• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
Aero VP-9060 porszívóhoz porzsák és tartozékBello VP-8350... 8351 porszívóhoz porzsák és tartozékClipper VP-9030... 9032 porszívóhoz porzsák és tartozékCooper VP-8010... 8012 porszívóhoz porzsák és tartozékElefant VP 9111... 9112 porszívóhoz porzsák és tartozékElefant VP 9555 porszívóhoz porzsák és tartozékEnergy Saver VP 9161 porszívóhoz porzsák és tartozékFocus VP-8130 porszívóhoz porzsák és tartozékImpact VP 9180...9189 porszívóhoz porzsák és tartozékInfant VP 9310 porszívóhoz porzsák és tartozékIQ Space VP 9171...9173 porszívóhoz porzsák és tartozékLimpio VP 902x porszívóhoz porzsák és tartozékNino VP 9010 porszívóhoz porzsák és tartozékNS 9040 porszívóhoz porzsák és tartozékProminent VP 9710...9719 porszívóhoz porzsák és tartozékQuattro VP-8210 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart VP 9080 porszívóhoz porzsák és tartozékSprinter VP 9070 porszívóhoz porzsák és tartozékSpyder VP 9151 porszívóhoz porzsák és tartozékStepper VP 9210...9219 porszívóhoz porzsák és tartozékVariant VP 5040 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 5040 Variant porszívóhoz porzsák és tartozékVP 5100 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8010...8012 Cooper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8024... 8025 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8030 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8031 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8032 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8033 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8060 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8130 Focus porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8210 Quatro porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8220 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8222 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8225 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8230 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8250 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8251 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8290 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8310 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8311... 8312 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 8320 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9010 Nino porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9020 Limpio porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9021 Limpio porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9030 Clipper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9031 Clipper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9032 Clipper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9033 Clipper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9040 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9041 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9060 Aero porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9070 Sprinter porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9080 Smart porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9090 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9110 Elefant porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9111 Elefant porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9112 Elefant porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9133 Clipper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9141 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9142 Clipper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9143 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9151 Spyder porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9161 Energy Saver porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9162 Energy Power porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9171 IQ Space porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9173 IQ Space porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9181 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9182 Impact porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9210 Stepper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9211 Stepper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9212 Stepper porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9221 Williams porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9222 Williams porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9231 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9241 porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9310 Infant porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9510 Excelent porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9555 Elephant porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9710 Prominent porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9711 Prominent porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9712 Prominent porszívóhoz porzsák és tartozékVP 9713 Prominent porszívóhoz porzsák és tartozékWilliams VP 9220...9229 porszívóhoz porzsák és tartozékWilliams VP 922x porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24936 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.205.26.39