• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
1B/1C porszívóhoz porzsák és tartozékAV 300 porszívóhoz porzsák és tartozékAV 380 porszívóhoz porzsák és tartozékAVQ 380 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 190 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 390 porszívóhoz porzsák és tartozékCharles CVC 370 porszívóhoz porzsák és tartozékCT 370 porszívóhoz porzsák és tartozékCVC 370 porszívóhoz porzsák és tartozékCVC 375 porszívóhoz porzsák és tartozékEdward EVR 370 porszívóhoz porzsák és tartozékEVR 370 porszívóhoz porzsák és tartozékEVR 370 P porszívóhoz porzsák és tartozékEVR 374 porszívóhoz porzsák és tartozékEVR 374 P porszívóhoz porzsák és tartozékGVE 370 porszívóhoz porzsák és tartozékHarry - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHDK 205-12 HETTY 90014 porszívóhoz porzsák és tartozékHEB 160 HETTY CORDLESS 904634 porszívóhoz porzsák és tartozékHenry HV 200 porszívóhoz porzsák és tartozékHenry HVC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékHenry HVR 200 porszívóhoz porzsák és tartozékHenry NVR 200 porszívóhoz porzsák és tartozékHenry Turbo porszívóhoz porzsák és tartozékHenry Xtra porszívóhoz porzsák és tartozékHEP 200 Hetty Plus Eco porszívóhoz porzsák és tartozékHET 100R HETTY QUICK ROSA 915028 porszívóhoz porzsák és tartozékHET 160 HETTY COMPACT 903717 porszívóhoz porzsák és tartozékHET 180 HETTY 180 900045 porszívóhoz porzsák és tartozékHET 200-11 HETTY 903384 porszívóhoz porzsák és tartozékHET 200-12 HETTY 900044 porszívóhoz porzsák és tartozékHET 200-22 HETTY porszívóhoz porzsák és tartozékHET 200A porszívóhoz porzsák és tartozékHET100R HETTY QUICK ROSA 915028 porszívóhoz porzsák és tartozékHetty - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékHHR 202 Harry Pets porszívóhoz porzsák és tartozékHPC 20011 porszívóhoz porzsák és tartozékHRP 200 Henry Plus ECO porszívóhoz porzsák és tartozékHRP 201 Henry Plus ECO porszívóhoz porzsák és tartozékHRP 203 Henry Plus ECO porszívóhoz porzsák és tartozékHRP 204 Henry Plus ECO porszívóhoz porzsák és tartozékHRP 206 porszívóhoz porzsák és tartozékHVA 16011 porszívóhoz porzsák és tartozékHVC 200 porszívóhoz porzsák és tartozékHVN 20011 HENRY NEXT 904119 porszívóhoz porzsák és tartozékHVN 20811 HETTY NEXT 904118 porszívóhoz porzsák és tartozékHVR 160 HENRY NEXT COMPACT 903718 porszívóhoz porzsák és tartozékHVR 16911 HENRY PARQUET 909780 porszívóhoz porzsák és tartozékHVR 180 HENRY 180 900017 porszívóhoz porzsák és tartozékHVR 200-11 porszívóhoz porzsák és tartozékHVR 200MT HENRY MICRO 903659 porszívóhoz porzsák és tartozékHVR 200T porszívóhoz porzsák és tartozékHVX 200-22 porszívóhoz porzsák és tartozékHVX 20022 porszívóhoz porzsák és tartozékHZQ 200 porszívóhoz porzsák és tartozékHZQ 250 porszívóhoz porzsák és tartozékHZQ 350 porszívóhoz porzsák és tartozékHZQ 370 porszívóhoz porzsák és tartozékJames AV 250 porszívóhoz porzsák és tartozékJames JVC 225 porszívóhoz porzsák és tartozékJames JVP 180 porszívóhoz porzsák és tartozékJAMES JVR 225 porszívóhoz porzsák és tartozékJames NV 225 porszívóhoz porzsák és tartozékJames NV 250 porszívóhoz porzsák és tartozékJames NVR 225 porszívóhoz porzsák és tartozékJAMES NVR 260 porszívóhoz porzsák és tartozékJames SE 250 porszívóhoz porzsák és tartozékJVC 225 James porszívóhoz porzsák és tartozékJVH 180 porszívóhoz porzsák és tartozékJVH 186 porszívóhoz porzsák és tartozékJVP 180 porszívóhoz porzsák és tartozékJVP 180 James porszívóhoz porzsák és tartozékMF 300 porszívóhoz porzsák és tartozékMF 360 porszívóhoz porzsák és tartozékMFQ 372 porszívóhoz porzsák és tartozékNNV 370 porszívóhoz porzsák és tartozékNNV 374 porszívóhoz porzsák és tartozékNQS 250 porszívóhoz porzsák és tartozékNQS 350 B porszívóhoz porzsák és tartozékNRV 200 porszívóhoz porzsák és tartozékNRV 370 porszívóhoz porzsák és tartozékNRV 370-22 porszívóhoz porzsák és tartozékNRV 374 porszívóhoz porzsák és tartozékNRV 380 porszívóhoz porzsák és tartozékNRV 384 porszívóhoz porzsák és tartozékNSP 180A porszívóhoz porzsák és tartozékNSP 200A porszívóhoz porzsák és tartozékNSR 200A porszívóhoz porzsák és tartozékNUV 180-1 NUPRO porszívóhoz porzsák és tartozékNV 250 porszívóhoz porzsák és tartozékNV 300 porszívóhoz porzsák és tartozékNV 350 porszívóhoz porzsák és tartozékNV 370 porszívóhoz porzsák és tartozékNV 375 porszívóhoz porzsák és tartozékNVH 180-1 porszívóhoz porzsák és tartozékNVM 1C/2 porszívóhoz porzsák és tartozékNVM 1C/3 porszívóhoz porzsák és tartozékNVM 1CH porszívóhoz porzsák és tartozékNVM 2A porszívóhoz porzsák és tartozékNVM 2B porszívóhoz porzsák és tartozékNVM 2C porszívóhoz porzsák és tartozékNVP 180 porszívóhoz porzsák és tartozékNVP 200-2 porszívóhoz porzsák és tartozékNVP 370 porszívóhoz porzsák és tartozékNVP 370-2 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 200-22 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 250B porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 252 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 370 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 372 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 374 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 375 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 380 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 382 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 384 porszívóhoz porzsák és tartozékNVQ 402 porszívóhoz porzsák és tartozékNVR 290 porszívóhoz porzsák és tartozékNVR 370 porszívóhoz porzsák és tartozékNVR 375 porszívóhoz porzsák és tartozékNX 200 porszívóhoz porzsák és tartozékNX 370 porszívóhoz porzsák és tartozékPPR 200 porszívóhoz porzsák és tartozékPPT 220-12 porszívóhoz porzsák és tartozékPRP 180 NUPRO REFLO porszívóhoz porzsák és tartozékPSP 180A porszívóhoz porzsák és tartozékPSP 370 porszívóhoz porzsák és tartozékPVT 390 porszívóhoz porzsák és tartozékRSV 130 porszívóhoz porzsák és tartozékRSV 130T porszívóhoz porzsák és tartozékRSV 200 porszívóhoz porzsák és tartozékSM 135 porszívóhoz porzsák és tartozékSystem 12 porszívóhoz porzsák és tartozékVNP 180 porszívóhoz porzsák és tartozékVNR 200 porszívóhoz porzsák és tartozékWV 370 porszívóhoz porzsák és tartozékWV 375 porszívóhoz porzsák és tartozékWV 375 porszívóhoz porzsák és tartozékWV 380 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24936 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
18.205.26.39