• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
2406 porszívóhoz porzsák és tartozékA 2010 E porszívóhoz porzsák és tartozékA 2300 E porszívóhoz porzsák és tartozékA 3215 P porszívóhoz porzsák és tartozékABG 250 porszívóhoz porzsák és tartozékABG 300 porszívóhoz porzsák és tartozékABG 350 porszívóhoz porzsák és tartozékABG 450 porszívóhoz porzsák és tartozékABG 500 WBE - Rondo porszívóhoz porzsák és tartozékABG 600 porszívóhoz porzsák és tartozékABG 700 porszívóhoz porzsák és tartozékABG 750 porszívóhoz porzsák és tartozékABG 850 porszívóhoz porzsák és tartozékAK 110 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 1300 S porszívóhoz porzsák és tartozékAS 1500 SB porszívóhoz porzsák és tartozékAS 1800 E porszívóhoz porzsák és tartozékAST 1250 > 2400 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 1010 ECM porszívóhoz porzsák és tartozékBS 1201, 2001 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 1226 porszívóhoz porzsák és tartozékC 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékC 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékC 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékC 1300E porszívóhoz porzsák és tartozékC1100 porszívóhoz porzsák és tartozékD 0013 S porszívóhoz porzsák és tartozékD 0016 / D 0016 S porszívóhoz porzsák és tartozékD 1200 ECO porszívóhoz porzsák és tartozékDB 1500 PRI porszívóhoz porzsák és tartozékDB 1500EC porszívóhoz porzsák és tartozékDBB 2200 E porszívóhoz porzsák és tartozékDBB 2300 E porszívóhoz porzsák és tartozékDBB 2500 E porszívóhoz porzsák és tartozékDS 1800 S porszívóhoz porzsák és tartozékDS 2200 E porszívóhoz porzsák és tartozékDV 1250 S porszívóhoz porzsák és tartozékDV 1400 EL porszívóhoz porzsák és tartozékDV 1500 EC porszívóhoz porzsák és tartozékDV 1600 EC porszívóhoz porzsák és tartozékDV 1800 EP porszívóhoz porzsák és tartozékDV 2000 ES porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1200, 1250 porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1300 S porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1400 S porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1500 EC porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1500 ES porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1600 ES porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1700 E porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1810 E porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1820 E porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 1830 E porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 2000 E porszívóhoz porzsák és tartozékDVC 2020 porszívóhoz porzsák és tartozékDWD 1450 S porszívóhoz porzsák és tartozékDYL 1500 E porszívóhoz porzsák és tartozékDYL 1600 E porszívóhoz porzsák és tartozékECO: K 1030, K 1070E/N, K 1080E/N porszívóhoz porzsák és tartozékHobby Vac 1000 / Waterz porszívóhoz porzsák és tartozékK 00007 porszívóhoz porzsák és tartozékK 00018 porszívóhoz porzsák és tartozékK 00020 porszívóhoz porzsák és tartozékK 00030 porszívóhoz porzsák és tartozékK 0005 S porszívóhoz porzsák és tartozékK 1000E,/NS/S, K 1010E/N/S porszívóhoz porzsák és tartozékK 1001 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1002 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1010... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékK 1015 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1020, K 1025E/S, K 1026E porszívóhoz porzsák és tartozékK 1030 EL porszívóhoz porzsák és tartozékK 1040 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1050 E/N/S porszívóhoz porzsák és tartozékK 1060, 1065 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1070 E/N porszívóhoz porzsák és tartozékK 1080 E/N/S porszívóhoz porzsák és tartozékK 1090 E/N/S porszívóhoz porzsák és tartozékK 1100 E/ N, 1170 E/ N porszívóhoz porzsák és tartozékK 1117 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1150 E porszívóhoz porzsák és tartozékK 1170 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1200, 1250, 1280 E porszívóhoz porzsák és tartozékK 1300S porszívóhoz porzsák és tartozékK 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékK 1500 EZ porszívóhoz porzsák és tartozékK 1550 E / N / S porszívóhoz porzsák és tartozékK 1600 EZ porszívóhoz porzsák és tartozékK 1800 EB porszívóhoz porzsák és tartozékK 2000 animal, K 2000 E, K 2000 EZ porszívóhoz porzsák és tartozékK 2000 S, K 2000 serie, K 2010 AF porszívóhoz porzsák és tartozékK 2005, 2010 E/S porszívóhoz porzsák és tartozékK 2010 AF / E / S porszívóhoz porzsák és tartozékK 2011 E porszívóhoz porzsák és tartozékK 2012 E porszívóhoz porzsák és tartozékK 2035 porszívóhoz porzsák és tartozékK 3000... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékK 3010 EZ porszívóhoz porzsák és tartozékK 321 serie porszívóhoz porzsák és tartozékK 322 serie porszívóhoz porzsák és tartozékK 4000, 4550 S porszívóhoz porzsák és tartozékK 5000, 5550 E porszívóhoz porzsák és tartozékK 900 E porszívóhoz porzsák és tartozékK 900 EL porszívóhoz porzsák és tartozékK 900 S porszívóhoz porzsák és tartozékK 900, 910, 920, 930, 950 porszívóhoz porzsák és tartozékK 9205 E, EL, S porszívóhoz porzsák és tartozékK 930 EL porszívóhoz porzsák és tartozékKAZ 7000 porszívóhoz porzsák és tartozékKDU 1000 E/L/S/LS porszívóhoz porzsák és tartozékKDU 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékKVS 120, 130 porszívóhoz porzsák és tartozékKX 1700 E porszívóhoz porzsák és tartozékPremium Line porszívóhoz porzsák és tartozékVCH 3602 porszívóhoz porzsák és tartozékVCH 5000 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24914 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203