• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
948,957 porszívóhoz porzsák és tartozékB 03 porszívóhoz porzsák és tartozékB 06 porszívóhoz porzsák és tartozékB 07 porszívóhoz porzsák és tartozékB 23, 24, 26 porszívóhoz porzsák és tartozékB 28 porszívóhoz porzsák és tartozékB 40 porszívóhoz porzsák és tartozékB 43 porszívóhoz porzsák és tartozékB 44 porszívóhoz porzsák és tartozékB 45 porszívóhoz porzsák és tartozékB 51 porszívóhoz porzsák és tartozékB 52 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 1949ACB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 900, 901 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9010 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9011 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9012 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9014 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9015 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9018 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9019 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 902 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9020 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9021 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 9022 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 911 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 961 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 968 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 969 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 971 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 971 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 971.1 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 973 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 974 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 976 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 980 CB (start 2007.08) porszívóhoz porzsák és tartozékBS 981 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 985 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 986 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 987 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 988 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBS 989 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 6000 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 981 CB porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 982 CB porszívóhoz porzsák és tartozékCB 905, CB 906 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 908 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 909 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 911 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 912 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 913 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 915, 916 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 916 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 917, 918 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 919 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 922, 923, 924 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 925 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 926 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 927 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 928 (end 2003) porszívóhoz porzsák és tartozékCB 929 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 931 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 933 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 934 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 935 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 936 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 937, CB 938 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 939 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 940 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 941, CB 942 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 944 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 945 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 946 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 948 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 949 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 950 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 951 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 952 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 953 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 957 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 961 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 962 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 965 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 966 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 969 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 973 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 980 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 985 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 987 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 988 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 991 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 992 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 993 porszívóhoz porzsák és tartozékCB 996 porszívóhoz porzsák és tartozékETA 1426 porszívóhoz porzsák és tartozékFilter Plus 937 porszívóhoz porzsák és tartozékFilter Plus 938 porszívóhoz porzsák és tartozékFilter Plus CB 934 porszívóhoz porzsák és tartozékFilter Plus ETA 1426 porszívóhoz porzsák és tartozékSL 931 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24935 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
34.228.52.21