• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
300 porszívóhoz porzsák és tartozék370 porszívóhoz porzsák és tartozék470 porszívóhoz porzsák és tartozék6626 ER porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt C porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D1 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D2 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D2 ECO 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D2 ECO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D3 FAMILY porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D3 PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D4 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D4 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D4 komfort porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D4 PET porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D4 PREMIUM porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D4 PREMIUM 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D6 PROFESSZIONÁLIS porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D7 PROFESSZIONÁLIS porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT D8 PROFESSZIONÁLIS porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E1 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E1 BLACK RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E1 PARKETT RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E1 PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E1 UNI RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E1 WHITE RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E3 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E3 CONTROL RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT E3 PREMIUM RD porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 ACTIV porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 ALLERGY porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 BASALT RDE porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Coach porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Eco 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 ECO PLUS porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 ECO S-CLASS porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 FAMILY porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 FORCE RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 HEPA RD porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Hospital porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 HUNTER porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Kombi porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Kombi 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 LEMON porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Nero porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 ONE porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 ONYX porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Paequet porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 PARKETT RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 PET porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 RED porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K1 SUN porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K1 Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K3 Comfort porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K3 CONTROL RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K3 GRAPHIT porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K3 Lava porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K3 Premium 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékAirbelt K3 Premium 700 porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K3 PREMIUM 890 RD porszívóhoz porzsák és tartozékAIRBELT K3 VULCANO porszívóhoz porzsák és tartozékautomatic x 1 x 2 x 4 x 5 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X 2 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X 3 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X 5 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X1 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X1.1 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X1.1 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X4 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X7 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC X8 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC XP1 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC XP2 porszívóhoz porzsák és tartozékAUTOMATIC XP3 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 350 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 36 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 360 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 450 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 46 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 460 porszívóhoz porzsák és tartozékCOMFORT 370 porszívóhoz porzsák és tartozékCOMFORT 470 porszívóhoz porzsák és tartozékCOMFORT BS 36 porszívóhoz porzsák és tartozékCOMFORT BS 46 porszívóhoz porzsák és tartozékDart porszívóhoz porzsák és tartozékDART 1 porszívóhoz porzsák és tartozékDART 1 ECO porszívóhoz porzsák és tartozékDART 2 porszívóhoz porzsák és tartozékDART 2 ECO porszívóhoz porzsák és tartozékDART 3 porszívóhoz porzsák és tartozékELECTRONIC 370 porszívóhoz porzsák és tartozékELECTRONIC 470 porszívóhoz porzsák és tartozékFELIX 1 porszívóhoz porzsák és tartozékFELIX 1 PREMIUM porszívóhoz porzsák és tartozékFELIX 1 PREMIUM ECO porszívóhoz porzsák és tartozékFELIX 2 PREMIUM porszívóhoz porzsák és tartozékFELIX 4 KOMBI porszívóhoz porzsák és tartozékFELIX 4 KOMBI ECO porszívóhoz porzsák és tartozékFELIX LIMITED EDITION porszívóhoz porzsák és tartozékFelix serie porszívóhoz porzsák és tartozékG 1, 2, porszívóhoz porzsák és tartozékG 3 porszívóhoz porzsák és tartozékHS 2 porszívóhoz porzsák és tartozékK tipus porszívóhoz porzsák és tartozékPROFESSIONAL G1 porszívóhoz porzsák és tartozékPROFESSIONAL G2 porszívóhoz porzsák és tartozékProfessional G3 porszívóhoz porzsák és tartozékTM 345 porszívóhoz porzsák és tartozékTM 355 porszívóhoz porzsák és tartozékTM 375 porszívóhoz porzsák és tartozékVulcano porszívóhoz porzsák és tartozékX1, X2, X4, X5, porszívóhoz porzsák és tartozékX5 porszívóhoz porzsák és tartozékXP 2 porszívóhoz porzsák és tartozékXP 2, 3, porszívóhoz porzsák és tartozékXP 3 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 700 porszívó márka 24914 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.206.13.203