630 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact: P 1805...1880 porszívóhoz porzsák és tartozékCT 218 porszívóhoz porzsák és tartozékCyclon Bogless 1800W porszívóhoz porzsák és tartozékD 10 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 110... 112 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 12 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 1400 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 200... 299 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 237 porszívóhoz porzsák és tartozékD 400, D 410 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 405 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 500 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 600... 609 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 610 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 611... 699 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 710 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 75 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 800 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 812 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékD 850 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant D 11 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant D 311 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant D 802. porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant D 810 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant D 820 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant M 100 - M 300 porszívóhoz porzsák és tartozékDiamant: M 30 - M 39 porszívóhoz porzsák és tartozékDiplomat: P 1880 porszívóhoz porzsák és tartozékDolphin P 3820...3855 porszívóhoz porzsák és tartozékDolphin plus porszívóhoz porzsák és tartozékDuomatic 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékEBP 0191 porszívóhoz porzsák és tartozékEBP 0195 porszívóhoz porzsák és tartozékEC 20, 30, Freestyle porszívóhoz porzsák és tartozékEL 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékEL 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékEL 850 porszívóhoz porzsák és tartozékExclusiv 111 porszívóhoz porzsák és tartozékFreestyle 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékFreestyle 2430 porszívóhoz porzsák és tartozékFreestyle 2431, 2435 porszívóhoz porzsák és tartozékFreestyle P 2630 porszívóhoz porzsák és tartozékFutura porszívóhoz porzsák és tartozékGold porszívóhoz porzsák és tartozékGSA Minor porszívóhoz porzsák és tartozékGSE Minor porszívóhoz porzsák és tartozékGTA 600 porszívóhoz porzsák és tartozékGTA Minor porszívóhoz porzsák és tartozékGTB Minor porszívóhoz porzsák és tartozékGTC Minor porszívóhoz porzsák és tartozékGTS porszívóhoz porzsák és tartozékGTS (plus) Minor porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékLe Deauville porszívóhoz porzsák és tartozékLemon porszívóhoz porzsák és tartozékLibra, Mistral porszívóhoz porzsák és tartozékM 100 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékM 300...399 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozékMagnum 2820 - 2850 - 2870 porszívóhoz porzsák és tartozékMagnum Steptronic - Magnum S-klasse porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus 2002, 2200 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus 2300, 2305 porszívóhoz porzsák és tartozékMC 300 - 399 porszívóhoz porzsák és tartozékMercedes KS Plus porszívóhoz porzsák és tartozékMercedes NT 20 porszívóhoz porzsák és tartozékMercedes NT 30 porszívóhoz porzsák és tartozékMicro 2 ONYX 150 porszívóhoz porzsák és tartozékMicro 2 ONYX 160 porszívóhoz porzsák és tartozékMicrolite: P 1610 A porszívóhoz porzsák és tartozékMinor : C,CD,C EL,CL,CS,GH porszívóhoz porzsák és tartozékMinor : GI,GIT,GL,GS,GT,GXA porszívóhoz porzsák és tartozékMinor 2000 GTS, Special porszívóhoz porzsák és tartozékMinor 2000, 2000EL porszívóhoz porzsák és tartozékMinor 650 porszívóhoz porzsák és tartozékMinor 700 porszívóhoz porzsák és tartozékMistral porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 4 In 1 / Spray Wash & Go porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 6 In 1 / Pro Clean Green porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 6 In 1el / Pro Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékNT 20, NT 30 porszívóhoz porzsák és tartozékOnyx 120... 125 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékOnyx 132, 135, 137, 139 porszívóhoz porzsák és tartozékOnyx 140, 141, 145 porszívóhoz porzsák és tartozékOnyx 150, 155 porszívóhoz porzsák és tartozékOnyx 160, 165, 166 porszívóhoz porzsák és tartozékP 9 porszívóhoz porzsák és tartozékP 111 porszívóhoz porzsák és tartozékP 1131 Elyps porszívóhoz porzsák és tartozékP 118A porszívóhoz porzsák és tartozékP 130 porszívóhoz porzsák és tartozékP 15, P 15 SH porszívóhoz porzsák és tartozékP 152 A Blue - Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékP 153 Blue porszívóhoz porzsák és tartozékP 155 Blue porszívóhoz porzsák és tartozékP 1610 / A porszívóhoz porzsák és tartozékP 1620... 1680 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékP 182 B Exclusiv Bolero porszívóhoz porzsák és tartozékP 1820 Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékP 1860 porszívóhoz porzsák és tartozékP 1865... 1868 porszívóhoz porzsák és tartozékP 1870, 1880 porszívóhoz porzsák és tartozékP 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékP 2430...P2436, P 2630, 2631 porszívóhoz porzsák és tartozékP 2640, 2641, P 2660/T, 2661T porszívóhoz porzsák és tartozékP 2735, 2745, 3550, 3560 porszívóhoz porzsák és tartozékP 2820 porszívóhoz porzsák és tartozékP 2850 Magnum/S Class/Steptronic porszívóhoz porzsák és tartozékP 2870 Magnum/S Class/Steptronic porszívóhoz porzsák és tartozékP 40 / P 41 porszívóhoz porzsák és tartozékP 45 porszívóhoz porzsák és tartozékP 46 / P 48 porszívóhoz porzsák és tartozékP 49 porszívóhoz porzsák és tartozékP 520, 520A porszívóhoz porzsák és tartozékP 56 porszívóhoz porzsák és tartozékP 560, 562, 565 porszívóhoz porzsák és tartozékP 57 porszívóhoz porzsák és tartozékP 58 porszívóhoz porzsák és tartozékP 60 porszívóhoz porzsák és tartozékP 65 Mercedes porszívóhoz porzsák és tartozékP 66 porszívóhoz porzsák és tartozékP 67, P 67 S porszívóhoz porzsák és tartozékP 80 porszívóhoz porzsák és tartozékP 81... 85 porszívóhoz porzsák és tartozékP 810, P 815, P 820, P 835 porszívóhoz porzsák és tartozékP 852, P 855, P 872, P 875 porszívóhoz porzsák és tartozékP 90... 95 porszívóhoz porzsák és tartozékP 900 porszívóhoz porzsák és tartozékP 97 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 5190, 5200, 5205 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 6192 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 8170, 8180, 8190 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 2100- 2199 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 2108 900081262-00 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 22 CUP, LB porszívóhoz porzsák és tartozékPC 2200... 2299 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 2300... 2399 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 2361 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 2369DB porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3100... 3299 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3200...3299 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3300...3399 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3400... 3499 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3601 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3700... 3799 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3701 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3716 900081667-00 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3800...3899 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3801 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3802 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3900... 3999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3920 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3921 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3922 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3930 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3940 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3941 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3943 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 3950 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4100... 4199 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4200... 4299 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4208 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4280 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4305, 4310, 4315 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4400... 4499 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4425...4485 Trio porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4500... 4599 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 4600... 4699 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékPC 6000... 6099 - Salomon porszívóhoz porzsák és tartozékPC 6110, 6130 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7160, 7170, 7175, 7180, 7881, 7185 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7195, 7196 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7220 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7260 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7261 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7270 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7280 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7284 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 7350, PC 7390 porszívóhoz porzsák és tartozékPCS 730, PCS 740 porszívóhoz porzsák és tartozékPO C21 porszívóhoz porzsák és tartozékPolka porszívóhoz porzsák és tartozékPower 1, 2 porszívóhoz porzsák és tartozékPratico porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige: Z 1865B, 1867 porszívóhoz porzsák és tartozékRumba Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékS 2002 i porszívóhoz porzsák és tartozékSalsa Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékSamba Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékSL225 B Stuttgart porszívóhoz porzsák és tartozékSlalom: Fresh, Mint, Cherry, Futura porszívóhoz porzsák és tartozékStuttgart SL225 B porszívóhoz porzsák és tartozékSup 810...870 porszívóhoz porzsák és tartozékTango Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékTrend porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo Jet porszívóhoz porzsák és tartozékU 1110 Elyps porszívóhoz porzsák és tartozékU 404, 412, 414 porszívóhoz porzsák és tartozékU 5002, 5003 porszívóhoz porzsák és tartozékV 21 porszívóhoz porzsák és tartozékV 27 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24936 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.205.26.39