• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
61 DBK 01 porszívóhoz porzsák és tartozék61 DBL01 porszívóhoz porzsák és tartozék61 ECO porszívóhoz porzsák és tartozék61 EKJ01 porszívóhoz porzsák és tartozék61 EKS 01 porszívóhoz porzsák és tartozék61 EKT01 porszívóhoz porzsák és tartozék61 EKW 01 porszívóhoz porzsák és tartozék620 porszívóhoz porzsák és tartozékÖko - Vampyrino porszívóhoz porzsák és tartozékÖko 6000+ porszívóhoz porzsák és tartozékÖko 7000+ porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6705...6758 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6710 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6720 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6727 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6735 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6750 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6752 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6755 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6758 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6805...6858 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6810 - 6858 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6810 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAC 6835 Accelerator porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6100...6199 AirMaxx porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6101 A AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6101 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6102 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6102N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6102NFF AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6103 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6103A AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6103N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6105 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6105A AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6105CL AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6105N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6106 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6106F AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6106FB AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6107 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6108 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6108BB AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6108FB AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6112 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6113 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6114 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6115 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6115G AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6116 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6117 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6118 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6118N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6119N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6122L AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6123L AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6124 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6124BB AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6124N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6130 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6130N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6140 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6140N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6144N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6145N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6150 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6150N AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6155FB AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6155RFB AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6160EC AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6200 ÖKO AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6200 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6216 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6216...6324 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6217 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6320CD AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 6324 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM 7124POWER AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékAAM serie Airmax porszívóhoz porzsák és tartozékAB 3450 Berry porszívóhoz porzsák és tartozékAB 3453 porszívóhoz porzsák és tartozékACC 5110 90025817500 porszívóhoz porzsák és tartozékACE 4106 porszívóhoz porzsák és tartozékACE 4112 porszívóhoz porzsák és tartozékACE 4112 Aventure porszívóhoz porzsák és tartozékACE 4122 porszívóhoz porzsák és tartozékACE 4133 porszívóhoz porzsák és tartozékACE... Serie CE porszívóhoz porzsák és tartozékACS 000...999 ACS Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS 1800 Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS 2372 Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS 2373 Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS 3072 Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS 3173 Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS Öko Green Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS ENERGY Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS G1300 Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACS GREEN 91028888800 porszívóhoz porzsák és tartozékACS Parkett Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACSG 000...999 Classic Silence porszívóhoz porzsák és tartozékACX 6200 CycloneXL porszívóhoz porzsák és tartozékACX 6200...6499 Cyclone porszívóhoz porzsák és tartozékACX 6201 CycloneXL porszívóhoz porzsák és tartozékACX 6202 porszívóhoz porzsák és tartozékACX 6320CD Cyclone porszívóhoz porzsák és tartozékAE 2000 Ergo Essence porszívóhoz porzsák és tartozékAE 2000 Trio Ergo Essence porszívóhoz porzsák és tartozékAE 2010 CyclonCompact porszívóhoz porzsák és tartozékAE 3020 CompactPower porszívóhoz porzsák és tartozékAE 305SC Ergo Space porszívóhoz porzsák és tartozékAE 3400 - 3499 Ingenio porszívóhoz porzsák és tartozékAE 3450 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 3455 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 3460 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 3465 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4200 Ergo Essence porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4500... 4599 Serie - Ergo Essence porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4550...4598 ErgoEssence porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4586 900082382-00 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4588 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4588S porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4588TRIO Ergo Essence porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4598 ErgoEssence porszívóhoz porzsák és tartozékAE 4620, 4622, 4640 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 6000, AE 6070 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7300…7399 Oxygen Plus porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7340 VivaFlash porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7345 VivaFlash porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7355 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7365 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7380 VivaFlash porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7870EL 90025813500 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7871EL 900258158 00 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7872EL 90025815700 porszívóhoz porzsák és tartozékAE 7890EL 90025813700 porszívóhoz porzsák és tartozékAEC 7570 Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEC 7570...7572 Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEC 7571 Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEC 7572 Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEC 7572 PAR Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEC serie Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEC serie Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEG 4665 ErgoEssence porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 5 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 5S porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 9 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 11 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 12 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 13 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 15 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 17 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 22, 23, 24, 25, 26 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 28 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 30 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 50, Gr. 50S porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr. 51, Gr. 51S porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr.200, 201, 203, 205, 206 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG Gr.212 porszívóhoz porzsák és tartozékAEG serie Ergo Essense porszívóhoz porzsák és tartozékAEG...Clario porszívóhoz porzsák és tartozékAEL 8800 - 8899 UltraOne porszívóhoz porzsák és tartozékAEL 90, porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5400... 5499 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5410 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5415 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5420 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5420...5499 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5430 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5440 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5450 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5455 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5460 Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEO 5470 All Floor Essensio porszívóhoz porzsák és tartozékAEP 3515 Clario2 porszívóhoz porzsák és tartozékAEP 3525 Clario2 porszívóhoz porzsák és tartozékAEP serie Pluto/Clario2 porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 10 Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 11 Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 12 Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 15 porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 16 porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 20 Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 20 JL-H4303C 900258001 00 porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 25 Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 30 Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 30CH Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ 35CH Equipt porszívóhoz porzsák és tartozékAEQ serie EQUIPT porszívóhoz porzsák és tartozékAero Performer APOrigin porszívóhoz porzsák és tartozékAero Performer APOriginel porszívóhoz porzsák és tartozékAES 300 ko ErgoSpace porszívóhoz porzsák és tartozékAES 300CK ErgoSpace porszívóhoz porzsák és tartozékAES 330CK ErgoSpace porszívóhoz porzsák és tartozékAES 340 Ergospace porszívóhoz porzsák és tartozékAES 340G ErgoSpace porszívóhoz porzsák és tartozékAES 340S ErgoSpace porszívóhoz porzsák és tartozékAES 355 ErgoSpace porszívóhoz porzsák és tartozékAES 355B ErgoSpace porszívóhoz porzsák és tartozékAES serie Ergo Space NEW porszívóhoz porzsák és tartozékAESG 300 ÖKO Ergospace porszívóhoz porzsák és tartozékAESG 300 ErgoSpace GREEN porszívóhoz porzsák és tartozékAESG 301 ErgoSpace GREEN porszívóhoz porzsák és tartozékAESG 8800 UltraOne porszívóhoz porzsák és tartozékAET 3510 Multi Cyclone porszívóhoz porzsák és tartozékAET 3520 porszívóhoz porzsák és tartozékAET 7700 - 7799 Twintech porszívóhoz porzsák és tartozékAET 7760 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 1411 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 1411 2006. 900164105-00 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 1411 2007.900164305-00 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 1412 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 1413 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 3015SW porszívóhoz porzsák és tartozékAG 3105 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 3211 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 3212 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 3213 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 5010...5022 porszívóhoz porzsák és tartozékAG 8800 Öko Ultraone porszívóhoz porzsák és tartozékAG 935 porszívóhoz porzsák és tartozékAirMax AAM... serie porszívóhoz porzsák és tartozékAJG 6700, 6800 - 6899 Jet Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékAJM 68 FD 1 - 9 Jet Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékAJM 6800 - 6899 JetMaxx porszívóhoz porzsák és tartozékAJM 6810 porszívóhoz porzsák és tartozékAJM 6818 porszívóhoz porzsák és tartozékAM serie Maximus (4 liter) porszívóhoz porzsák és tartozékAMX 7010...7035 Maximus porszívóhoz porzsák és tartozékAMX 7015 porszívóhoz porzsák és tartozékAMX 7025 porszívóhoz porzsák és tartozékAMX 7035 porszívóhoz porzsák és tartozékAMX serie Maximus (4 liter) porszívóhoz porzsák és tartozékAO serie (7320, 7335, 7350) Oxygen+ porszívóhoz porzsák és tartozékAOS 9310 Allergiker porszívóhoz porzsák és tartozékAOS 9330 Allergiker porszívóhoz porzsák és tartozékAOS 9352 Allergiker porszívóhoz porzsák és tartozékAOS serie Oxy3System porszívóhoz porzsák és tartozékAP 250 ECP porszívóhoz porzsák és tartozékAP 300 ELCP porszívóhoz porzsák és tartozékAP 40 E, AP 40 E Plus porszívóhoz porzsák és tartozékAP 4040 Ergo Classic ALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékAP 4041 Ergo Classic ALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékAP 4042 Ergo Classic ALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékAP 40E porszívóhoz porzsák és tartozékAP 40ECO porszívóhoz porzsák és tartozékAP 40EPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 A 25 COM 2022.90040206101 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 A 25 ULT 2022.90040203801 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 A 25 ULT 2022.90040203901 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 AB 25 UG 2022.90040203201 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 AB 25 UG 2022.90040203301 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 B 25 WET 2022.90040206500 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 B 25 WET 2022.90040206501 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 HB 25 SH 2022.90040203401 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 HB 25 SH 2022.90040203501 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 P 25 ECO 2022.90040206001 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 P 25 GRN 2022.90040205901 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 UB 25 DB 2022.90040205801 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 UB 25 GG 2022.90040203001 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 UB 25 GG 2022.90040203101 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 UB 25 SH 2022.90040202901 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 UB 25 SH 2022.90040205701 porszívóhoz porzsák és tartozékAP 81 UB 25 UG 2022.90040202801 porszívóhoz porzsák és tartozékAP2-200 ELCP porszívóhoz porzsák és tartozékAPOrigin Aero Performer porszívóhoz porzsák és tartozékAS 201 - Vampyrette 2.0 porszívóhoz porzsák és tartozékAS 206 - Vampyrette porszívóhoz porzsák és tartozékAS 230 BG Energica porszívóhoz porzsák és tartozékASC 6910, 6920, 6925, 6926 SuperCyclone porszívóhoz porzsák és tartozékASC 6935, 6940, 6945, 6950 SuperCyclone porszívóhoz porzsák és tartozékASC 69FD2 SuperCyclone porszívóhoz porzsák és tartozékAspiratutto Fai da Te porszívóhoz porzsák és tartozékATC 8210...8280 TwinClean porszívóhoz porzsák és tartozékATF 7610...7660 porszívóhoz porzsák és tartozékATI 7610, 7625, 7630, 7650, 7655 Minion porszívóhoz porzsák és tartozékATI 7656, 7657 Minion porszívóhoz porzsák és tartozékAUA 3820...3860 Ultra Active porszívóhoz porzsák és tartozékAUAG 3800, 3801 porszívóhoz porzsák és tartozékAUO 8815 - 8870 UltraOne porszívóhoz porzsák és tartozékAUS 3900 - 3999 UltraSilencer porszívóhoz porzsák és tartozékAUS 3931CP porszívóhoz porzsák és tartozékAUS 3931W porszívóhoz porzsák és tartozékAUS 4030 - 4090 UltraSilencer porszívóhoz porzsák és tartozékAUSÖ 3000 UltraSilencer ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékAUSG 3900, 3901 UltraSilencer porszívóhoz porzsák és tartozékAV 1110 porszívóhoz porzsák és tartozékAV 1120 porszívóhoz porzsák és tartozékAV 1130 porszívóhoz porzsák és tartozékAV 1140 porszívóhoz porzsák és tartozékAVBG 300 / 305 + porszívóhoz porzsák és tartozékAVC...Viva Control porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2104 porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2109 porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2112, 2113, 2114 porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2134, 2135 porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2138 porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2140 porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2141 Viva Quickstop porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 2220...2250 QS Elégance porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ...Viva Quickstop porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 1800 trio porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 74.. porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7400...7499 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7418 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7440 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7445 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7460 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7480 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7481 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7484 porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7485 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékAVS 7486 VivaSpin porszívóhoz porzsák és tartozékBeetle porszívóhoz porzsák és tartozékBeige Special porszívóhoz porzsák és tartozékBerry AB 3400 - 3499 porszívóhoz porzsák és tartozékBoogie 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékBooster 1600, Booster 1600 plus porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 510 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 1400B porszívóhoz porzsák és tartozékCE 2000 EL CE ANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékCE 220 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 2300 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 235.0 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 4000 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 4120EL+ CE ANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékCE 4123 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 4142 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 660 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 680 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 692.1 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 700 porszívóhoz porzsák és tartozékCE 950 Ecotec porszívóhoz porzsák és tartozékCE ACE serie porszívóhoz porzsák és tartozékCE ANIMAL CE 2000 EL porszívóhoz porzsák és tartozékCE ANIMAL CE 4120EL+ porszívóhoz porzsák és tartozékCE Azzuro Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Compact Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Ecotech porszívóhoz porzsák és tartozékCE Jubilee Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Lemon porszívóhoz porzsák és tartozékCE Luxor 1 porszívóhoz porzsák és tartozékCE Mega Power porszívóhoz porzsák és tartozékCE Mega Power .1 porszívóhoz porzsák és tartozékCE Mega Power.2 porszívóhoz porzsák és tartozékCE Mega Trio porszívóhoz porzsák és tartozékCE Mr.Big Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Power Trio Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Powerline Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Powerstar Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Serie Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Smart & Clean porszívóhoz porzsák és tartozékCE Smart & Clean Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Smart AMX serie porszívóhoz porzsák és tartozékCE Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékCE Sprint Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Trio Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Turbo Electronic Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Ultra Power Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCE Winner CEPW24TRE+ porszívóhoz porzsák és tartozékCelore porszívóhoz porzsák és tartozékCEPW24TRE+ CE Winner porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Silence ACS Öko Green porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Silence ACS Parkett porszívóhoz porzsák és tartozékClassic Silence ACSG 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékColore - Vampyrino porszívóhoz porzsák és tartozékComfort 0 - 9 serie Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékComfort 0, 1, porszívóhoz porzsák és tartozékComfort 635EL, Comfort 625EL Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCOMFORT ELECTRONIC I porszívóhoz porzsák és tartozékComfort Electronic i Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Deluxe porszívóhoz porzsák és tartozékCompact EL (1996-tól) porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Electronic (=> 1995) porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Electronic PE porszívóhoz porzsák és tartozékCroma Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-1-30 EB 2018.90027733800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-1-30 IW 2018.90027734000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 Ö 2017.90094071500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 TM 2017.90094071400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 TM 2017.90094072300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 TM 2019.90027757700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 TM 2019.90027759300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 WR 2018.90094074000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 WR 2018.90094074100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 WR 2019.90027758300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 WR 2019.90027758500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-35 WR 2022.90027758301 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 AN 2017.90094073100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 AN 2017.90094073300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 AN 2019.90027744600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 AN 2019.90027744800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 AN 2021.90027744601 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 M2 2020.90027759700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 MO 2020.90027766500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45 MO 2021.90027766501 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45-IM 2017.90094071700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45-IM 2018.90094072600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45-IM 2019.90027744200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-45-IM 2019.90027744400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-HO2 90094078700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-I 360 2017.90094073700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-I 360 2017.90094073900 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-I 360 2019.90027745600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-I 360 2019.90027745800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-I 360 2022.90027745601 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-S 360 2017.90094073600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-S 360 2019.90027745400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-2-S 360 2021.90027745401 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 DB 2016.90094084100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 DB 2017.90094083600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 EB 2017.90094083700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 EB 2018.90094084200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 EBK 2016.90094085100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 HOK 2017.90094086600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 SW 2017.90094085200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-21 SW 2017.90094086400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 ÖKO 2017.90094084700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 2016.90094085500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 TM 2016.90094085400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 TM 2017.90094084600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 WR 2016.90094084000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 WR 2016.90094085700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 WR 2020.90094084900 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 WR NV180LIBRC 2016.A05519265 porszívóhoz porzsák és tartozékCX 7-35 WRK 2017.90094083500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-30BP 2017.90094071200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-30DB 2017.90094072100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-30DB 2019.90027757500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-30DB Floor STI 2017.90094071100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-30GM 2017.90094071300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-30GM 2017.90094072200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-30HO 2018.90094077500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35Ö 2017.90094071500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35FF 2017.90094071800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35FF 2017.90094071900 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35FF 2019.9009229684 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35RM 2017.90094072000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35RM 2017.90094072700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35TM 2017.90094071400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35TM 2017.90094072300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35TM 2019.90027757700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35TM 2019.90027759300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35WR 2018.90094074000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35WR 2018.90094074100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35WR 2019.90027758300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35WR 2019.90027758500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-35WR 2022.90027758301 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45AN 2017.90094073100 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45AN 2017.90094073300 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45AN 2019.90027744600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45AN 2019.90027744800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45AN 2021.90027744601 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45BM 2017.90094071600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45BM 2018.90094072500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45BM 2019.90027743800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45BM 2019.90027744000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45HO 2019.90027759500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45IM 2017.90094071700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45IM 2018.90094072600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45IM 2019.90027744200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45IM 2019.90027744400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45WM 2017.90094073200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45WM 2018.90094073400 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45WM 2019.90027746000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45WM FLOOR ST porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-45WR 2019.90027747500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-B360 2017.90094073500 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-B360 2019.90027745000 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-B360 2019.90027745200 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-B360 Floor ST 2018.90094073800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-FLEX 2018.90094077900 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-FLEX 2019.90027758900 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-HO2 2018.90094078700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-I360 2017.90094073700 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-I360 2017.90094073900 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-I360 2019.90027745600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-I360 2019.90027745800 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-I360 2022.90094073900 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-S360 2017.90094073600 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2-S360 2021.90027745401 porszívóhoz porzsák és tartozékCX7-2B-360 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6201FB porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6201FF porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6201SC porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6201VB porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6202 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6202N porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6203 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6203BB porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6204 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6204A porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6204N porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6205 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6205BB porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6205EC porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6205FB porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6205N porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6206 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6206BB porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6206EC porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6206FB porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6206L porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6206N porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6206NS porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6207 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6208 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6209 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6209EC porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6210 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6260EC porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6317 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6320CD porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6420 porszívóhoz porzsák és tartozékCycloneXL ACX 6425 porszívóhoz porzsák és tartozékDuo Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékE 150, 160, 180, 181, 185, 190 Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékE 1700, E 1700 Plus, E 200 Turbo Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékE 2000 Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékE electronic porszívóhoz porzsák és tartozékEC 1 porszívóhoz porzsák és tartozékEC electronic porszívóhoz porzsák és tartozékED 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékEdition 2000 Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékEnergica AS 230 BG porszívóhoz porzsák és tartozékEnergy Saver CE 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Classic Allfloor AP 4042 porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Classic AP 4040 ALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Classic AP 4041 ALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Essence AE 2000, AE 2000 Trio porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Essence AE 4200 porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Essence AE 4500...4599 porszívóhoz porzsák és tartozékErgo Essense serie porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace AE 305SC porszívóhoz porzsák és tartozékErgospace AES 300 Öko porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace AES 340 porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace AES 340G porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace AES 340S porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace AES 355 porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace AES 355B porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace AXXL BOX18 porszívóhoz porzsák és tartozékErgoSpace NEW AES seire porszívóhoz porzsák és tartozékEssensio AEO 5400...5499 porszívóhoz porzsák és tartozékEurope First porszívóhoz porzsák és tartozékExcelior 2010.3 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 1100, 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 1201 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 1202 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 1300/1310TB porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 1400 EL Freshline porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 200, 217 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit 500 porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit Plus porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit Pro Edition porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit SL porszívóhoz porzsák és tartozékExquisit Standard porszívóhoz porzsák és tartozékFlexi P 3 porszívóhoz porzsák és tartozékFreshline Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 IG 2018.90027910700 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 IG 2018.90027911300 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 IG 2019.90027910701 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 IG 2019.90027911301 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 IG 2020.0027760400 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 ST 2018.90027911200 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 ST 2019.90027911201 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-4 ST 2020.90027760800 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-ALRG porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-ANIM 2018.90027911000 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-ANIM 2018.90027911600 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-ANIM 2019.90027911001 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-ANIM 2019.90027911601 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-ANIM 2020.90027760700 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-ANIM 2020.90027761000 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-IBM 2018.90027910800 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-IBM 2018.90027911400 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-IBM 2019.90027910801 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-IBM 2019.90027911401 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-IBM 2020.90027760500 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-MBM 2018.90027910900 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-MBM 2018.90027911500 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-MBM 2019.90027910901 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-MBM 2019.90027911501 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-MBM 2020.90027760600 porszívóhoz porzsák és tartozékFX 9-1-MBM 2020.90027760900 porszívóhoz porzsák és tartozékFX9-V Allergy Plus porszívóhoz porzsák és tartozékH 2000, H 2162, H 2182 Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékIngenio AE 3400 - 3499 porszívóhoz porzsák és tartozékJet Maxx AJG 6700, 6800 - 6899 porszívóhoz porzsák és tartozékJet Maxx AJM 68FD 1 - 9 porszívóhoz porzsák és tartozékJet Maxx AJM serie porszívóhoz porzsák és tartozékJet Maxx JM serie porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx Öko AJG 6700 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx Öko AJG 6800 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6717 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6800...6899 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6805 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6810 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6813HF porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6815 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6818HF porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6830 Animal Care porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6830UK porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6850 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 6850UK porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 68FD1 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 68SP1 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx AJM 68SP2 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx Dust&Gone AJM 68FD1...68FD9 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx Green AJG 6700 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx Green AJG 6800...6899 porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx JMALLFLR+ porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx JMALLFLRBK porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx JMALLFLRLR porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx JMORIGIN porszívóhoz porzsák és tartozékJetMaxx JMORIGINFD porszívóhoz porzsák és tartozékJM serie Jet Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékJMALLFLRLR porszívóhoz porzsák és tartozékK 2000 - 4200 porszívóhoz porzsák és tartozékK 4200, K 4218 Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékLavatutto porszívóhoz porzsák és tartozékLemon Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékLuxor 1 Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékLX 5-2-2MG 90025831600 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 5-2-2SW 90025831500 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 5-2-4DB 2019.90025831900 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 5-2-4T porszívóhoz porzsák és tartozékLX 5-2-ANIM porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-1-DB 2016.90027425800 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-1-EB-P 2016.90027426500 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-1-EB-P 2018.90027429100 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-1-EB-P 2020.90025848400 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-CR-A 2017.90027427000 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-CR-A 2019.90027429600 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-CR-A 2020.90025847200 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-CR-A 2020.90025848800 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-DB-P 2017.90027426800 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-DB-P 2020.90025847000 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-EB-P 2017.90027426900 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 7-2-EB-P 2020.90025847100 porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-1 ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-1 TM M porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-2 ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-2 ÖKOX porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-2 CR A porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-2 DB P porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-2 WR P porszívóhoz porzsák és tartozékLX 8-2 WR32 porszívóhoz porzsák és tartozékLX Exclusiv - Vampyrino porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus AM serie (4 liter) porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus AMX 7010 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus AMX 7010...7035 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus AMX 7020 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus AMX 7030 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximus AMX serie (4 liter) porszívóhoz porzsák és tartozékMS Maxx porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 200 porszívóhoz porzsák és tartozékMulti 300 porszívóhoz porzsák és tartozékMulti Pro 1400, 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékMulti Pro 3 v 1 porszívóhoz porzsák és tartozékMW2300Trio porszívóhoz porzsák és tartozékMX7-7000 porszívóhoz porzsák és tartozékNew Ergospace AES... Serie - porszívóhoz porzsák és tartozékNT-900 porszívóhoz porzsák és tartozékNTE-800 porszívóhoz porzsák és tartozékNTE-900 porszívóhoz porzsák és tartozékNTS-800 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal : s-bag porszívóhoz porzsák és tartozékOxy3system AOS 9310 porszívóhoz porzsák és tartozékOxy3system AOS 9330 porszívóhoz porzsák és tartozékOxy3system AOS 9352 porszívóhoz porzsák és tartozékOxygen+ AO 7320 porszívóhoz porzsák és tartozékOxygen+ AO 7335 porszívóhoz porzsák és tartozékOxygen+ AO 7350 porszívóhoz porzsák és tartozékPA 7 porszívóhoz porzsák és tartozékParketto porszívóhoz porzsák és tartozékPluto/Clario2 AEP... Serie - porszívóhoz porzsák és tartozékQS Elegance AVQ 2220 ... 2250 porszívóhoz porzsák és tartozékQS Elegance AVQ... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékQSElegance AVQ 2220...2250 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-40 OG 2020.90027752300 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-40 OG 2021.90027752500 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-42 GG 2020.90027752700 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-42 GG 2020.90027752900 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-44 SW 2020.90027753100 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-44 SW 2020.90027753300 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-45 AN porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-1-46 DB 2020.90027753500 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-ANIM 2020.90027753900 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 6-ANIM 2020.90027754100 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1 ULTAL 2020.90027763100 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1 ULTAN 2020.90027762900 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-45 MP 2019.90027742000 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-50 IB 2020.90027754300 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-50 IB 2020.90027754500 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-ÖKO 2021.90040201800 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-I 360 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-P 5 IB 2020.90027755100 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-P5 IB porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1-P5SW porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1P52 IB 2020.90027762500 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-1P52 SW porszívóhoz porzsák és tartozékQX 7-ANIM 2020.90027754700 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-1-45 CR 2019.90027741600 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-1-45 CR 2019.90027742400 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-1-45 IB 2019.90027741200 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-1-45 IB 2019.90027742200 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-1-45 MB 2019.90027741800 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-1-45 SS 2019.90027741400 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-2-16 MB 2020.90027768100 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-2-ANIM 2020.90027768300 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-2-PALR 2020.90027768700 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 8-2-PANI 2020.90027768500 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-40 2019.90027736600 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-40 GG 2020.90027737400 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-50 IB 2019.90027736800 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-50 IB 2019.90027737600 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-ALRG 2019.90027737200 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-ALRG 2019.90027738000 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-ANIM 2019.90027737000 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-ANIM 2019.90027737800 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-P 5 IB 2020.90027751200 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-ULT 2020.90027761800 porszívóhoz porzsák és tartozékQX 9-1-ULTS 2021.90027769600 porszívóhoz porzsák és tartozékRed Zac EL porszívóhoz porzsák és tartozékRed Zac EL Rosso porszívóhoz porzsák és tartozékRosso porszívóhoz porzsák és tartozékRoto 765 porszívóhoz porzsák és tartozékRSE 1400 porszívóhoz porzsák és tartozékRX 7-1-TM 90025819500 porszívóhoz porzsák és tartozékRX 8-1-4SWN 90027748700 porszívóhoz porzsák és tartozékRX 8-1-4WN 90027748300 porszívóhoz porzsák és tartozékRX 9-1-IBM 90027726800 porszívóhoz porzsák és tartozékRX 9-1-SGM 90027728300 porszívóhoz porzsák és tartozékRX 9-2-4STN porszívóhoz porzsák és tartozékRX, RX electronic porszívóhoz porzsák és tartozékS-Bag porszívóhoz porzsák és tartozékS, S electronic porszívóhoz porzsák és tartozékSalomon AE 6000 porszívóhoz porzsák és tartozékSalomon AE 6070 porszívóhoz porzsák és tartozékSCE porszívóhoz porzsák és tartozékSCE 0, 1, 2, 3 porszívóhoz porzsák és tartozékSilencer ACS Energy porszívóhoz porzsák és tartozékSilent Performer ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékSilent Performer ALLERGY & ANIMAL CARE porszívóhoz porzsák és tartozékSilent Performer CLASSIC porszívóhoz porzsák és tartozékSilent Performer serie ASP... porszívóhoz porzsák és tartozékSL Vampyr porszívóhoz porzsák és tartozékSmart & Clean CE serie porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 100 - 199 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 300 - 399 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 3341 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 366 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 400 - 499 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 450 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 460 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 460 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 485 porszívóhoz porzsák és tartozékSmart 485 porszívóhoz porzsák és tartozékSpace - Vampyrino porszívóhoz porzsák és tartozékStandard Bag porszívóhoz porzsák és tartozékSUN porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6910 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6920 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6925 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6926 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6935 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6940 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6945 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 6950 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASC 69FD2 porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone ASCPARKETT porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone SCANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékSuperCyclone SCORIGIN porszívóhoz porzsák és tartozékSX 1, SX 3, SX 5, SX 7 porszívóhoz porzsák és tartozékSX, SX electronic porszívóhoz porzsák és tartozékSystem Pro P 1 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem Pro P 1 - P 999 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem Pro P 2 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem Pro P 3 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem Pro P 4 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem Pro P 5...999 porszívóhoz porzsák és tartozékT 1 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2 2.0, 2.1, 2.2, 2.6, 2.7 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2.1 900191501-00 porszívóhoz porzsák és tartozékT 2.4 Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékT 8 Multi Cyclone porszívóhoz porzsák és tartozékTC 315.0 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 325.0 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 345.0 porszívóhoz porzsák és tartozékTC 355.0 porszívóhoz porzsák és tartozékTop 530 porszívóhoz porzsák és tartozékTop Comfort serie porszívóhoz porzsák és tartozékTrio AE 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékTrium porszívóhoz porzsák és tartozékTwinClean ATC 8210...8280 porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech AET 7740 porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech AET 7750 porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech AET 7760 porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech AET 7765 porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech AET 7770 porszívóhoz porzsák és tartozékTwintech AET 7775 porszívóhoz porzsák és tartozékU 6100...9199 AirMax porszívóhoz porzsák és tartozékUltraActive AUA 3820 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraActive AUA 3820...3860 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraActive AUA 3840T porszívóhoz porzsák és tartozékUltraActive AUA 3860 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraActive AUAG 3800 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraActive AUAG 3801 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraCaptic UCALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraCaptic UCANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékUltraCaptic UCDELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékUltraCaptic UCORIGIN porszívóhoz porzsák és tartozékUltraFlex AUFFLEXA porszívóhoz porzsák és tartozékUltraFlex AUFFLEXAWR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraFlex UFPARKETT porszívóhoz porzsák és tartozékUltraFlex UFPARKETTA porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AEL 8800 - 8899 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AEL 8815 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AEL 8820 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AEL 8840 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AEL 8870 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AEL 90 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AEL 90UK porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AESG 8800 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AG 8800 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne ALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8815 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8815...8870 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8815B porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8817 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8820P porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8820UK porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8840PET porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8840UK porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8870 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne AUO 8870UK porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne DELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne ecoforce porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne GREEN porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne Mini porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne Mini UMORIGIN porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UODELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOECO porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOECOT porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOGREEN porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOORIGINWR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOORIGINWR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOQUATTRO porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne UOQUATTRO porszívóhoz porzsák és tartozékUltraOne USGREEN porszívóhoz porzsák és tartozékUltraPerformer AUP 3820B porszívóhoz porzsák és tartozékUltraPerformer AUP 3820RP porszívóhoz porzsák és tartozékUltraPerformer AUP 3840C porszívóhoz porzsák és tartozékUltraPerformer Green AUPG 3801 ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékUltraperformer Pet AUP 3840CST porszívóhoz porzsák és tartozékUltrapower CX8-2...78 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer 3965P porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer ÖKO AUSÖ 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer ÖKO GREEN AUSÖG 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer Öko USGREEN porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer ALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3930 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3931CP porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3931G porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3931R porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3931RUK porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3931W porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3965P porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3966P porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 3966PUK porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 4030 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 4030...4090 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 4030M porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 4035 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 4040 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 4045 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS 4090EX porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUS serie porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUSÖ 3000 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUSG 3900 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUSG 3901 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUSG 3901UK DUSTPRO porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer AUSG serie porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer ENERGY porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer Green AUSG 3900 porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer ORIGINDB porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USALLFLOOR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USDELUXE porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USENERGY porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USGREEN ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USORIGINDB porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USORIGINPR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USORIGINWR porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USPARKETTO porszívóhoz porzsák és tartozékUltraSilencer USREMOTE porszívóhoz porzsák és tartozékUOANIMAL UltraOne porszívóhoz porzsák és tartozékUSENERGY porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1100 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1201 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1202 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1310 TB porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1400 EL Fresh porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1500 - 1905 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 160 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1605 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1610 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 180 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1803 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1804 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1805 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 181 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1810 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 185 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1900 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 1905 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2002.1 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2162 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 217 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2182 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 220 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2202 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 225 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2300 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 235 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 2400W porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 255 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 258 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 270 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 3 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 3180 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 3200 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 400...499 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 4110, 4111, 4120 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 422 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 5... porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 500 - 517 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 5000 - 5999 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR 5000 900190036-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR 5020 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 520 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 525 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 535 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 6000...6099 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 6100 - 8999 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 6150 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 6159 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 6200, porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 6450 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 6500 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 700 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 700 - 799 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 7000...7999 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR 7100 ELECTR. 618393100-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 7303 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 7305 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 7400 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 7450 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 7501 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 7600 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 761 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 766 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 768 Carat porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 769 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 781 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 800 - 899 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 800 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8000 - 8999 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8109 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8400 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 841 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8450 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 851 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8550 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8551 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 861 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8650 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8700 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8702 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr 8800 electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Öko 7250, 8250 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Öko Exquisit porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4101 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4105 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4106 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4111 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4118 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4120 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4122 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr ACE 4190 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Azurro porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Bed&Clean porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Boogie porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 100...999 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 1700.0, 1700.1 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 1800 Comfort porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 200 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 2000...2999 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 220 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR CE 220.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 220.1 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR CE 220.2 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR CE 220.3 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR CE 225 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 235 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 250 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 255, 258 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 270-0 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 4100...4299 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 5.1700 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 680 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 684 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 692 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 698 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 700 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE 950 Ecotec porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Azzurro porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Compact porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Jubilee porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE K 4170 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE K 4180 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE K 4200 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE K 4218 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE K 4220 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Mega Power porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Mega Power 2... porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Mr.Big porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Power porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Power Trio porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Powerstar porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Smart & Clean porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Trio porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Turbo Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Ultra Power porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr CE Winner porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Comfort 0 - 9 Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Comfort 0, Comfort 1 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Comfort 625EL porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Comfort 635EL porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Comfort Electronic i porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Compact porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Compact 730, 731 i, 732 i porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Compact Electronic (1996=>) porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Croma porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Duo porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr E 150 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr E 160 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr E 1700, E 1700 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr E 180 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr E 181, E 185 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr E 190 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr E 200 Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Edition 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Europe 1st porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 1201 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 1202 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 1310 TB porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 1400 Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 200 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 217 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Exquisit 500 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Freshline porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr H 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr H 2162 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr H 2182 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr H 2202 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr HH 2202 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Jubilee porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr K 2000...4200 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Lemon porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Luxor.1 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Megapower 2, 3, 5 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr MM 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr MM 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr MM 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Mr. Big porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Multi 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Multi 300 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Parketto porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Plus porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Power porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Power Trio porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Powerstar porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Powertec 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Pro Edition porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Red Zac EL porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Rosso porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr SCE 0,1,2,3 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr SE porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Silver porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Silverstar porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr SL porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Space porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Sprint porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Standard porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Sun porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR SUN ELECTRONI 900190034 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr T 2.0, 2.1, 2.6, 2.7 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr T2 serie Twin / Cyclone Trio porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC 100...199 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC 1000...1999 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC 2000 Comfort porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC 300...399 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC 3000...3999 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC 970 Ecotec porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Artline_E porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Artline_S porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Bed&Clean porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Carpetto porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Comfort porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Michael Schumacher Ed porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Powerline porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Powertec 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Range porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Royal porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Silver porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Space porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Top Comfort porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr TC Universal porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYR TC365 900191086-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Terra porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Tiger porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Trio porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Trium porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Turbo Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Ultra Power porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Universal porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr V 5030-1 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr V 5030-6 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr VCE 4120 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr VEurope porszívóhoz porzsák és tartozékVampyr Yello porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette : Deluxe porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 1000 - 1002 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 1001 S porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 1002 S porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 1101, 1200, 1201 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 1200 Combi porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 1201 Plus porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 1500 Combi porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 2.0 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 2.0 AS 201 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 2.0 AS 201 Energica porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 200, 202 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 2000 L porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 204-208 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 300 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 300-399 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 3000 - 3003 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 3003/Super porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYRETTE 314 618077020-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 5000 Deluxe porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette 5002 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYRETTE 530.0 900081276-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYRETTE 550.0 900081277-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYRETTE 570.0 900081278-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYRETTE 572.0 900081315-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVAMPYRETTE 574.0 900081359-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette AS 203 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette AS 206 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette Deluxe porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette Duo electronic 5000 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette Duo electronic 5001 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette Duo electronic 5002 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette K porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrette Super porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino 100...199 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino 90 porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino 920 Ecotec porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino Car&Clean porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino Colore porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino E, EC porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino Exquisit porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino LX Exclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino RX, S, SX porszívóhoz porzsák és tartozékVampyrino Space porszívóhoz porzsák és tartozékVC 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékVC-T 4003ES-12T 900081430-00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCE... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVerde Aspiratutto porszívóhoz porzsák és tartozékVEurope porszívóhoz porzsák és tartozékVEurope porszívóhoz porzsák és tartozékVeurope porszívóhoz porzsák és tartozékViva Control AVC 1220...1230 porszívóhoz porzsák és tartozékViva Flash porszívóhoz porzsák és tartozékViva Spin porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1110 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaControl AVC 1110...1190 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1120 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1121 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1130 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1131 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1140 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1161 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVC 1169 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaControl AVC 1220 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaControl AVC 1221...1230 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVQ 2110 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVQ 2120 porszívóhoz porzsák és tartozékVivacontrol AVQ 2130 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2100...2190 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2134 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2134L porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2135 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2240 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2248 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2250 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2500 porszívóhoz porzsák és tartozékVivaQuickstop AVQ 2500SCH porszívóhoz porzsák és tartozékVX 3-1-EB-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 3-1-WB-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 3-I-X Power - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 4-1-CB-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 4-1-EB porszívóhoz porzsák és tartozékVX 4-1-OR porszívóhoz porzsák és tartozékVX 4-1-PM-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 4-1-WR-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 4-I-X - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-Öko 90094040400 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-CB-P 90094040200 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-CB-T 90094042400 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-DB 90040101100 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-EB-E 90094042800 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-EB-P 90094040500 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-FFP 90094042700 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-IW-5 90094040700 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-IW-A 90094042600 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-1-SK-P 90094040600 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-2-ÖKO 90094043400 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-2-CB-P 90094043100 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-2-CR-A 90094043600 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-2-FFP 90094043700 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-2-IS-P 90094043300 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-2-IW-5 90094043000 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-2-RR 90094042900 porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6-I-X Force - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 6... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7-1-ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7-1-BO-A porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7-1-BO-Animal porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7-1-DB porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7-2-EB-C porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7-2-ECO porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7-I-X Power - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 7... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8-1-Öko porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8-2-ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8-2-BM-M porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8-2-CB-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8-2-IW-A porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8-4-ECO porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8-I-X Silence - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 8... serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-ÖKO porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-CB-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-CB-T porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-DB-M porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-FFP porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-IW-F porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-SB-E porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-SB-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-SB-T porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-TM-E porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-TM-F porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-TM-P porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-1-WR-M porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-2-SB-E porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-2... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékVX 9-I-X Performance - Serie porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24914 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203