• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1390-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  1190-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1075 porszívóhoz porzsák és tartozék1080 porszívóhoz porzsák és tartozék1500... 1750 Serie - Bolido (max 4 L) porszívóhoz porzsák és tartozék200 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozék210 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozék2450, 2455, 2460, 2465 porszívóhoz porzsák és tartozék400 - Diamant porszívóhoz porzsák és tartozék4212 porszívóhoz porzsák és tartozék4510... 4535 Serie - Bolido (max 4 L) porszívóhoz porzsák és tartozék4560 porszívóhoz porzsák és tartozék4565 porszívóhoz porzsák és tartozék4570 porszívóhoz porzsák és tartozék6000 porszívóhoz porzsák és tartozék605 porszívóhoz porzsák és tartozékA 119, 120 porszívóhoz porzsák és tartozékAccelerator TO 6720 porszívóhoz porzsák és tartozékAccelerator TO 6726 porszívóhoz porzsák és tartozékAdventure porszívóhoz porzsák és tartozékAirMax TO 6400...6451 porszívóhoz porzsák és tartozékAirMax TO 6410...6543 porszívóhoz porzsák és tartozékAirys: TO 2 porszívóhoz porzsák és tartozékAqualine 852,853,872,873, AqualineTO 833 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 34 - 37 Coccodrillo porszívóhoz porzsák és tartozékBolero porszívóhoz porzsák és tartozékBolido 1500...1750 porszívóhoz porzsák és tartozékBolido TO 1500...1750 porszívóhoz porzsák és tartozékButterfly Serie porszívóhoz porzsák és tartozékCA 6200... 6240 Modelys porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso 6520/N, 6530/N porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso 6521 porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso TO 6300...6399 porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso TO 6510/N porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso TO 6520/N porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso TO 6521 porszívóhoz porzsák és tartozékCalypso TO 6530/N porszívóhoz porzsák és tartozékCameleon Serie porszívóhoz porzsák és tartozékChic porszívóhoz porzsák és tartozékCiao porszívóhoz porzsák és tartozékCoco 2106 porszívóhoz porzsák és tartozékCoco 2107 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Letron K 100 porszívóhoz porzsák és tartozékComplys: To 200...390 porszívóhoz porzsák és tartozékCoriolys TO 7465, 7470, 7472P, 7475 porszívóhoz porzsák és tartozékCrocodillo: TO 34, 35, 36, 37 porszívóhoz porzsák és tartozékD 110 - D 112 porszívóhoz porzsák és tartozékD 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékD 200 - D 299 porszívóhoz porzsák és tartozékD 400 - D 410 porszívóhoz porzsák és tartozékD 500 porszívóhoz porzsák és tartozékD 610 porszívóhoz porzsák és tartozékD 710 porszívóhoz porzsák és tartozékD 75 porszívóhoz porzsák és tartozékD 800 porszívóhoz porzsák és tartozékD 812 porszívóhoz porzsák és tartozékD 850 porszívóhoz porzsák és tartozékElégance TO 6600...6630 porszívóhoz porzsák és tartozékElyps: 1113J, 1114, 1115 porszívóhoz porzsák és tartozékElyps: 1120, 1122A, 1124 porszívóhoz porzsák és tartozékElyps: 1130, 1131, 1132, 1136 porszívóhoz porzsák és tartozékEquipt TOEQ 11+ porszívóhoz porzsák és tartozékEssencio 4610 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio > TO4620 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio TO 4600...4699 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio TO 5400...5499 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio TO 5410 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio TO 5415 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio TO 5420 porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio TO 5430 porszívóhoz porzsák és tartozékEx 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx Dust&Gone TO 68FD1...9 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx TO 6800...6899 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx TO 6810 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx TO 6820 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx TO 6830 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx TO 6830SP porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx TO 6860EL porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx TO 6870EL porszívóhoz porzsák és tartozékLigne: TO 960T, 961...965, 967, porszívóhoz porzsák és tartozékLigne: TO 968, 970/C, 971, 975 porszívóhoz porzsák és tartozékLuxor Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékMagnum porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus TO 7010...7035 porszívóhoz porzsák és tartozékMidyjet, Midyjet Plus porszívóhoz porzsák és tartozékModelys 4620 porszívóhoz porzsák és tartozékModelys CA 6200...6230 porszívóhoz porzsák és tartozékMondo: 1147, 1148, 1149 porszívóhoz porzsák és tartozékMultyjet Plus TO 85 porszívóhoz porzsák és tartozékMultyjet, Multyjet Plus porszívóhoz porzsák és tartozékOnyx 125 porszívóhoz porzsák és tartozékOuragan porszívóhoz porzsák és tartozékPA 5190 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 5200 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 5205 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 8170 porszívóhoz porzsák és tartozékPC 1910EL porszívóhoz porzsák és tartozékPeque porszívóhoz porzsák és tartozékPerfecto TO 7010...7035 porszívóhoz porzsák és tartozékPlein Air : 200...800, 28, 40 porszívóhoz porzsák és tartozékPlein Air 18, 18A porszívóhoz porzsák és tartozékPlein Air 20, 200, 250 porszívóhoz porzsák és tartozékPluto TO 3515 porszívóhoz porzsák és tartozékPluto TO 3525 porszívóhoz porzsák és tartozékRafale porszívóhoz porzsák és tartozékRolfy Serie porszívóhoz porzsák és tartozékS-Bag porszívóhoz porzsák és tartozékSalsa porszívóhoz porzsák és tartozékSamba: TO 1863, 1864 porszívóhoz porzsák és tartozékSerie 73.. porszívóhoz porzsák és tartozékSlalom: TO 2600, 2610, 2630C porszívóhoz porzsák és tartozékSlalom: TO 2640, 2645C, 2645, 2647 porszívóhoz porzsák és tartozékSlalom: TO 2650, 2653, 2660 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 1082 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart TO 1081 porszívóhoz porzsák és tartozékSpiral TO 6200...6271 porszívóhoz porzsák és tartozékStandard-Bag porszívóhoz porzsák és tartozékStudio 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékStylo porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Pro 55 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperPro TO 30...50 porszívóhoz porzsák és tartozékTango porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1005 Butterfly porszívóhoz porzsák és tartozékTO 104 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1049...1090 Serie - Rolfy porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1110... 1141 Serie - Elyps porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1133... 1135 Serie - Quatro porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1140... 1142 Serie - 4x4 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1143... 1146 Serie - Globe Trotteur porszívóhoz porzsák és tartozékTO 130, 140, 170 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1610... 1630 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékTO 180, 1186, 1900 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1800... 1865 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékTO 1910EL porszívóhoz porzsák és tartozékTO 196 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2 Airys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 205... 390 Serie - Complys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2106, 2107 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2400...2465 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2600 > 2660 Slalom porszívóhoz porzsák és tartozékTO 270 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2700 > 2760 HP porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2810 Serenys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2845 Serenys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2875 Serenys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2890 Serenys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 2891 Serenys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 30... 50, 55 - Super Pro porszívóhoz porzsák és tartozékTO 3100...3199 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 3300...3399 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékTO 34 - 37 Coccodrillo porszívóhoz porzsák és tartozékTO 3400 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 3515, 3525 Pluton porszívóhoz porzsák és tartozékTO 3600 - 34 Pluto porszívóhoz porzsák és tartozékTO 370, 380, 390 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4120 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4125 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4210, 4212, 4215 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4411... 4413 Nomad porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4412 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4510... 4535 Serie - Bolido porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4510...4535 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4560 Campus porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4565 Campus porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4570 Campus porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4600... 4699 Serie - Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4621, 4641 Zephir porszívóhoz porzsák és tartozékTO 4625/N porszívóhoz porzsák és tartozékTO 465…490 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 470... 490 Serie - Aventure porszívóhoz porzsák és tartozékTO 486 Luxor porszívóhoz porzsák és tartozékTO 490 Luxor porszívóhoz porzsák és tartozékTO 5037 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 5038 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 5039 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 505, 605 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 5120 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 5400... 5499 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6142 Butterfly porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6152 Butterfly porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6160 Cameleon porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6162 Butterfly porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6163 Butterfly porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6165 Cameleon porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6170 Cameleon porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6180 Cameleon porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6190 Cameleon porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6200...6271 Spiral porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6300... 6399 Serie - Calypso porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6410... 6453 Serie - Airmax porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6510... 6530 Serie - Calypso porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6600... 6630 Serie - Elegance porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6720...6726 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 68 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6800... 6899 JetMaxx porszívóhoz porzsák és tartozékTO 6810 Jet Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékTO 68FD 1... 9 Jet Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékTO 7010... 7035 Maximus (max4L) porszívóhoz porzsák és tartozékTO 7010... 7035 Perfecto (max4L) porszívóhoz porzsák és tartozékTO 7325, 7329, 7330 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 7630 Eolys porszívóhoz porzsák és tartozékTO 810 - 823 porszívóhoz porzsák és tartozékTO 960 > 975 T porszívóhoz porzsák és tartozékTO C21 porszívóhoz porzsák és tartozékTOS 730, TOS 750 porszívóhoz porzsák és tartozékTOT 7740, 7750 porszívóhoz porzsák és tartozékTR 11 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbojet porszívóhoz porzsák és tartozékTurbojet-Plus porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech TOT 7740 porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech TOT 7750 porszívóhoz porzsák és tartozékZephir TO 4620...4641 porszívóhoz porzsák és tartozékZephir TO 4621 porszívóhoz porzsák és tartozékZephir TO 4641 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24920 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.48.243