• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
570741 Original megfelelője porszívóhoz porzsák és tartozékAlphaPower VCH 4521 porszívóhoz porzsák és tartozékAlphaPower VCK 2321 APBK porszívóhoz porzsák és tartozékApolon VCK 1501 RII porszívóhoz porzsák és tartozékCleanSpace VCK2000EAOTB porszívóhoz porzsák és tartozékCleanSpace VCK2000EARDC porszívóhoz porzsák és tartozékCleanSpace VCK2000EAYPB porszívóhoz porzsák és tartozékCM 881 porszívóhoz porzsák és tartozékCompactClean Space VCK 1800EA porszívóhoz porzsák és tartozékCompactClean Space VCK 1800EBOTB porszívóhoz porzsák és tartozékCompactClean Space VCK 1800EBRDC porszívóhoz porzsák és tartozékCompactClean Space VCK 1800EBYPB porszívóhoz porzsák és tartozékDeltaPower VC 1821DPWR porszívóhoz porzsák és tartozékDeltaPower VC 1825DPW porszívóhoz porzsák és tartozékDeltaPower VC 2021DPBK porszívóhoz porzsák és tartozékDiamond VCM 2222R porszívóhoz porzsák és tartozékDisco VCEB 24DPBK porszívóhoz porzsák és tartozékG-VAC 4 VCK 1501OCYIV porszívóhoz porzsák és tartozékG-VAC 4 VCK 1801BCYIV porszívóhoz porzsák és tartozékInternational 1000 E, 1100 E porszívóhoz porzsák és tartozékInternational 1200 E, porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 144FBK porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 144FW porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 180FW porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 216FGD VC2932-GS 735751/00 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 216FMLBK 739274/00 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 216FMLW 736202/00 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 216FR VC2932 568211 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 216FS porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 216GFW porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 219 FMW porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 252 GFA porszívóhoz porzsák és tartozékSVC 252GFR VC2960-GS 737807/00 porszívóhoz porzsák és tartozékSVC219FMW 731959/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1411B porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1411CXW porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1601BUWD 678533/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1611CXBK porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1615CXR porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1615G porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1621DPR DeltaPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1621DPR II DeltaPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1701GACWCY 731890 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1821DPWR DeltaPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1821DPWR II DeltaPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1825DPW porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1901GACRCY 731891 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1903GACBUCY 678673 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2021DPBK porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2027RPO RoPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2221RPW RoPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2222RPBU RoPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2223RPBK porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2223RPS RoPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2224 RPBU porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2224RPBV RoPower porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2226RPB porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2930 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2931 porszívóhoz porzsák és tartozékVC 2932 porszívóhoz porzsák és tartozékVC1 411CXW CJ151 728221 porszívóhoz porzsák és tartozékVC1901WRCY porszívóhoz porzsák és tartozékVC1903WSCY porszívóhoz porzsák és tartozékVC2101BKCY porszívóhoz porzsák és tartozékVC2101SCY porszívóhoz porzsák és tartozékVCB 38 VCEA11CMBK porszívóhoz porzsák és tartozékVCB 40A14D VCEE21PRBK 520571-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCE 21EMW 737198/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCE A11CXWII CJ151 685644/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 01GACBUCY CJ173 731885 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 01GACWCY 678535 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 02GALWCY 731851/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 03 GAPRACY 678534-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 11CMBK porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 11CMBU porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 11CXWII 685644 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21ESW porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21FYS porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21GLW TPC01 67849000 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21GPLRCY VCHT4530 678488-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21GPLW 678487/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21GPLW VCHT4530 678487/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21GPRRCY VCHT4530 678489/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 21SBKR Salsa porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 22ESR porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 22SBKO porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 22TBKS Tango porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 23ESP porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 23GLR 731456 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEA 28ESBU porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 01GAWWF porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 01ZBCY porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 11CXRII porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 11CXRII CJ151 685645/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 21DWB porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 23TRS porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 24DPBK disco porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB 28DBKO porszívóhoz porzsák és tartozékVCEB01TBKRCYII porszívóhoz porzsák és tartozékVCEC 03ZRCY VC-T4019 porszívóhoz porzsák és tartozékVCEC 21PWBK porszívóhoz porzsák és tartozékVCED 01TBKRCY GTE808 541185-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCED 11HG porszívóhoz porzsák és tartozékVCED 11HIY porszívóhoz porzsák és tartozékVCED 11HY porszívóhoz porzsák és tartozékVCED 13HB Hip Hop porszívóhoz porzsák és tartozékVCED WB porszívóhoz porzsák és tartozékVCED01TBKRCY porszívóhoz porzsák és tartozékVCEE 21PRBK Polka porszívóhoz porzsák és tartozékVCH 3305E porszívóhoz porzsák és tartozékVCH 3610 porszívóhoz porzsák és tartozékVCH 4521 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1222OP-ECO porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1300 EA porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1300 international porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1301 W porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1400EA Asteroid porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1400WII porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1401B porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1401R porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1500EA Comet porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1501BCYIII porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1501OCYIV porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1501P porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1501RII Apolon porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1511 R porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1600EA porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1601GCYIV HT3318 393501-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1601R VC-H4207 199040-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1601RCYIII VC-T4011 282049-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1601RII VC-H3610E 276425-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1602ECO porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1611B HT3318 393482 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1621AP-ECO VC-H4521 343118-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1622AP-ECO porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1800 EBOTB porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1800 EBRDC porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1800 EBYPB porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1800EA Compact Clean Space porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1801B porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1801BCY I porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1801BCY lll Ocean III porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1801BCYIV porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1801R porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1802WF porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1803WF porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1811B/R porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 1901OCYIV porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2000 EA,-RDC, -OTB, -YPB porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2000 EAOTB CleanSpace porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2000 EARDC CleanSpace porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2000 EAYPB CleanSpace porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2000EB porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2001 Y porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2001B porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2001BCY porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2001W porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2002R porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2011Y porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2021OP-BK porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2022OP-R/R porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2023OP-Y OmegaPower porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2102BCYIV porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2200 EA porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2202RDC porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2203R porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2203RCY porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2203RCY I porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2203RCYlll Mars III porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2203W porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2303GCYIV porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2321 porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2321APBK AlphaPower porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2322APR porszívóhoz porzsák és tartozékVCK 2323 APDY AlphaPower porszívóhoz porzsák és tartozékVCM 1401B Meteroid, porszívóhoz porzsák és tartozékVCM 1401R Asteroid II porszívóhoz porzsák és tartozékVCM 1505BK Tornado porszívóhoz porzsák és tartozékVCM 1621 R porszívóhoz porzsák és tartozékVCM 2100Y, 2222R Diamond porszívóhoz porzsák és tartozékVCM 2222R Diamond porszívóhoz porzsák és tartozékVCT 1400 EA porszívóhoz porzsák és tartozékVCT 1800EA porszívóhoz porzsák és tartozékVCT 4009 porszívóhoz porzsák és tartozékVCT 4019 porszívóhoz porzsák és tartozékVenus VCE 1800EAWF porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24936 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.205.26.39