• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1000 porszívóhoz porzsák és tartozék20-30 L / 90661 porszívóhoz porzsák és tartozék3000 porszívóhoz porzsák és tartozék3HM1400 porszívóhoz porzsák és tartozék500L porszívóhoz porzsák és tartozék615 porszívóhoz porzsák és tartozék616-01 porszívóhoz porzsák és tartozék616-10 porszívóhoz porzsák és tartozék620-05 porszívóhoz porzsák és tartozék620-15 porszívóhoz porzsák és tartozék620-18 porszívóhoz porzsák és tartozék630-01 porszívóhoz porzsák és tartozék630-31 porszívóhoz porzsák és tartozék650-11 porszívóhoz porzsák és tartozék650-15 porszívóhoz porzsák és tartozék650-17 porszívóhoz porzsák és tartozék670-32 porszívóhoz porzsák és tartozék700-21 porszívóhoz porzsák és tartozék700-31 porszívóhoz porzsák és tartozék700-61 porszívóhoz porzsák és tartozék7000 - 7003 porszívóhoz porzsák és tartozék7302 porszívóhoz porzsák és tartozék740-07 porszívóhoz porzsák és tartozék740-21 porszívóhoz porzsák és tartozék740-31 porszívóhoz porzsák és tartozék7400 porszívóhoz porzsák és tartozék7402 porszívóhoz porzsák és tartozék741-30 porszívóhoz porzsák és tartozék741-35 porszívóhoz porzsák és tartozék7410 porszívóhoz porzsák és tartozék742-38 porszívóhoz porzsák és tartozék7505 porszívóhoz porzsák és tartozék770 porszívóhoz porzsák és tartozék810-21 porszívóhoz porzsák és tartozék810-31 porszívóhoz porzsák és tartozék820-31 porszívóhoz porzsák és tartozék850-21 porszívóhoz porzsák és tartozék850-31 porszívóhoz porzsák és tartozék8502 porszívóhoz porzsák és tartozék870-21 porszívóhoz porzsák és tartozék8702 porszívóhoz porzsák és tartozék90517 porszívóhoz porzsák és tartozék90519 porszívóhoz porzsák és tartozék90532 porszívóhoz porzsák és tartozék90533 porszívóhoz porzsák és tartozék90534 porszívóhoz porzsák és tartozék90535 porszívóhoz porzsák és tartozék9066129 porszívóhoz porzsák és tartozék950-53 porszívóhoz porzsák és tartozék950-55 porszívóhoz porzsák és tartozék9505 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua 610 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua 620 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua 630 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Fam 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Fam 200 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua FAM 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Fam 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Fam 610 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Fam 620 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Fam 630 porszívóhoz porzsák és tartozékAqua Vac porszívóhoz porzsák és tartozékAspen 74-1 porszívóhoz porzsák és tartozékAZ 9053214 porszívóhoz porzsák és tartozékAZ90519-14 porszívóhoz porzsák és tartozékBonus porszívóhoz porzsák és tartozékBoxer 20 porszívóhoz porzsák és tartozékBulldog porszívóhoz porzsák és tartozékClassic 20 / Inox porszívóhoz porzsák és tartozékDelta ES porszívóhoz porzsák és tartozékEuromac V 10 porszívóhoz porzsák és tartozékExxtra 200 porszívóhoz porzsák és tartozékExxtra 300 porszívóhoz porzsák és tartozékExxtra 302 porszívóhoz porzsák és tartozékGusty 30 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 11 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 12 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 22 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 24 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 33 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby 36 porszívóhoz porzsák és tartozékHobby Vac 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékIndustrial 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékIndustrial 22 porszívóhoz porzsák és tartozékIndustrial 30 porszívóhoz porzsák és tartozékIndustrial 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékIndustrial 3100 porszívóhoz porzsák és tartozékInox 20 porszívóhoz porzsák és tartozékInox 30 porszívóhoz porzsák és tartozékK11-SQ14 porszívóhoz porzsák és tartozékK14-SQ14 porszívóhoz porzsák és tartozékMaster 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékMax 18 porszívóhoz porzsák és tartozékMax 20 porszívóhoz porzsák és tartozékMax 30 porszívóhoz porzsák és tartozékMax 7 porszívóhoz porzsák és tartozékMCA 12-SQ11 porszívóhoz porzsák és tartozékMicro porszívóhoz porzsák és tartozékMonte Carlo porszívóhoz porzsák és tartozékMulti Pro porszívóhoz porzsák és tartozékMultisystem 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékMultisystem 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékMultisystem 22 porszívóhoz porzsák és tartozékMultisystem 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékNT 200, 300 porszívóhoz porzsák és tartozékOmega 100 porszívóhoz porzsák és tartozékPlus 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékPlus 3000 / 2 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Vac 1250 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Vac 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Vac 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékPower Vac Multipro porszívóhoz porzsák és tartozékPower Vac Pro porszívóhoz porzsák és tartozékPro 25 porszívóhoz porzsák és tartozékPro 30 / PW porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 70 porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 100 porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 200 porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 210 porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 240 porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 250 porszívóhoz porzsák és tartozékPRO 300, 300C, 310, 330, 340, 350, 360 porszívóhoz porzsák és tartozékPro 370 porszívóhoz porzsák és tartozékSafari porszívóhoz porzsák és tartozékSherpa porszívóhoz porzsák és tartozékSherpa 6501p porszívóhoz porzsák és tartozékSQ 14C porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 22 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 30 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper 760 porszívóhoz porzsák és tartozékSuper Inox 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékSynchro 22 porszívóhoz porzsák és tartozékSynchro 30/A porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 616-01 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 620-05 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 700-21 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 740-07 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 740-21 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 810-21 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 850-21 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 870-21 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 950-53 porszívóhoz porzsák és tartozékTrionic 950-55 porszívóhoz porzsák és tartozékUltra 30 S porszívóhoz porzsák és tartozékUltra Blower 40 porszívóhoz porzsák és tartozékUltra Wet/Dry VAC 80 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24914 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203