• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
700.0, 700.1, 701.0 porszívóhoz porzsák és tartozékAZ 1000, 1100, 1110E porszívóhoz porzsák és tartozékAZ 1150 E porszívóhoz porzsák és tartozékCL 171E porszívóhoz porzsák és tartozékCompactPower ZAN 3002 EL+ porszívóhoz porzsák és tartozékCompactPower ZAN 3015 REL porszívóhoz porzsák és tartozékCompactPower ZAN 3015R porszívóhoz porzsák és tartozékCompactPower ZAN 3020 porszívóhoz porzsák és tartozékCompactPower ZAN 3020 EL+ porszívóhoz porzsák és tartozékCompactPower ZAN 3020R porszívóhoz porzsák és tartozékCyclone K 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékCyclone P 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékCyclone V 1400, 1401 E porszívóhoz porzsák és tartozékH 1200 EL porszívóhoz porzsák és tartozékPluto ZANT 7770 porszívóhoz porzsák és tartozékPluto ZANT 7771 porszívóhoz porzsák és tartozékPluto ZANT 7772 porszívóhoz porzsák és tartozékS-Bag porszívóhoz porzsák és tartozékSL 225 A porszívóhoz porzsák és tartozékStandard-Bag porszívóhoz porzsák és tartozékStudio porszívóhoz porzsák és tartozékZA 196 megfelelője porszívóhoz porzsák és tartozékZA C21 porszívóhoz porzsák és tartozékZAC21-2SB porszívóhoz porzsák és tartozékZAC21-4EB 90025834900 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1210 - 1235 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1215 900083880-00 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1620 - 1667 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1820 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1825 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1829 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1830, 1831 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1900EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1910EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1910UEL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1920EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1930UEL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 1940 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2010 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2010EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2010EL+ porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2020R CyclonCompact porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2030R CyclonCompact porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2100WB porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2200... 2299 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2240 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2242 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2245 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2250 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2270 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2300... 2399 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2301 900257754-00 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2305 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2306 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2307 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2310 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2311 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2400 EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2400... 2499 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2405 EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2410 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2410 EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2410 U porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 2415 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3002 90025779000 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3010 90025782600 CompactPower porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3010EL 900257911-00 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3015R CompactPower porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3020 CompactPower porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3020R CompactPower porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3100CB porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3200WR porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3300 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3300...3342 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3310, 3341 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3400... 3499 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3400CB porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3425 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3430 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3435 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3437 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3600... 3630 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3610 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3615 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3623 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3625 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3629 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3630 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3700... 3799 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3712 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3713 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3716 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3900... 3999 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3910 900083792-00 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3911 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3913 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3920 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3930 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3940 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3941 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3945 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 3946 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4415 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4416 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4610...4640 serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4620 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4622 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4623 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4640 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 4641 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7291 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7293 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7294 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7295 900083821-00 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7296 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7297 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7360 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7365 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7370 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7620 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7700... 7799 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7720 900083896-00 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7810EL 90025793500 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7860UKEL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7870EL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7880UKEL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN 7890UKEL porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG2010 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG2020 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG2040 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG20IW porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG21EB porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG22CB porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG23WR porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG23WRP porszívóhoz porzsák és tartozékZAN CG24SPM COMPACT GO 90025827800 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN EEQ 10 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN EEQ 20 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN S 710, 715, 730, 731, 750 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN SC 00 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN SC 05 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN SC 10 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN T 7770 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN T 7771 porszívóhoz porzsák és tartozékZAN T 7772 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24935 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
34.228.52.21