• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1390-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  1190-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1020 porszívóhoz porzsák és tartozék1030/E porszívóhoz porzsák és tartozék1031 porszívóhoz porzsák és tartozék1035, 1235 porszívóhoz porzsák és tartozék1043 LG porszívóhoz porzsák és tartozék1120, 1120 comfort porszívóhoz porzsák és tartozék1130 porszívóhoz porzsák és tartozék1218 plus porszívóhoz porzsák és tartozék1220 plus, S porszívóhoz porzsák és tartozék1231 porszívóhoz porzsák és tartozék1243 porszívóhoz porzsák és tartozék1250 S porszívóhoz porzsák és tartozék1320 porszívóhoz porzsák és tartozék1330 porszívóhoz porzsák és tartozék1416 porszívóhoz porzsák és tartozék1420 porszívóhoz porzsák és tartozék1445 S porszívóhoz porzsák és tartozék15-300 ZA porszívóhoz porzsák és tartozék15-301 porszívóhoz porzsák és tartozék1516 porszívóhoz porzsák és tartozék1518 porszívóhoz porzsák és tartozék1520 plus/C porszívóhoz porzsák és tartozék1620 porszívóhoz porzsák és tartozék18-450 ZA porszívóhoz porzsák és tartozék18-451 porszívóhoz porzsák és tartozék34-450 ZA porszívóhoz porzsák és tartozék34-451 porszívóhoz porzsák és tartozék4 EN 1 super 30 porszívóhoz porzsák és tartozék450 ZA porszívóhoz porzsák és tartozék451 ZA porszívóhoz porzsák és tartozék786 B porszívóhoz porzsák és tartozék787 100 porszívóhoz porzsák és tartozék787 101 porszívóhoz porzsák és tartozék787 104 porszívóhoz porzsák és tartozék803 LS porszívóhoz porzsák és tartozék820 porszívóhoz porzsák és tartozék826 SD, SDE porszívóhoz porzsák és tartozék920 porszívóhoz porzsák és tartozék926 porszívóhoz porzsák és tartozék931 SL porszívóhoz porzsák és tartozékANTI ALLERG AQUA+ 786521 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua + porszívóhoz porzsák és tartozékAQUA + ANTI ALLERGY porszívóhoz porzsák és tartozékAqua + MULTI CLEAN X10 PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékAqua + MULTI CLEAN X7 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua + MULTI CLEAN X8 PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékAQUA + PET & FAMILY takarítógép porszívóhoz porzsák és tartozékBasicline Bluepower El. porszívóhoz porzsák és tartozékBasicline ES 2038 porszívóhoz porzsák és tartozékBiovac 1420 - Aquafilter porszívóhoz porzsák és tartozékBiovac 1430 CE porszívóhoz porzsák és tartozékBiovac 1620 C - Aquafilter porszívóhoz porzsák és tartozékBlue Power BS2038 785025 porszívóhoz porzsák és tartozékBOXER porszívóhoz porzsák és tartozékBravo 20 788074 porszívóhoz porzsák és tartozékBravo 20 Bi turbo porszívóhoz porzsák és tartozékBravo 20 S - Aquafilter 20 Literes porszívóhoz porzsák és tartozékBS 2038 Blue Power 785025 porszívóhoz porzsák és tartozékComfort electronic porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 20 / S, 4-1 újabb típushoz porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 30 porszívóhoz porzsák és tartozékCrooSer Eco 2.0 784019 porszívóhoz porzsák és tartozékCrooser One 784025 porszívóhoz porzsák és tartozékDuo Power porszívóhoz porzsák és tartozékEasy Power porszívóhoz porzsák és tartozékEco Power porszívóhoz porzsák és tartozékEco Power 2.0 porszívóhoz porzsák és tartozékFantana porszívóhoz porzsák és tartozékGenius Aquafilter porszívóhoz porzsák és tartozékGenius S1 porszívóhoz porzsák és tartozékGenius S2 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby Vac 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékHygiene Plus T2 porszívóhoz porzsák és tartozékHygiene T2 porszívóhoz porzsák és tartozékInox 1220 plus porszívóhoz porzsák és tartozékInox 1220 S porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 1220, S, Plus porszívóhoz porzsák és tartozékInox 1420 porszívóhoz porzsák és tartozékInox 1445 S porszívóhoz porzsák és tartozékInox 1445 SFE porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 1460 SF porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 1516 porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 1520 PLUS 786182 porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 1530 786200 porszívóhoz porzsák és tartozékInox 1545 S porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 1560 SF porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 20 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 30 Professional porszívóhoz porzsák és tartozékINOX 45S PROFESSIONAL porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 1216 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 1220 / plus porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 1230 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 1416 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 1420 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior 1516 porszívóhoz porzsák és tartozékLorelea XT porszívóhoz porzsák és tartozékMaxi Power porszívóhoz porzsák és tartozékMistral XS porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI CLEAN X10 PARQUET AQUA+ 788577 porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI CLEAN X7 AQUA+ 788562 porszívóhoz porzsák és tartozékMULTI CLEAN X8 PARQUETAQUA+788576 porszívóhoz porzsák és tartozékMultiVac 4 in 1 20L porszívóhoz porzsák és tartozékMultiVac 4 in 1 30L porszívóhoz porzsák és tartozékMultivac Studio 1030 E, 1031, porszívóhoz porzsák és tartozékMultivac Studio 1035 porszívóhoz porzsák és tartozékMultivac Studio 1235 porszívóhoz porzsák és tartozékPERFECT AIR ALLERGY PURE porszívóhoz porzsák és tartozékPERFECT AIR ANIMAL PURE porszívóhoz porzsák és tartozékPET & FAMILY AQUA+ 788568 porszívóhoz porzsák és tartozékPico el porszívóhoz porzsák és tartozékPower Boy 1218 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékPower Boy 1518 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Clean porszívóhoz porzsák és tartozékPower Edition 1520 / C porszívóhoz porzsák és tartozékPower Edition 1530 / SE porszívóhoz porzsák és tartozékPower Pack 1616 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Pack 1620 C 786203 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Pack 1630, SE porszívóhoz porzsák és tartozékPowerclean porszívóhoz porzsák és tartozékPremium EL porszívóhoz porzsák és tartozékPrestige 20 S 788 103 porszívóhoz porzsák és tartozékProfil 1320 porszívóhoz porzsák és tartozékProfil 1330 porszívóhoz porzsák és tartozékRondo / Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékSilence 1120 / C porszívóhoz porzsák és tartozékSilence 1130 porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar 920 porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar 1035 porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar 1220, Plus porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar 1235 porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar 1435 porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar 826 SD, SDE porszívóhoz porzsák és tartozékSilverstar 926 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart Touch porszívóhoz porzsák és tartozékStudio 1020 porszívóhoz porzsák és tartozékStudio 1030 /E porszívóhoz porzsák és tartozékStudio 1031 porszívóhoz porzsák és tartozékStudio 1231 /E porszívóhoz porzsák és tartozékStudio 931 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 18 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 30 S AQUAFILTER porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 30, /S, /R porszívóhoz porzsák és tartozékSyntho porszívóhoz porzsák és tartozékTH 1405 porszívóhoz porzsák és tartozékTH 1460 porszívóhoz porzsák és tartozékTH 1620 porszívóhoz porzsák és tartozékTHO PET & FAMILY788563 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo Power porszívóhoz porzsák és tartozékTwin Aquafilter porszívóhoz porzsák és tartozékTWIN AQUAWASH PET 788524 porszívóhoz porzsák és tartozékTwin T1 AquaFilter 788550 porszívóhoz porzsák és tartozékTwin T2 Aquafilter porszívóhoz porzsák és tartozékTwin TT Aquafilter porszívóhoz porzsák és tartozékTWIN TT ORCA porszívóhoz porzsák és tartozékTwin XT porszívóhoz porzsák és tartozékVac 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékVario 16 porszívóhoz porzsák és tartozékVario 20, S, porszívóhoz porzsák és tartozékVestfalia XT porszívóhoz porzsák és tartozékWeltstar NT 1150 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24920 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.48.243