• Porzsák és tartozék kereső
  • Nem találom a porszívóm típusát a keresőben
Porszívó márka:
Porszívó típus:

Cikkszám alapján:
Írja meg nekünk porszívója adatait,
és mi megtaláljuk önnek a megfelelő porzsákot, szűrőt!
Porszívóm márkája:
Porszívóm típusa:
Rövid megjegyzés:
Név:
E-mail cím:
 

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába történő kiszállítás

Csomagautomatába való kiszállítás kérése telefonon a 20/451-2377-es telefonszámon adható le hétköznapokon 08-16 óráig, illetve az info@porzsakbolt.hu e-mail címen.

 

A csomagautomatába történő átvétel díja:

utánvéttel: 1190-Ft.,

előreutalásnál, bankkártyás online fizetésnél  990-Ft.

 

 

Csomagpontokon, MOL állomásokon, postahivatalokban történő átvétel esetén az alábbi keresőben kiválaszthatja az átvevőhelyet a megadott irányítószám, vagy helyiség megjelölésével.

 

Szállítási díjak postapontokra, és postán maradóra:

utánvéttel(bankkártyás, készpénzes) 1390Ft.

Bankkártyás online fizetéssel a díjbekérőnk szerint 1390Ft.

Banki előreutalással 1190Ft.

 

https://www.posta.hu/szolgaltatasok/szolgaltataskereso?selectedPostTypes=postamachine

tovább →
  • +36 20 451 2377
    +36 76 74 33 74

  • 6000 Kecskemét,
    Kocsis Pál utca 42.

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Az üríthető porzsákok

Működését, megjelenését tekintve hasonlít az eldobható porzsákhoz, ugyanakkor jellemzően a zsák valamilyen módon nyitható. (Pl. cipzárral vagy egy sín lehúzásával.) A porzsák ürítésekor a porzsákot felnyitva kell a port kiszórni belőle a szemetesbe. Akinek volt már hasonló készüléke, annak valószínűleg jelent újdonságot, hogy a porzsák ilyesformán való kiürítése se nem kellemes, se nem egészséges feladat. A por száll a levegőben, szóródik, a porzsák nem ürül ki teljesen. Zárt térben (így erkély vagy kert nélküli lakástulajdonosoknak) határozottan nem ajánljuk a porzsák ily módon való ürítését, mivel a por egy része visszaszáll a lakásba.  Hasonló okokból porallergiások meg se kíséreljék a porzsák ürítését, mert garantált az allergiás tünetek gyors megjelenése. Mivel a porzsák szövetében a por az ürítés után is megmarad, érdemes kimosni, kiszárítani a porzsákot a következő használat előtt.  De mi a helyzet akkor, ha éppen takarítás közben, "félúton" telik meg a porzsák? Ebben az esetben nem tudja kimosni, hiszen nedves porzsákot tilos visszatenni a porszívóba.  Olcsóbb lehet fenntartani egy ilyen többször használható porzsákkal szerelt készüléket egy eldobható porzsákoshoz képest, mivel nem kell bele rendszeresen porzsákot vásárolni. Ugyanakkor időnként a többször használatos porzsáknak is szüksége lehet cserére, hiszen egy idő után ez a típus is elkoszolódik és elhasználódik.  Egy darab többször használható porzsák jellemzően egy csomag (gyártótól függően 5-10 db) papírporzsákkal összemérhető árú, így a különbség már nem olyan szignifikáns. Ráadásul típustól függően a szűrőket a többször használatos porzsákkal üzemelő porszívókban is cserélni kell, tehát a rendszeres költség itt is jelentkezik.

A többször használható porzsák előnyei: többször felhasználható jellegéből adódóan ritkábban kell cserélni, mint az egyszer használatos porzsákokat.

A többször használható porzsák hátrányai: nem higiénikus az ürítése; rendszeres, kellemetlen feladat az ürítés; az ürítés során a por visszaszáll a levegőbe, így erkély nélküli lakás esetén semmiképp nem javasolt; porallergiásoknak egyáltalán nem javasolt.

www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.: 20/451 23 77, 76/ 74 33 74

tovább →

A HEPA filter

A HEPA filter

A H.E.P.A. filter.
A H.E.P.A. szűrők különösen hatékony szűrők, amelyek képesek a mikrorészecskék legalább 99,97%-os szűrésére.
A H.E.P.A. szűrők kifejezetten allergiában szenvedők számára ajánlottak, mert a szemmel nem látható porrészecskék visszatartásával rendkívül hatékonyan szűrik a környezeti levegőt.
A H.E.P.A. szűrő a porszívó központi eleme, amelyet az egészséges levegő megőrzése érdekében évente egyszer javasolt cserélni.
Megbízhatóan kiszűri a legfinomabb szennyeződéseket, mint például a polleneket és más allergiát kiváltó részecskéket is mint pl. a poratka ürüléke.
A H.E.P.A. szűrő minősítést olyan szűrők kapják meg, amelyeket 99,97%-os hatékonysággal tudják szűrni a levegőt. Nagyon fontos tulajdonsága még a H.E.P.A. szűrőknek, hogy a 0,3 mikron nagyságú részecskéket is képesek megfogni.
Ezt a kiváló teljesítményt három különböző szűrési módszerrel érik el.
Az első szűrési módszer az elzáródás, melynek során a H.E.P.A. szűrő használata során a légáramlatban lévő nagyobb részecskék közvetlenül a szűrő rostjaiba jutnak, és ott megakadnak. A második szűrési módszer a feltartóztatás, amelynek feladata a közepes méretű részecskék feltartóztatása. A legkisebb, kiszámíthatatlan mozgású részecskéket a diffúzió segítségével szűrik meg a H.E.P.A. szűrők, és a három megoldás hatására érik el a 99,97%-os szűrési teljesítményt.
Háztartási porszívóknál a H.E.P.A. szűrő nem alkalmas felújítás során keletkező csiszolt por szűrésére. Erre a célra csak az ipari porszívók szűrői alkalmasak.
www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu
Tel.:20/ 451 23 77, 76/ 74 33 74. Vivente Kft.

tovább →

Szintetikus porzsák.

Szintetikus porzsák.

A szintetikus porzsákok használata általában véve egészségesebb, mint a hagyományos papír porzsákoké, több okból. A szintetikus porzsák anyaga lehetővé teszi, hogy amíg meg nem telik, a porszívó maximális szívóhatással működik, így nagy mennyiségű port és szennyeződést képes felszívni. Emellett a már felszívott port és szennyeződéseket is jóval nagyobb hatékonysággal szűri ki és tartja a zsákban, a porszívóból azok kisebb mértékben jutnak vissza a környezetbe. A szintetikus anyagú porzsák így hatékonyabban képes a tisztításra, ami fokozottan előnyös a különféle allergiákban szenvedők számára.   

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–70 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

A szintetikus anyag a port jóval teljesebb mértékben képes elnyelni, a por nem csak a környezetbe nem jut vissza, de a porszívó belső tereibe sem szivárog át, így például a motortérbe, magába a motorba. Éppen ezért a szintetikus porzsák használatával a porszívó élettartama is megnövekszik, ritkábban van szükség javítására vagy cseréjére. Mivel igen kevés szennyeződést, port, allergén anyagot engednek vissza is a környezetbe, a hagyományos papír és textil porzsákokkal szemben a szintetikus porzsákokat HEPA szűrős porszívókkal együtt gyakran ajánlják olyanok számára, akik allergiában szenvednek.                          www.porzsakbolt.hu info@porzsakbolt.hu Tel.:20/451 2377, 76/ 74 33 74.

tovább →

Szintetikus porzsák

Szintetikus porzsák

       A szintetikus porzsák a porszívó tartozéka, mely elraktározza a felszívott port és szennyeződéseket, és ürítésig eltárolja anélkül, hogy azok kijutnának a zsákból. A porzsákok első részén gépspecifikus csatlakozó található, amely anyaga a zsák anyagától függetlenül kerül kialakításra.

Porzsákokat számos különféle anyagból készítenek. A hagyományos porzsákok anyaga – amelyeket még ma is széles körben használnak – a papír, de használnak hosszabb, tartós használatra tervezett textilzsákokat is. A modern porzsákos porszívók esetében egyre nagyobb teret nyer a jóval nagyobb hatékonyságot biztosító szintetikus alapanyagú porzsák felhasználása.

Ennek az anyagnak a hagyományos papírral ellentétben számos előnye van. Mindenekelőtt mivel tartósabb, erősebb anyagról van szó, élettartama – típustól függően – mintegy 50–80 százalékkal hosszabb lehet, mint a papírból készült porzsákoké.

A szintetikus anyag élettartama elsősorban azért hosszabb, mint a hagyományos papír vagy textil porzsákoké, mert rostszálai a pórusok eltömítése nélkül képesek elnyelni a port és a szennyeződést, emellett pedig a szívóház alakjához dinamikusan alkalmazkodik, optimálisan kihasználja a rendelkezésre álló helyet. Mivel megteléséig anyagának köszönhetően nem csökkenti a szívóhatást sem, így a porszívó teljesen meg tudja tölteni a porzsákot, így ritkábban van szükség a cserére, mint a papíralapú porzsák esetében. A textillel szemben pedig a nagyobb szívóerő és hatékonyabb helykihasználás miatt van előnyben. Mindez a tapasztalatok szerint 50–80 százalékkal hosszabb élettartamot tesz lehetővé, mint más típusú cserélhető porzsákok esetén.

tovább →
Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre fizetés
(átutalás vagy online bankkártyás fizetés)
1790Ft1690Ft
20000 Ft feletti vásárlás esetén:
(Magyarország területén)

Ingyenes!

pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
2607432014 porszívóhoz porzsák és tartozék2607432015 porszívóhoz porzsák és tartozék2607432033megfelelője porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus A,B,C porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus D, E, F porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus D,F,G,H porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus G porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus GXXL / GXL porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus H porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus K porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus L porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus N porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus P porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus R porszívóhoz porzsák és tartozéka.tipus W porszívóhoz porzsák és tartozékActiva 60...69 porszívóhoz porzsák és tartozékActiva 61 porszívóhoz porzsák és tartozékActiva BBS 6000 - 6399 porszívóhoz porzsák és tartozékAdvancedVac 20 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha 20…Alpha 22 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha 210 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha 221 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha 2220 porszívóhoz porzsák és tartozékAlpha 24…Alpha 29 porszívóhoz porzsák és tartozékAmphibixx porszívóhoz porzsák és tartozékAnimeaux porszívóhoz porzsák és tartozékArriva serie porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 214LA/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 214LA/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 214LA/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 214LB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 214LB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 214LB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 21630R/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 21630R/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 21630R/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 21630R/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 216CR/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 216RIA/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 216RIA/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 216RIA/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 216RIB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 216RIB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 216RIB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 21830L/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 21830L/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 21830L/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 218LTD/01 READYY'Y LITHIUM 18V porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 218LTD/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P14L/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P14L/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P163R/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P163R/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P163R/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P163R/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P214L/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 2P214L/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32101/01 Flexxo serie 4 21,6V porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32101/03 Flexxo serie 4 21,6V porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32101/04 Flexxo serie 4 21,6V porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3211GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3211GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3211GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3230GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3230GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3230GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3251GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3251GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3251GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32551/01 NEXT GEN 2IN1 25.2V porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32551/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32551/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3280GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3280GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3280GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32WHITE/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32WHITE/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 32WHITE/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ALL23 Flexxo serie 4 Gen2 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ALL28 Flexxo serie 4 Gen2 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3K2800/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3K2800/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3K2800/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3K2801/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3K2801/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3K2801/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3P280/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3P280/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3P280/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3P2801/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3P2801/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3P2801/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3PETGB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3PETGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3PETGB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOO25/01 NEXT GEN 2IN1 25.2V porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOO25/03 FLEXXO SERIE | 4 25.2V PRO porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOO25/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOO28/01 Flexxo serie 4 Gen2 ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOO28/03 Flexxo serie 4 Gen2 ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOO28/04 Flexxo serie 4 Gen2 ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOOGB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOOGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 3ZOOGB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 6P25/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 6P25/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 6P25K/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 6P25K/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 6PZOO/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 6PZOO/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 73260K/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 73260K/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 73260K/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 73260K/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 73275/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 73275/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 73275/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 7PET/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 7PET/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 7SIL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 7SIL/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 85B1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 85B1/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 85B2/03 Athlet 20V serie 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 85B2/09 Athlet 20V serie 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH 87POW1/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH MOVE2/03 VXAS010V00 MOVE 2IN1 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH MOVE3/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH MOVE3/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH MOVE3AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH MOVE3N/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBH32101/03 BOSCH FLEXXO SERIE | 4 21. porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214B/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214B/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214G/01 serie2 Readyy'y 14.4V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214G/03 serie2 Readyy'y 14.4V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214G/04 serie2 Readyy'y 14.4V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214R/01 serie2 Readyy'y 14.4V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214R/03 serie2 Readyy'y 14.4V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 214R/04 serie2 Readyy'y 14.4V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 216/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 216/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 216/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 216/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 220/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 220/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 220/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 220/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 2PARQ/01 serie2 Readyy'y 16V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 2PARQ/02 serie2 Readyy'y 16V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 2PARQ/03 serie2 Readyy'y 16V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHF 2PARQ/04 serie2 Readyy'y 16V porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21435/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21435/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21435/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2181KR/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2181KR/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2182KR/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2182KR/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21840/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21840/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21840/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21841/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21841/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 21841/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2211CN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2211KR/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2212CN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2213CN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22140/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22140/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22141/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22141/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2214AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2214AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2214TW/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2214TW/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2215GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2215TW/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2215TW/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22BLCK/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22BLCK/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22BLCK/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 22BLCK/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2D18GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2D18GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2D18GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2GOLD/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2GOLD/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2M21GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2M21GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2R21GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBHL 2R21GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 10 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1000...1199, Silence/Solida/Casa porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 11 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 11114AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 11114AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1111AA/05 Solida11 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1114/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1114/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1114CN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1114CN/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1114CN/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1123BJP/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1123BJP/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1214K/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1214K/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1223WJP/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1223WJP/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224CN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224CN/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224CN/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224NC/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1224NC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1BASE/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1BASE/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1U224/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1U224/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1ZOO/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1ZOO/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1ZOOCN/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 1ZOOCN/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 2000...2299, Alpha/Silence porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 21 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 2213 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 23 ... Alpha porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 2300...2399, Alpha porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 2400...2999, Alpha porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 3000...3999, Alpha porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 3112, 3114 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 4000...4999 Maxima porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5000...5999, Optima porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 540101 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 540107 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5401GB/01 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5401GB/07 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5401GB/08 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 540202 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 540207 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5411FF/01 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5411FF/07 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5412GB/07 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 549107 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 5492FF/07 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 592107 OPTIMA54 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 6000...6999 Aktiva porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 6013EU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 6013EU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 6013EU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 6013EU/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 BSC porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 BSC/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 BSC/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 BSC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 BSC/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 LAG serie 6 Unlimited porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 LAG serie 6 Unlimited porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611 MAT serie 6 Unlimited porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611MAT/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611MAT/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 611MAT/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 620402 Black Panther porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 7000...7999 Compacta porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 711 ANM Unlimited 7 ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 711 W Unlimited 7 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 711 W/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 712 A , BBS 712 A601 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 712 A Unlimited 7 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8000...8999, Perfecta porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 811PCK/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 811PCK/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 812AM/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 812AM/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 812PCK/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 812PCK/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 81PET/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 81PET/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 81PETGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 81PETGB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 81PETM/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 81PETM/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8213 W serie 8 Unlimited Gen2 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8213GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8213GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8213W porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8213W/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8213W/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214 RCN porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214 serie 8 Unlimited Gen2 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214 serie 8 Unlimited Gen2 ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214 WCN porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214Pet/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214PET/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214RCN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214RCN/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214WCN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8214WCN/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 8225ACN/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 82BBLCK/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 82BGREY/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 82BTRED/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 82BWALU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS 82BWHTE/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBBS1113DF/07 SOLIDA11 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 2 AF 1 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 2 AF 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 3 AF 1 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 3 AF 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 4 AF 1, 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 6 AF 1 (Typ P,H) porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 8 AF 1 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 8 SF 1 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 1 AF 1 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 152HF(00) porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 152HFUC(00) porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 156 HF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 21 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 22 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 23 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 24 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 25 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 41 AFK porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 41 FG porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 41 FGALL porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 50 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 51 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 51 AF G/ E porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 51 AFBC porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 52 AFBC porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 52 AFEFD (Typ D,E,F) porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 52 AFG 1 (Typ G) porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 52 AFGXL porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 52 AFP1 (Typ P) porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 6 AF1 porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 71 A, -AF K, Typ K porszívóhoz porzsák és tartozékBBZ 8 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 216T2CN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 216T2CN/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 216T2CN/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 220W2CN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 220W2CN/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 220W2CN/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3ALL21/01 Flexxo serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3ALL21/03 Flexxo serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3ALL21/04 Flexxo serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3ALL25/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3ALL25/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3ALL25/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3K210/01 Flexxo serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3K210/03 Flexxo serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3K255/01 NEXT GEN 2IN1 25.2V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3K255/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P210/01 Flexxo serie 4 21.6V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P210/03 Flexxo serie 4 21.6V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P210/04 Flexxo serie 4 21.6V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P2300/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P2300/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P2300/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P2301 Flexxo serie 4 Gen2 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P255/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P255/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 3P255/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6255N1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 625KTGB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 625LTD/02 VCAS010V25 ATHLET 25.2V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 625LTD/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 65PET/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 65PET/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 65POWER/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 65RT25/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 65RT25/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 65RT25K/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ALL/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH18/01 ATHLET 18V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH18A/01 ATHLET 18V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH18B/01 ATHLET 18V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH25/01 ATHLET 25,2V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH25/02 ATHLET 25,2V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH25/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH25/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH25K/01 ATHLET 25,2V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ATH25L/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6HYGGB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6HYGGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6L2560/01 ATHLET 25.V porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6L2560/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6L2560/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6L2561/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6L2561/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6LNG25/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6LNG25/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6PET28/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ZOOO/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ZOOO/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ZOOO/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 6ZOOO/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 732KAU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 732KAU/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 732KAU/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 732KTGB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 732KTGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 732KTGB/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 732KTGB/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 73PETTW/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 73PETTW/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7A32KCN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7A32KCN/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7A32KCN/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7A32KCN/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7ATH32K/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7ATH32K/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7ATH32K/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7PETGB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7PETGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7PETGB/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 7PETGB/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYG1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYG1/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYG1/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYG2/03 Athlet ProHygienic 28V serie 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYG2/06 Athlet ProHygienic 28V serie 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYG2/09 Athlet ProHygienic 28V serie 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYGGB/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86HYGGB/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET1/03 Athlet ProAnimal 28V serie 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET1/06 Athlet ProAnimal 28V serie 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET1/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET2/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET2/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET2/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET3/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PET3/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PETGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PETGB/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86PETGB/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86SIL1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86SIL1/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86SIL1/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86SIL2/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86SIL2/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86SILGB/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 86SILGB/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 87POW1/03 Athlet ProPower 36V serie 8 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 87POW1/08 Athlet ProPower 36V serie 8 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 87POWGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCH 87POWGB/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2 MX 16 serie2 Readyy'y 16Vmax porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2 MX 20/03 serie2 Readyy'y 20Vmax porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216B/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216B/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216B/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216B/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216S serie2 Readyy'y 16V porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216S/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216S/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216S/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 216S/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220B/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220B/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220B/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220B/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220GAU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220GAU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220GAU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220T/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220T/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220T/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 220T/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2BST/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2BST/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2BST/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX16/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX16/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX16/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX16/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX20/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX20/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX20/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCHF 2MX20/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1000/02 UNLIMITED porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1000/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1000/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 101GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 101GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 101GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 111GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 111GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 111GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 122GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 122GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 122GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1ALL/02 UNLIMITED porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1ALL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1TOP/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1TOP/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1TOP/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1TOPNC/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1TOPNC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1ULTD/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 1ULTD/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61 BAT 2 serie 6 Unlimited porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113/01 UNLIMITED SERIE6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113/02 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113/03 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113AU/01 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113AU/02 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61113AU/03 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 6111P/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 6111P/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 6111P/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 6111P/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 6111P/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611AM/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611AM/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611AM/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611AM/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611AM/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611AM/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611AM/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611P4A/01 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611P4A/02 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611P4A/03 UNLIMITED SERIE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611P4A/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 611P4A/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612GB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612GB/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612KA2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612KA2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612KA2/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612KA2/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612W/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612W/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612W/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 612W/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61PE2AU porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61PET/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61PET/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61PET/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 61PETGB porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 711 EXT Unlimited 7 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 812INF/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 812INF/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 812INF/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 812KA2/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 812KA2/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 812KA2/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 81EXC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 81EXC/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82 G 31 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82 G 31 serie 8 Unlimited Gen2 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82 MAT 14 serie 8 Unlimited Gen 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8214ANM/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8214ANM/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8214BL/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8214BL/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8214PRQ/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8214PRQ/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8224GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8224GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8224PET/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8224PET/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8224WA/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8224WA/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8225POW/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 8225POW/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82BL24/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82BL24/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82G31/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82G31/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82KA14/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82KA14/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82MAT14/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82MAT14/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82POW15/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82POW15/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82PWR25/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS 82PWR25/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBCS61 PET/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBG L8330S/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 21550 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 21552/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 25MON1/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 25MON2/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2B111/01 GL20 BAGBAGLESS porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2HYG1/04 SERIE | 2 PROHYGIENIC porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2KFL/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2UA310/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2UA330/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2UA331/12 GL-20 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 2X111/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 38 BA 3 T serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 38 RD 2 serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 451230/03 GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 452100/03 GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 452530/03 GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 452540/03 GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 45300/03 GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 45330/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 45330E/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 45331/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 45332/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 45335/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 45HYG/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 6SIL1/01 serie 6 ProSilence porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 7332S/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8A32W/08 IN'GENIUS PROSILENCE 59 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8A32W/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8A32W/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8A32W/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8A32W/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8M435/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8PET1/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGB 8SIL1/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGBS 2 BU 1 T serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGBS 2 RD 1 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGBS 2BA2/01 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGBS 4 PET 1 serie 4 ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05 AAA 1/01 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05 AAA 1/02 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05 AAA 1/03 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05 AAA 2 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05 AAA 2/02 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05 AAA 2/03 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05 AAA 2/04 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05A220A/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05A220A/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05A322/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05AAA1/01 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05AAA1/02 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05AAA1/03 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05AAA2/01 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05AAA2/02 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 05AAA2/03 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1B100/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1B130/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1U112/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1U1550/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1U1700/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1U230/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1U300/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1UA110/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 1UB130/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 21 HYG 1 serie 4 ProHygienic porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 21 POW 1 serie 4 ProPower porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 21 X 300 serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 21 X 350 serie 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 21X200 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 21X3GB porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 2U200/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 2U230/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 2U230/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 2UK2000/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 3U130/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 3U330/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 7SIL64M/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGC 7SIL64M/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 25A100/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 25A310/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 25MON1/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 25MON2/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 25MON2/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 25MON5/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2A100/01 GL-20 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2A109/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2A112/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2A112B/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2A220/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B1028/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B110/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B1108/01 GL 20 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B110CH/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B1128/01 GL-20 BAG&BAGLESS PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B112801 GL-20 BAG&BAGLESS PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B130/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B132/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2B1328/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2C110/01 GL-20 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UA113/11 GL 20 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UA2018/11 GL-20 BAG&BAGLESS porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UA220/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UA220/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UA2208/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UAECO/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UB102811 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UB110/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UB110/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UB110811 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UB112811 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UB11CH/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 2UC110/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3200001 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32030/01 GL-30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32222/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32235/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32400/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32400AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32500 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32500/01 GL-30 2500W porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32510/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 32510/01 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3309L/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35000...35999 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35110/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35112/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35112S/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35127/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3522GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MON1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MON2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MON5/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MON6/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MON7/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOV(E)... porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOV10/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOV11/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOV15/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOV17/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOV19/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOV20/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOVE1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOVE3/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOVE6/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOVE7/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35MOVE9/01 MOVEON PARQUET porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 35SPORT/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A111/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A117/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A117A/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A122/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A132/01 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A209/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A210/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A212A/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A212GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A222/01 GL-30 PUREAIR porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A230B/01 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A230C01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A234 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A234/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A315/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A330/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A331/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A332/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A338/01 GL-30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3A414/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3B110/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3B111 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3B112/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3B210/01 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3B220/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3B220/01 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3B330/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3C235/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3C236/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3HYG/01 GL-30 PROHYGIENIC porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3L312/01 VBBS07Z4V0 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3PERF/01 GL-30 PUREAIR porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 3PERF/05 GL-30 PUREAIR porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4330/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4330/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 45... Serie - Maxxx porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 45000...45999 GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 45200/03 VBBS707V00 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 45202/03 MAXX'X VBBS707V00 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 452100/01 MAXX'X 2100W porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 452131/01 MAXX'X 2100W porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 452131/03 MAXXX2100W porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 452132/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 452132/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 45500/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 45ZOO1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4A500/01 GL-40 PROREFORM porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4FMLY porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4PROFAM/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4SIL1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4SIL2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4SIL69A01 GL-40 PROSILENCE ALLERGY porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4SIL69D01 GL-40 PROSILENCE PUREAIR porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4SIL69W/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4SIL69W01 GL-40 SILENCE porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4SILF porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 4ZOOO porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6FAM1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6HYG1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6LHYG/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6POW1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6POW2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6TPET/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6TSIL/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6X3001/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 6XSIL3/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 72232 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 72234 Ergomaxx porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 72294 Ergomaxx porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 75AC342/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 7A332/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 7A433/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 7EXCL/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 7HYG/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 7PARQ porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 7PRO/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8310 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8310/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8330S/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8330T/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8330T/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8332S/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8332S/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8332S/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8334/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8334/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8334/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8334/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8334/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8334/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8400/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8400/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8400/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8407 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8430/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8430/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8500/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8507 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8507/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8508/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8508/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8520/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 85Q57 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 85SIL4 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 85SIL57 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL1/03 IN'GENIUS PROPERFORM porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL1/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL2/03 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL2/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL2/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL4/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL4A/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ALL4A/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8HYG1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PERF4/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PERF4/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PERF4/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PERF4/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PET1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PET1/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PET1/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PET1/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PET1/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8PET1/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL1 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59/05 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59A/02 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59A/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59A/10 IN'GENIUS PROSILENCE 59 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59B/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59D/02 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59D/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59M/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59M05 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59T/02 GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8SIL59T/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8X230 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8X230/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8X329/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOO GL 80 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOO/03�ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOO/05�ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOO/08 ZOO PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOO/10�ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOO/12 ZOO PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOAU/03�ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOAU/05�ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOAU/08�ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOAU/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOAU/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOAU/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOM/08 ZOO PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOM/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOM/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOOM/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOON/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOON/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL 8ZOON/18 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL S4530/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL S4PERF/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGL2... Serie porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2BA1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2BA1H/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2BA2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2BA3D8/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2BA3H/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2BU2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2POW1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2RD1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2RD1CH/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 2WH1H/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 42009/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 42055/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 42230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4500 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4520/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4530/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4530/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4540/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4540/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 48X320/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4A444 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4AAAA/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FAM/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FAM/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FAM/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FAM1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FAM1/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FAMCH/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FAMCH/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FMLY/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4FMLY/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4HYG2/01 SERIE 4 PROHYGIENIC porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4HYG2/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4HYGFR/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4K432/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4K432/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4PERF2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4PET2/01 SERIE4 PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4POW2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4POWER/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4POWER/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4POWER/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4PROFM/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4Q66/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4S4A/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4S4A/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4S66S/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4SIL1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4TURBO porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4TURBO/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4X200/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4X201/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4X210/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4X300/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGLS 4X380/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGN 2A110 porszívóhoz porzsák és tartozékBGN 2A3028 porszívóhoz porzsák és tartozékBGN 2A3028/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGN 2CHAMP porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 220/01 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 220/02 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 220/03 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 222 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 222/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 222/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 222/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 A 222/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 AAA 2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05 X 240 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A220/01 VXBSGS05V1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A220/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A220/03 VXBSGS05V1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A221/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A221/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A221/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A222/01 CLEANN'N porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A222/03 serie 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A222/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A225/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A225/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A320/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A320/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05A322/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05AAA1/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 05AAA2/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1112 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1112/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 111201 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 11700/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 11702/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 11703/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 11800/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1K330/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1U1800/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1U1805/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1UA100/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1UA112/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1UA210/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1UA302/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1UECO/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1UECO2/11 GS-10 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 1UPOWER/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 2112/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 2112/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 2230/01 EASYY'Y HEPA porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 2230/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 2ALL4/01 EASY HEPA CRANBERRY porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 31420/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 31420/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 31430/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 32200/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 32200/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 3230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 3310/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 41 PET 1 serie 6 ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51230/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51261/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51261/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51262/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51262/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51400 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5140AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51410/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51410/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51411/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51411/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51430/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51430/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51431/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51431/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51432/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51432/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51433 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51434 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51435 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51442/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51442/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51442IL/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51442IL/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51454 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51842 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51842/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51842/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 51842/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5200R porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5200R ProSilence Plus porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5200R/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5200R/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220 ProSilence Plus porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200GB/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52200N/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220AU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5220AU/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5222R porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5222R/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52230/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52242 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52242/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52242/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52242GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52242GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52242GB/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5225AU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5225AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5225AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5225AU/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5230E porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5230E/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5230E/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5230S porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5230S/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52530 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52530/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 52530/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5320R porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5320R/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5320R/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5322R porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5322R/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330/02 RELAXX'X porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330/03 RELAXX'X porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330A/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330A/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330R/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330R/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5330S/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5331 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5331/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5331/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5332R porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5332R/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5335 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5335/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5435 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5435/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5A300/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5A32R/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5A32R/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5A33S porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5A33S/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5AAAAGB porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL4/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL4/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL4/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL5 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL5/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ALL6/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5BL432/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ECO66R/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ECOGB porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ECOGB PowerEco Hepa porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5FMLY/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5FMLY2/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5KITFR/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5MKIT/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PERF/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PERF5/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PERFAU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PERFGB porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PERFGB ProPerform porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PERFGB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PERFGB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PET1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PET2GB PowerAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PET2GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PET3GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PETGB PowerAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5POWER1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5POWER1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5POWER1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PWER porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5PWER/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5R30E porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5R30E/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5R33S porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5R66M/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5R68S/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5RCL porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5S66CH porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5S66E porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SCSIGB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL1AU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL2GB porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL2GB PowerSilence 2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL66/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL664 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL66A/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL66B/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL66C/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL66D/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL66M/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SIL67 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SILCH porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SILCN porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SILGB porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SILGB PowerSilence porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SILM1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SILM2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SILSG porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SL66AU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5SMRT66 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOAU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOAU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOAU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOAU/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOCN porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOCN/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOCN/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOODE porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOODE/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOODE/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOODE/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOM1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOM1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOM1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOM2/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOO1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOO1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOO1/05 ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOO2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOO2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOO3 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOO3/02 ZOO'O PROANIMAL porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOOAU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOOOAU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOORU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 5ZOORU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61430/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61430/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61430/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61430/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61430CH/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61430CH/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61430CH/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61431/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61431/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61438/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61438/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61438/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61466/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61832NL/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61832NL/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61832NL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61832NL/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61842/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 61842/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 618M1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62130IL porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62200/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62200/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62202 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6220AU porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6220AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6220AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6220AU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6220GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62232 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62232/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62232/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62232/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62232/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6225 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6225AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6225AU/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6225AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6225GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6235GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62530 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62530/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62530/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62530/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62530/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62531 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62531/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62531/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62531IL/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62531IL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 62531IL/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6ALL porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6ALL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6ALL/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO2 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO2/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO2/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO2/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO3 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO3/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO3/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6PRO4/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6SIL1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6SIL1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 6SIL1AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 72058 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7ALL68 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7MS64 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7MSZOO porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7PERF porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7PERF5 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7PET porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7POW1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7PRO1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7RCL serie 8 ProSilence porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7SIL1 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7SIL64 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7SIL64M porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7SILALL porszívóhoz porzsák és tartozékBGS 7ZOOMR porszívóhoz porzsák és tartozékBGS0 5A221/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS0 5A221/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS0 5A222/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS0 5A222/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS0 5A222/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBGS0 5A322/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBHN 16 L, -01, -04 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 1810/21 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 3000 - 3999 Modula porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 3011 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 3121 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 3971 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 4100/03 FLEXA41 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 4110/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 41266/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 41622/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 41823/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 41823/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 4422/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 4N2/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 4N305 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 4N4/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBHS 6000 - 6999 porszívóhoz porzsák és tartozékBHZ 3AF1 porszívóhoz porzsák és tartozékBHZ 3AF2 porszívóhoz porzsák és tartozékBHZ 60 AF porszívóhoz porzsák és tartozékBig Bag 3L BSN 1600 RU porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 811MTB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 811MTB/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 8214T/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 8214T/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 8214W/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 8214W/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 821MPOW/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBKS 821MPOW/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBLH 86PET1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBLH 86PET1/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBLH 87POW1/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBMS 1000...1999, AquaClean porszívóhoz porzsák és tartozékBMS 1300/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBMS 2000...2299 porszívóhoz porzsák és tartozékBMS 2100 Amphibix porszívóhoz porzsák és tartozékBMS 2100/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBMZ 21 A porszívóhoz porzsák és tartozékBS 12 porszívóhoz porzsák és tartozékBS 52 Optima porszívóhoz porzsák és tartozékBS 55 Optima porszívóhoz porzsák és tartozékBS 58 Optima porszívóhoz porzsák és tartozékBS 6, BS 63 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 000 KA...999 KA porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 1000...1999, Sphera porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2000...3999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2000/01 SPHERA20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2000/02 SPHERA 20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2000/03 SPHERA20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2000/05 SPHERA20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2000CH/01 SPHERA20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2000CH/02 SPHERA20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2010 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2010/02, -/03, -/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2100/01 SPHERA21 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2100TC/05 SPHERA 21 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2102/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 211002 Silver Edition porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2120GB/02 SPHERA22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2190/02 SPHERA21 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2190/05 SPHERA21 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2192/02 SPHERA21 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200/02 SPHERA22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200/04 SPHERA 22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200EU/02 SPHERA150 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200GB/02 SPHERA 22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200MX/02 SPHERA22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200UC/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200UC/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2200UC/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2202/02 SPHERA 22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2202GB/02 SPHERA22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2222/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2246/02 SPHERA 22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2246/02 SPHERA22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2292/02 SPHERA22 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2302/02 SPHERA23 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2311/02, -/05 SPHERA23 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2400GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2401/02 SPHERA24 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2421/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2425/02 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2451/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2453/02 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2453/05 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2453/06 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2453/09 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2454/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2454/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2493/02 SPHERA 24 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2500/02 Solitaire Sphera 1500 w porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2500/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2500/05 SOLITAIRESPHERA1500W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2501/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2502GB/02 SPHERA251600W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2502GB/05 SPHERA251600W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2510/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2510/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2595/02 SPHERA251500W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2595/05 SPHERA251500W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2600/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2600GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2601/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2602/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2602/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2602/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2680/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2695/02 SPHERA26 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2695/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2700/02, -/05 SPHERA271700W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2710/02, -/05 Sphera 27 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2733/05, -/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2754/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2791/02 SPHERA27 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2791/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2796/02, -05 SPHERA 27 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2800/02, -/05 SPHERA281800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2800/05 SPHERA281800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2810/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2822/02, -/05, -06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2823/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2833/02, -/05 SPHERA281800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2834/02, -/05 SPHERA281800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2880/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2882/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2885/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 2893/02, -/05 SPHERA281800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3000RU/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3010/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3010/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3022/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3025RU/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3030/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3081/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3083, -09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 3510/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 52000/06, -/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 61000...61922 Logo porszívóhoz porzsák és tartozékBSA 61000…61922 Logo porszívóhoz porzsák és tartozékBSAB 112/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSAC 110/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSAC 11009 porszívóhoz porzsák és tartozékBSB 1000 - 1999 idea porszívóhoz porzsák és tartozékBSB 110001 idea porszívóhoz porzsák és tartozékBSB 2080/09 BAGLESS 2000W porszívóhoz porzsák és tartozékBSB 2180/09 SPHERA 2100W BLEU VCBS550V porszívóhoz porzsák és tartozékBSC 1000...1999, Casa porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 0000... 9999 sphera porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 0001...9999, Natura porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 1000/01 Casa 01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 20.. >>BSD29.. porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2202/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2202/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2311/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2312/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2312/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2313/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2313/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2322/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2501/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2501/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2501/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2600/05, -/06, -/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2601/05, -/06, -/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2700RU/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2710/05, -/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2800/05 SPHERA 28 1800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2800/06 SPHERA 28 1800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2800GB/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2800GB/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2800RU/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2802/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2805/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2810/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2810/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2820/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2820/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2822/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2833/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2880/06 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2880/08 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2880/09 SPHERA porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2883/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2883/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 2883/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 300...399 Sphera porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3000-3999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3020/06 SPHERA 2000W BLEU porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3020/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3022/06 SPHERA 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3022/06 SPHERA 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3023/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3023GB/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3023GB/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3023GB/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3025RU06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3030/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3030/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3030/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3030/13 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3030/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3080/09 SPHERA 1800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3081/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3081/13 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3081GB/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3081GB/13 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3081GB/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3083/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3180/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3180/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3200GB/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3220/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3300/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3300GB/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 3300GB/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 400...499 Sphera porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 500...599 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 600...699 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 700...799 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 800...899 porszívóhoz porzsák és tartozékBSD 900...999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSF 1.... Serie - Ultra porszívóhoz porzsák és tartozékBSF 1000...1999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1000...1999, Arriva-Smily porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1400/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1400/02 ARRIVA1400W porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1400GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1400GB/02 ARRIVA1400W porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1400RU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1400RU/02 ARRIVA1400W porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1500/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1500/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1501 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1511/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1520 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1570 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1600/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1633 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1700/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1800/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 1802 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 2000...2999 Aquarea porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 4000...4999 Terossa porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 41800 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 42000/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 42000/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 42000GB/06 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 42230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 42402 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 42500 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6.... Serie - logo porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 60000...69999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61266/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61600/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61700/01, -/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61700RU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61740CH/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800RU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800RU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800RU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800RU/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61800RU/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61831/01 LOGOHEPA1800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61831/02 LOGOHEPA1800W porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61833/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61833/09 Logo porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61877 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 61922/01, ,-/02, -/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62003/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62004/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62010/03, -/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62022/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62022/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62022/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62023/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62030 Logo porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62080/02 LOGO-BAGLESS-2200W porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62080/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62085/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62185 Logo porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6220009 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62223/01 LOGO PROPARQUET 3 2200 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 62400 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6A210A porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6A212/04 PROPOWER 2.0 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6A212/12 PROPOWER 2.0 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6A222S/04 LOGO PURE AIR porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B100/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B110/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B111/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B11104 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B130/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B130/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B130/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6B132/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6C110/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6C110/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6C110/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6C111/04 LOGO VBBS607V00 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6C111/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6C111/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 6C140/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 7... Serie - (XL, XXL) porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 70000...79999 Formula porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 7000…7999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71266/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71266/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71266GB/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71360UC/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71360UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71360UC/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71360UC/13 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71370UC/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71370UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71370UC/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71370UC/13 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71636/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71666/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71666/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71668/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71830/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71830/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71830/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71830/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71830AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71830AU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71830AU/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71835/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71835/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71835/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71835/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71840/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71840/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71840/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71840/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71840/05 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71840/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71842/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71842/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71842/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71866AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71866AU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71866AU/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71866AU/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 71877/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72000/13 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72070GB/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72077/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72077/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72077/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72077/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72212/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72222/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72222/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72223/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72223/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72226/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72230/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72230/11 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72230/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 72233GB/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8 Pro 1...999 professional porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8.... Serie - ergomaxx porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 80000...89999, Ergomaxx : porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81000/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8102214 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8103014 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81261/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81261/20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81265UC/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81266/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81296UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81360UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81365UC/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81365UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81370UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81380UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81396UC/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81396UC/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81455/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81466/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81466/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81468/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81623 compressor Technologie porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81623/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81666 compressor technology Bionic F porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81666/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81666/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81880/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 81885/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82000/01 ERGOMAXX2000W porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82001/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82001IL/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82010/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82010/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82010/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82010/14 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82010/16 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82012 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82020 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82022 ERGOMAX porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82022/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82022GB/01 ERGOMAXX porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82030 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82040/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82040/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82050 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82060/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82060CH/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82060CH/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82070/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82077/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82090/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82090/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82212 Ergomaxx porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82212/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82215 Ergomaxx HEPA active porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82222 Ergomaxx ProParquet porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82230 / 2200 Watt porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82277 Ergomaxx ProHygienic porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82422 / 2400 Watt porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82422/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82425/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82425/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82485 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82490/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82490/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 82502 Parquet 2500 Watt porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8PRO 0000...999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8PRO1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8PRO1/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG 8PRO2/15 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG GB111/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSG6 B111/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2000-2999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOV21/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOV23/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOV2309 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOV30/09 VBBS550V20 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOV31/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE 4 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE 5 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE 6 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE 7 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE 8 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE 9 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE1/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE2/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE3/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 2MOVE709 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 30000...31999 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3015GB/03 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31232/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31261/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31266/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3126GB/03 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31415/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31425/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31465/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31466/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31700/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 31800/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3180GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32000 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32000...32999 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32000/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32015/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32021/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32022/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32023/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32029/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32030/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3205GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32115/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32125/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32180/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32200/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3220IL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32210/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32222/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32223/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32223/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32225/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32238/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32260/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32282/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3228GB/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3228IL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 322XXL/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32383/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32383/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32386/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32386/03 VBBS625V00 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3238601 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3238IL03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32400/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3240GB03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32500/03 GL-30 2500W porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32525/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32530/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32540/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 32XLAU/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 33000...33999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 34000...34999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 35000...35999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 35MOV(E) porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 36000...36999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 37000...37999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 38000...38999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 39000...39999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3A340 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3B2108 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3B2208/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3B2208/09 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3B2208/12 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 3MULT2 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 4000GB/01 GL 40 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 4022GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 41225/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 41266/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 41666/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 41674/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 42080/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 4218001 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 42223/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 42232/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 4223AU/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 42280/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 42282/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 42283/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 4228IL/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5 PRO...-Free'e porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5 ZOO.. Zoo'o ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5... Serie - Free'e porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 50000...59999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 50000..59999 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51266/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51266/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51269/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51269/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5126GB/01 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5126GB/02 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51300/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51300/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51310/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51310/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51325/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51325/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51332/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51332/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 51338/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 513M1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 513M1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52130/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52130/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5216GB GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52200/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52200/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52201/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5220CH/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5220CH/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5220CH/07 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52221/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52230/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52231/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52232/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52233/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5223602 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5225GB GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5225GB/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5225GB/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52300/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5244AU02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 52532/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 531902 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 53191/02 GL50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 53192/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 53192/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5320/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5320/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 53291/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 53291/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5332/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5335/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5409/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5850/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ALL102 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ALL2/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ALL2/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ALLGB GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PET102 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PETGB02 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PRO1/01 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PRO1/08 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PRO3/02 GL 50 Free'e HomeProffesio porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PRO4/01 GL 50 Free'e HomeProffesio porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PRO5/02 GL 50 Free'e HomeProff porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PRO5/10 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PROGB/01 GL 50 Home Professional porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PROGB/02 GL 50 Home Proffessional porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5PT2GB02 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5S2120/01 GL 50 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5S2138/01 Hepa Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5S2139/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5S3055/01 Hepa Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5S305503 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOO1 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOO202 Zoo'o ProAnimal porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOOAU02 Zoo'o porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOOCH07 Zoo'o porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOODE/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOOO/02 Zoo'o porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOOO1/02 Zoo'o Animal porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOOO2/02 Zoo'o Animal porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 5ZOOO302 Zoo'o porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL 8 ZOO porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL MOVE1 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL MOVE2 porszívóhoz porzsák és tartozékBSGL MOVE3 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 0000...9999 BigBag porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1600 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1700 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1700/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1700/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1800 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1801/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1810 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 1900, -/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 2010 porszívóhoz porzsák és tartozékBSN 2020 porszívóhoz porzsák és tartozékBSNC 100/04, -100/06 VCBS110V00 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 1A114/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 1A114/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 1POWER/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 1POWER/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 81POW/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 81POW/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 81POW1/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 81POW1/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 821VNE4/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 821VNE4/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 8224 serie 8 Unlimited Gen2 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 8224/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 8224/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 825ALL/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 825ALL/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 825CARP/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 825FRSH/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 825FRSH/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 825MULT/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 82SIL1/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBSS 82SIL1/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 41700/04 Serie 4 Wet & dry vacuum cleaner porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 41720/04 Serie 4 Wet & dry vacuum cleaner VC7920.5SK porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 41740/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 420 HYG/04 Serie 4 Wet & dry vacuum cleaner porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 420HYG/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 421 POW, /-04 Serie 4 Wet & dry vacuum cleaner porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 421 PRO/04 porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 421PET/04 serie4 Wet & dry vacuum cleaner porszívóhoz porzsák és tartozékBWD 421PRO/04 Serie 4 Wet & dry vacuum cleaner porszívóhoz porzsák és tartozékBX 11600 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 11800 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 12022/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 12101/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 1210104 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 12122/03 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 32082/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBX 32082/02 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2A310/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2A310/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2A312/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2A317/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2A430/01 COMPAXX'X porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2B315/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2B316/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2PERF/01 porszívóhoz porzsák és tartozékBZGL 2X100/01 COMPAXX'X porszívóhoz porzsák és tartozékCasa porszívóhoz porzsák és tartozékCasa 10...19 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 800 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact 900 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Class GL 20 porszívóhoz porzsák és tartozékCompact Class Logo - BSG 6B 130 porszívóhoz porzsák és tartozékCompacta porszívóhoz porzsák és tartozékCompacts 70-79 porszívóhoz porzsák és tartozékEASYVAC 12 3 603 CD0 000 porszívóhoz porzsák és tartozékEasyVac 3 porszívóhoz porzsák és tartozékEsfera porszívóhoz porzsák és tartozékExclusiv porszívóhoz porzsák és tartozékFD 8611, 8702 porszívóhoz porzsák és tartozékFormula 1800 W porszívóhoz porzsák és tartozékFormula 2000 W porszívóhoz porzsák és tartozékFormula Hygienixx FD 8804 porszívóhoz porzsák és tartozékFormula Plus porszívóhoz porzsák és tartozékFormula Powermax 2500W porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 1000 RF porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 12-25 PL porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 12-30 F porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 12-50 RF porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 12-50 RFH porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 1200 L porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 14-20 RFB porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 15 L porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 15 PS porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 18V1 30601JC6200 porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 18V10L 3601JC6300 porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 18VLI 3601JC6100 porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 20 L SFC Professional porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 25 porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 25 L SFC porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 35 L AFC porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 35 L SFC+ porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 35 M AFC porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 50/ 50 M porszívóhoz porzsák és tartozékGAS 55 M AFC Professional porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 32235 ProAnimal Hair porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 32400 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 32500 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 32510 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3A117 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3A132 PureAir porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3A212 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3A212 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3A234 ProAnimal Allergy porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3B210 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3B220 PureAir porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 BGL 3C236 ProPower 2.0 Allergy porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 Pro Power 2.0 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 Upper Middle Class porszívóhoz porzsák és tartozékGL 30 Upper Middle Class CAY porszívóhoz porzsák és tartozékGL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 45 Pro Power 2.0 porszívóhoz porzsák és tartozékGL 45 Pro Silence porszívóhoz porzsák és tartozékGL 50 Pet Hair&Carpet porszívóhoz porzsák és tartozékHS 6000 - 6999 porszívóhoz porzsák és tartozékHS 9 porszívóhoz porzsák és tartozékIdea 10 - 19 porszívóhoz porzsák és tartozékJunior C 600 porszívóhoz porzsák és tartozékMaximo Luxe Serie porszívóhoz porzsák és tartozékMobility porszívóhoz porzsák és tartozékMoveOn BGL 35112S porszívóhoz porzsák és tartozékNatura 20...29 porszívóhoz porzsák és tartozékNova Serie porszívóhoz porzsák és tartozékOptima : BS 52, 55, 58 porszívóhoz porzsák és tartozékOptima 50 porszívóhoz porzsák és tartozékOriginal : BBZ 21 AF / BMZ 21 A, Typ X/W porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 10-20 porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 11-21 porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 11-25/11-25F porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 12-27 porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 12-27 E porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 12-50 F porszívóhoz porzsák és tartozékPAS 850 porszívóhoz porzsák és tartozékPerfecta 80, Perfecta 89 porszívóhoz porzsák és tartozékPowergame porszívóhoz porzsák és tartozékPowermax BBS 6317 porszívóhoz porzsák és tartozékPro Animeaux porszívóhoz porzsák és tartozékPro Hygiene porszívóhoz porzsák és tartozékPro Parquet porszívóhoz porzsák és tartozékPro Power 2.0 GL 20 porszívóhoz porzsák és tartozékPro Power 2.0 GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékPro Power 2.0 GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékPro Silence porszívóhoz porzsák és tartozékPro Silence GL 45 porszívóhoz porzsák és tartozékProPower BGL 32510 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence 1200 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence 1300 porszívóhoz porzsák és tartozékSilence 1500 porszívóhoz porzsák és tartozékSilver Edition porszívóhoz porzsák és tartozékSolida 10, Solida 11 porszívóhoz porzsák és tartozékSolida 1100...1199 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 20,21,22,23,24,25,26,28 porszívóhoz porzsák és tartozékSPHERA 2000 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 21 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 22 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 23 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 24 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 25 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 26 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 27 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 28 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 30 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 31 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 32 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera 35 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera BSA 100 KA porszívóhoz porzsák és tartozékSphera BSA 2000... 3999 porszívóhoz porzsák és tartozékSphera-Speedy-Solitaire porszívóhoz porzsák és tartozékStarlight porszívóhoz porzsák és tartozékTerrossa - Serie porszívóhoz porzsák és tartozékTurbo Compact 900 porszívóhoz porzsák és tartozékTurbomatic 1000 porszívóhoz porzsák és tartozékUltra BSF 1000...9999 porszívóhoz porzsák és tartozékUniversalVac 15 porszívóhoz porzsák és tartozékUpper Middle Class CAY GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékUpper Middle Class GL 30 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 07Z2V0 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 07Z4V0 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 5S722BO porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 600 V00 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 600 V02 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 607V/00 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS 700V00 porszívóhoz porzsák és tartozékVBBS GL40S porszívóhoz porzsák és tartozékVCBS 550V00 porszívóhoz porzsák és tartozékVCBS 550V20 porszívóhoz porzsák és tartozékVCH 4XTRM/01 porszívóhoz porzsák és tartozékVCH 4XTRM/03 porszívóhoz porzsák és tartozékVR 52000/01 RAPID520 porszívóhoz porzsák és tartozékVR 53000 porszívóhoz porzsák és tartozékVR 54000 porszívóhoz porzsák és tartozékVR 55000 porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 699 porszívó márka 24935 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
34.228.52.21