A porszívóvásárlás rejtelmei

A porszívóvásárlás rejtelmei
Csak pénz kérdése - már robotok is takarítanak


A porszívóvásárlás rejtelmei

 

Az elmúlt egy-két évben megszámlálhatatlan típusú száraz porszívó lepte el a hazai üzleteket. Ezért aki egy új porszívó vásárlására szánja el magát, elsőre bizony csak azt tudja teljes bizonyossággal eldönteni, hogy a kiállított darabok közül melyiknek megfelelő az ára és me-lyiknek tetszik a színe.

Állunk egy áruház porszívói előtt. Először is megdöbbenünk azon, hogy kapható por-szívó akár 6.000 Ft-ért, de van 100.000 Ft-ért is. Az látszik a drágább porszívón, hogy egy kicsit jobban csillog, mint az olcsó, mintha több gomb is lenne rajta, esetleg kijelzője is van, a szívófej is mintha komplikáltabb lenne, esetleg a belsejében történtekből is látni lehet valamit, de elég-e ez a döntéshez?

A legnagyobb tanácstalanságot a többnyire angol eredetű, a készülék valamely tulaj-donságára utaló fantázia elnevezések jelentik, amelyek a legtöbb vásárlónak semmilyen magyarázattal nem szolgálnak. Márpedig, amit ezek az elnevezések hordoznak, azért a leg-több esetben akár több tízezer forinttal magasabb árat is fizetni kell. Az, egy áruházi por-szívó-mustra során megállapítható, hogy minden jelentősebb porszívó gyártóhoz kötődik va-lamilyen extra elnevezés, de rendszerint van átfedés is egy-egy szolgáltatási megnevezésnél. Mindenesetre a hangzatos elnevezések nem kis gondot okoznak a vásárlóknak és csak kevés olyan eladóval lehet találkozni, akik megfelelő felkészültséggel rendelkeznek a ki-választás megkönnyítéséhez.Nézzünk néhány példát az elnevezésekre ...- A Miele porszívók kimagasló szűrőképességének alapja az úgynevezett 12 lépcsős AirClean szűrőrendszer, amely a HyClean porzsákból, a motorszűrőből és a levegőtisztító szűrőből áll. Ezek az összetevők felelnek azért, hogy a por és a szag a földről és a levegőből is eltűnjön. A Premio Plus 4,5 literes űrtartalmú HyClean porzsákja porzárral, 9 rétegű szövettel, belső pordiffúzorral, külső hálófonat megerősítéssel rendelkezik, így a legapróbb por visszatartására is képes.- Az LG Kompressor™ jelzéssel ellátott legújabb porszívói a világ első motorizált portömö-rítő rendszerével vannak ellátva, amely a port tömbökbe tömörítve egyszerűvé és higié-nikussá teszi a tartály ürítését. Hogyan keletkeznek a portömbök? A gyűjtőtartályban lévő "RotaBlade" lapát folyamatos forgásával alaposan összetömöríti a port. Amikor a tömb kész és a tartály megtelt, megjelenik a digitális "tele tartály" jelzőfény.
A Cyking rendszer egy olyan porzsák nélküli technológia, amely porzsák helyett különleges kialakítású műanyag porgyűjtő tartállyal és finompor leválasztó hengeres szűrővel rendelkezik. Az LG Cyking elliptikus ciklonrendszerének egyedülálló finompor leválasztó egysége megakadályozza, hogy a legapróbb porszemcsék elhagyják a porgyűjtő tartályt, és a porszívó más részeit szennyezzék. A porgyűjtő tartály átlátszó, műanyag, amely elmos-ható. A műanyag porgyűjtő tartály a rajta lévő retesznek köszönhetően könnyedén kivehető a porszívóból.- A Samsung által használt Twin chamber system™ elnevezés arra utal, hogy van egy kamra a porszemcséknek - és még egy kamra a légáramlatnak. Ez az innováció az által biztosít nagyobb szívóerőt, hogy a két kamrát szétválasztja. A megnövelt szívóerő a porszemcséket a belső kamra légörvényén keresztül keringeti, amely a centrifugális erő segítségével különválasztja a piszkot és a port. A nagyobb por - és piszokdarabok a külső kamrába kerül-nek, ahol biztonságosan tárolódnak a kiürítésig. A készülék még az apró szemetet és a család egészségére káros finom port is megbízhatóan felszedi. A finom por legnagyobb része nem jut el motor szűrőjéig, a szűrő ez által nem dugul el, a porszívó szívóereje és élettartam pedig hosszabb lesz. Van olyan üzlet, ahol ezeket a gépeket is ciklonos gépeknek nevezik.- A Siemens porszívóknál használt air flow control rendszer gondoskodik arról, hogy a beszívott levegő keresztülhaladjon a szűrőn és ne tudjon útközben kiszökni. Ennek köszönhe-tően a finom por 99,997%-át kiszűri a kilépő levegőből. A speciális air safe rendszer pedig azt biztosítja, hogy a motorteret nem hagyja el szűretlen levegő, ugyanis a készülékház két része hermetikusan záródik, vagyis a levegő biztosan keresztülhalad a szűrőrendszeren.
Szintén a Siemens porszívóknál találkozhatunk az "Automatic" elnevezéssel, melynek lé-nyege, hogy a porszívó a padló típusának megfelelően állítja be a szívóerőt, vagyis azt nem a felhasználónak kell igazgatnia. Ennek köszönhetően a készülék mindig csak annyi energiát használ, amennyire szükség van.
Ugyancsak a Siemens porszívóinál hirdetik a makulátlan tisztaság és tökéletes higiénia szlogent, amely az Ultra Hepa és az Ultra Hepa Active szűrőrendszereknek köszönhető. Már sokan tudják, hogy a HEPA szűrőket kifejezetten azzal a céllal fejlesztették ki, hogy a szoba levegőjéből maximálisan kiszűrjön minden káros anyagot. Ez a többszörösen redőzött szűrő még a cigaretta füstből lerakódott legapróbb kátrány darabokat is magába zárja. Az Ultra HEPA Active szűrő még ezen is túltesz az aktív szénkazettának köszönhetően, mivel a cigarettafüst után maradt kellemetlen szagokat is kiszűri.- Az Electrolux UltraOne elnevezéssel használt modelljei a gyártó legjobb porfelszedéssel és teljesítménnyel rendelkező készülékei, melyek rendkívül csendesek, fantasztikusan könnyen kezelhetők és rendkívül pontosan irányíthatók.
Szintén az Electrolux porszívóknál találkozunk az UltraSilencer elnevezéssel, amely 68 dB/A-s zajszintjével a legcsendesebb készülékek kategóriájába tartozik, ugyanis a porszí-vók átlag 80 dB/A-s zajszinttel dolgoznak. (A zajszint növekedés nem lineáris, hanem expo-nenciális, így különösen csendesnek minősíthető ez a kategória.)
Az Ergospace elnevezéssel is az Electrolux egyes modelljeinél találkozunk. Az elnevezés egy nagyon egyszerű megoldást takar. Mindössze a csatlakozó vezeték hosszát növelték meg és egy csővel bővítették ki a készüléket, melynek köszönhetően a porszívó hatósugara 13 m-re nőtt, lehetővé téve, hogy úgy tudjon szobáról szobára porszívózni, hogy közben ne kelljen újabb konnektort keresgélnie. Látszólag apróság, a gyakran porszívózóknak vi-szont rendkívül hasznos.
A ciklonos technológiát az Electrolux a SuperCyclone™ elnevezéssel alkalmazza. A porzsák nélküli SuperCyclone™ egy hurrikán sebességével tünteti el a port. Extra nagy átmérőjű légörvényt képez, ami azonnal felszívja a porszemcséket, amint bekerülnek, hatéko-nyabbá téve a porszívózást.

 


- a Solac SDB biztonsági rendszerrel rendelkező modelljei nem működnek addig, amíg a porzsák hiányzik, vagy nincs megfelelően rögzítve.Milyen ismeretek szükségesek a jó döntéshez?Nem csak a feltüntetett teljesítmény fontos. Mint minden gyártmánynál, a porszívóknál is nagy harc dúl a teljesítmények területén. Azonban tudni kell, hogy a készüléken, a dobozon, vagy a reklámban feltüntetett névleges teljesítmény csak arról tájékoztat, hogy mekkora telje-sítményt vesz fel a készülék. A lényeg azonban nem a felvett teljesítményben, hanem a sívóteljesítményben rejtőzik, amit sajnos számos porszívó esetében nem tüntetnek fel. A szívóteljesítmény ugyanis az az érték, aminek a tisztítási hatékonyság köszönhető. A hatékony porszívózáshoz 350-400 W szívóteljesítmény szükséges, amely a felvett teljesítmény negyede-ötöde.A szakértők tanácsai szerint 300 W (6.000-8.000 forint) alatt nem érdemes nézelőd-nünk, az ennél kisebb szívóerejű porszívók ugyanis a háztartási szennyeződések nagy részét a szőnyeg szálai közt hagyják. Jó néhány üzlet kínálatát megnézve sajnos csak a MediaMarkt-ban tüntették fel a szívóteljesítményt a kiállított készülékek adatlapjain.Azonban még ez sem elég a megfelelő eredményhez, ugyanis a szívóteljesítmény értékén kívül sok múlik még a szívócső és a szívófej kialakításán is. Szakemberek szerint azok a jó fejek, amelyek kiereszthető kefével rendelkeznek, így ugyanis nem csak alulról – a takarítandó poros felületről – hanem oldalról is érkezik levegő, amire szüksége van a porszívó-nak a megfelelő szívóhatás eléréséhez.Porzsákos, vagy porzsák nélküli porszívó?Tesztek igazolják, hogy a porzsákos készülékek hatékonyabban tisztítanak, mint a porzsák nélküliek. A szakemberek szerint ennek fizikai okai vannak, ugyanis a porzsák nél-küli tartályos készülékeknél a levegő útja jóval kacskaringósabb, ami alacsonyabb szívóhatást eredményez. Ezen próbálnak segíteni az úgynevezett ciklonos porzsák nélküli gépek, ahol a centrifugális erőt használják fel a szívóhatás növelésére. Ráadásul a ciklonos készülé-keknél is vannak olyanok, amik akár már 10.000 Ft körüli áron megvásárolhatók, ha-sonlóan a porzsákos készülékekhez.
A porzsák nélküli készülékekről azt sem árt tudni, hogy a szűrőit gyakrabban kell cserélni, mint porzsákos társainál. A porzsák nélküli készülékek szűrői különösen a nagyon finom porra és a hamura érzékenyek.Kell nekem a HEPA szűrős porszívó?A HEPA szűrő porallergiásoknak kötelező! A HEPA filter egy olyan, magas hatékonyságú szemcsevisszatartó szűrő, amely 99,97%-os hatékonysággal szűri ki a rajta áthaladó levegőből a legalább 0,3 mikron nagyságú részecskéket. Vagyis ezen már nem jut át a reklámokban oly félelmetes, gusztustalan féregnek ábrázolt jószág, a poratka.

Az ilyen szűrőkkel ellátott porszívókból kiáramló levegő már nem tartalmaz atkákat, allergizáló porszemeket, így allergiások ne is vegyenek olyan gépet, amelyben nincs HEPA szűrő.

Vásárláskor az is döntési szempont lehet, hogy a HEPA szűrő mosható-e, vagy újat kell vásárolni, ha elszennyeződött. A színvonalasabb gépek már rendelkeznek HEPA – azaz pollen és atka - szűrővel, esetleg szénszűrővel, míg az olcsóbbak szivacs- vagy filcszűrővel próbálnak tiszta levegőt kiadni magukból. Több-kevesebb sikerrel.A jó döntéshez szükséges további információkÉrdemes odafigyelni arra is, hogy mennyire gyors és egyszerű a porszívó üzembe helyezése, vagyis a tartozékok összerakása és utána a por kiürítése, a szűrők tisztítása. Minél egyszerűbbnek tűnik ez a feladat, annál kevésbé lesz utálatos a porszívó használatba vétele.
Fontos használati érték a hosszabbító cső által biztosított porszívózási magasság is. Ha ugyanis a cső nem elég hosszú és a felhasználónak egész porszívózás alatt hajlongania kell, bizony nagyon utálni fogja ezt a nem nélkülözhető takarítási módot. Vásárláskor ezért ér-demes megnézni, hogy a hosszabbítást két fix méretű cső, vagy pedig teleszkópos cső biztosítja-e.
Nagyon olcsó, ismeretlen márkájú gépeknél fordulhat elő, hogy a hosszabbító cső, vagy a szívófej egy kisebb ütődésre szétesik. Érdemes kipróbálni a vásárlás előtt a csatlakozás biz-tonságát is.
Gyakran felmerül az a kérdés is, hogy fém, vagy műanyag legyen-e a hosszabbító cső? A nyél anyaga többféle lehet, ennek megfelelően többfélék a tulajdonságai is. A két fő típus a fém és a műanyag. Mindkettőnek van előnye és hátránya is. A műanyag cső PVC-n, azaz műanyag padlón, vagy műszálas szőnyegen használva (és ma a szőnyegek többsége ilyen) hajlamos feltöltődni elektrosztatikusan. Az is közrejátszik a feltöltődésben, hogy a cső bel-sejében különböző dolgok száguldanak a gép belseje felé, rátapadnak a hajszálak, és egyéb szennyeződések, aminek a leszedegetése hát nem tartozik a kedvenc időtöltések közé. Ha meg nem szedegetjük le, szépen szétszóródnak újra a frissen takarított lakásban.A takarítás közbeni közlekedést befolyásolja az is, hogy a gégecső 360 fokban körbefordul-e, vagy magát a készüléket kell állandóan igazgatni a megfelelő követéshez. Nem mindegy a szívófej mérete sem. Minél szélesebb a szívófej, annál kevesebb "húzással" végezhető el a takarítás.
Kutyatulajdonosoknál a hatékony szőreltávolításhoz érdemes olyan készüléket vásá-rolni, ahol külön elektromos és/vagy turbókefe is van a kellékeke között (a turbókefénél szívásra forognak a kefék, az elektromosnál pedig egy motor hajtja őket). Ráadásul az ilyen kefék képesek a szőnyeg mélyéből kiszívni a port és az atkát is.Nem mindenki szereti leszedni a porszívó csöveit és szívófejét a készülékről, amikor tárolja. Számukra hasznos megoldás, ha a felállított porszívó oldalán úgynevezett parkoló állást biztosító rögzítő van. Szintén apróság, de védi a porszívót és a bútort is, ha a készülék házon gumiszegély csillapítja az ütközést.Apróságnak tűnik a résszívó megléte is. Fontossá akkor válik, ha olyan szűk helyeket kell kiporszívózni, ahova a normál szívófej nem fér be. Nem hiszem, hogy 100 Ft-nál többe kerül-het az előállítása, mégsem tartozik minden modellhez.Csúcskategóriák és már robotok isTermészetesen a porszívók piacán is létezik a luxuskategória. A csúcsporszívók eladása sem lehetetlen a kereskedők szerint. Az ok persze egyszerűbb, mint gondolnánk: a 100 ezer forintos gépek vásárlói eddig is főleg olyanok voltak, akiket kevésbé érint meg némi gazdasági visszaesés.
A csúcskategóriába tartozik például a Miele egyik porzsákos porszívója is, amely már a százezer forintos kínálatba tartozik. Ezért az árért 4,5 literes porzsáktérfogatot, HEPA szűrőt, hangszigetelést és Allergotec szívófejet is kapunk. Az utóbbi higiéniaszenzoros, azaz piros-sárga-zöld színekkel jelzi, hogy az éppen porszívózott terület mennyire szennyezett. Hát itt tart már a tudomány.És ez még nem minden. Már otthon sem kell lennünk ahhoz, hogy a porszívó végezze a dolgát. Elég, ha mélyen a pénztárcánkba nyúlunk és akár 100.000 Ft-ért megvásárolunk egy porszívó robotot.


A robot ártalmatlan ultrahang jeleket sugároz ki, hogy felmérje a szoba méretét, majd eligazodik benne. Előre-hátra szalad cikkcakkban és kiszámítja, mit kell még feltakarí-tani. Az erős keféknek köszönhetően nem csak a porcicákat, morzsákat, hajszálakat, hanem a finomabb porszemcséket is képes felszedni - mégpedig mindenféle felületről a rövid szálú szőnyegtől kezdve a csempéig mindenhol. Ugyanakkor elég érzékeny ahhoz, hogy néhány milliméterrel elkerülje a hálózati vezetéket vagy más tárgyakat.Ha pormentes környezetet szeretne találni hazatéréskor, csak állítsa be az időkapcsolóján a takarítás napját és időpontját, és hagyja, hogy a robot elvégezze a dolgát. A készülék porszívózás után automatikusan visszatalál a kiinduló állomáshoz, hogy fel tudja tölteni magát. Önnek egyetlen egy dolga marad, az, hogy kicserélje a szűrőt és kiürítse a porgyűjtő dobozt. Egy mágneses biztonsági hevederrel lezárhatja azokat a területeket, amelyekre nem szeretné, hogy a készülék behatoljon. Ha lépcsők is vannak az otthonában, egy lép-cső-érzékelő megakadályozza, hogy a készülék lezuhanjon. A kívánt program típusát is kiválaszthatja - ez a normál, a gyors és a villámtakarítás. De akár a takarítási időt is beprog-ramozhatja.Segítség a vásárláshozAki teljesen tanácstalan, segítségért fordulhat az árukereső internetes oldalakhoz. Nem csak a gyártó, hanem a tudás alapján is kilistázhatók a különböző modellek, ahol a hoz-zájuk tartozó rövid leírás hasznos információként szolgálhat. És természetesen a feltüntetett ár is információt ad a döntéshez.

 Forrás: www.akontroll.hu


Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre utalás
1490Ft1290Ft
8000Ft feletti vásárlás esetén.
(Magyarország területén)
Ingyenes!
pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
ACEC porszívóhoz porzsák és tartozékADELBERG porszívóhoz porzsák és tartozékADIX porszívóhoz porzsák és tartozékADMEA porszívóhoz porzsák és tartozékAEG porszívóhoz porzsák és tartozékAFK porszívóhoz porzsák és tartozékAGFILTER porzsák megfelelője porszívóhoz porzsák és tartozékAIGGER porszívóhoz porzsák és tartozékAIGOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékAIR MASTER porszívóhoz porzsák és tartozékAIRFLO porszívóhoz porzsák és tartozékAIRMATE porszívóhoz porzsák és tartozékAKA porszívóhoz porzsák és tartozékAKAI porszívóhoz porzsák és tartozékAKIBA porszívóhoz porzsák és tartozékAKIRA porszívóhoz porzsák és tartozékALASKA porszívóhoz porzsák és tartozékALBATROS porszívóhoz porzsák és tartozékALDI porszívóhoz porzsák és tartozékALFATEC porszívóhoz porzsák és tartozékALIEN porszívóhoz porzsák és tartozékALPARI porszívóhoz porzsák és tartozékALPINA porszívóhoz porzsák és tartozékALTO porszívóhoz porzsák és tartozékALUTEC porszívóhoz porzsák és tartozékAMADIS porszívóhoz porzsák és tartozékAMASONBASICS porszívóhoz porzsák és tartozékAMICA porszívóhoz porzsák és tartozékAMSTRAD porszívóhoz porzsák és tartozékAndersson porszívóhoz porzsák és tartozékANTECH porszívóhoz porzsák és tartozékAPOLLO porszívóhoz porzsák és tartozékAQUA-VAC porszívóhoz porzsák és tartozékAQUAPUR porszívóhoz porzsák és tartozékARC-EN-CIEL porszívóhoz porzsák és tartozékARCELIK porszívóhoz porzsák és tartozékARGOS porszívóhoz porzsák és tartozékARIA porszívóhoz porzsák és tartozékARIETE porszívóhoz porzsák és tartozékARISTON porszívóhoz porzsák és tartozékARLETT porszívóhoz porzsák és tartozékARNICA porszívóhoz porzsák és tartozékARO porszívóhoz porzsák és tartozékARTEC porszívóhoz porzsák és tartozékARZUM porszívóhoz porzsák és tartozékASEA SCANDIA porszívóhoz porzsák és tartozékASGATEC porszívóhoz porzsák és tartozékASPICO porszívóhoz porzsák és tartozékASPIRAIR porszívóhoz porzsák és tartozékATLANTA porszívóhoz porzsák és tartozékAUDIO porszívóhoz porzsák és tartozékAYCE porszívóhoz porzsák és tartozékBAIER porszívóhoz porzsák és tartozékBASE porszívóhoz porzsák és tartozékBAU-VERSAND porszívóhoz porzsák és tartozékBAUHAUS porszívóhoz porzsák és tartozékBAUKNECHT porszívóhoz porzsák és tartozékBauMeister porszívóhoz porzsák és tartozékBAUR porszívóhoz porzsák és tartozékBAVARIA porszívóhoz porzsák és tartozékBEAM porszívóhoz porzsák és tartozékBEAUMARK porszívóhoz porzsák és tartozékBEEM porszívóhoz porzsák és tartozékBEEZ porszívóhoz porzsák és tartozékBEKO porszívóhoz porzsák és tartozékBELLUX porszívóhoz porzsák és tartozékBERYL porszívóhoz porzsák és tartozékBESTMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékBESTRON porszívóhoz porzsák és tartozékBETRON porszívóhoz porzsák és tartozékBHG porszívóhoz porzsák és tartozékBIMATEK porszívóhoz porzsák és tartozékBIRUM porszívóhoz porzsák és tartozékBISSEL porszívóhoz porzsák és tartozékBLACK&DECKER porszívóhoz porzsák és tartozékBlaupunkt porszívóhoz porzsák és tartozékBLISS porszívóhoz porzsák és tartozékBLITZ porszívóhoz porzsák és tartozékBLOKKER porszívóhoz porzsák és tartozékBLOMBERG porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE AIR porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE SKY porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE VAC porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE WIND porszívóhoz porzsák és tartozékBOB HOME porszívóhoz porzsák és tartozékBOMANN porszívóhoz porzsák és tartozékBONETTI porszívóhoz porzsák és tartozékBOOSTY porszívóhoz porzsák és tartozékBOREAL porszívóhoz porzsák és tartozékBORK porszívóhoz porzsák és tartozékBOSCH porszívóhoz porzsák és tartozékBOXER porszívóhoz porzsák és tartozékBRAVO porszívóhoz porzsák és tartozékBRINKMANN porszívóhoz porzsák és tartozékBSK porszívóhoz porzsák és tartozékBUDGET porszívóhoz porzsák és tartozékBULCRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékBVC porszívóhoz porzsák és tartozékCALOR porszívóhoz porzsák és tartozékCAMERON porszívóhoz porzsák és tartozékCamry porszívóhoz porzsák és tartozékCANVAC porszívóhoz porzsák és tartozékCARAMBA porszívóhoz porzsák és tartozékCARREFOUR porszívóhoz porzsák és tartozékCATAVENA porszívóhoz porzsák és tartozékCENTREX porszívóhoz porzsák és tartozékCENTURION porszívóhoz porzsák és tartozékCHARLOTTE porszívóhoz porzsák és tartozékCHROMEX porszívóhoz porzsák és tartozékCHUNJU porszívóhoz porzsák és tartozékCLAS OHLSON porszívóhoz porzsák és tartozékCLATRONIC/CTC porszívóhoz porzsák és tartozékCLEANFIX porszívóhoz porzsák és tartozékCLEANMAXX porszívóhoz porzsák és tartozékCMI porszívóhoz porzsák és tartozékCOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékCOLLO porszívóhoz porzsák és tartozékCOLUMBUS porszívóhoz porzsák és tartozékCOMAC porszívóhoz porzsák és tartozékCOMFEE porszívóhoz porzsák és tartozékCONCEPT porszívóhoz porzsák és tartozékCONDEL porszívóhoz porzsák és tartozékCONSTRUCTA porszívóhoz porzsák és tartozékCONTACT porszívóhoz porzsák és tartozékCONTI porszívóhoz porzsák és tartozékCOOP PRIX GARANTIE porszívóhoz porzsák és tartozékCS UNITEC porszívóhoz porzsák és tartozékCURTISS porszívóhoz porzsák és tartozékDAEWOO porszívóhoz porzsák és tartozékDALCO porszívóhoz porzsák és tartozékDAMIK porszívóhoz porzsák és tartozékDAREL porszívóhoz porzsák és tartozékDE SINA porszívóhoz porzsák és tartozékDEDRA porszívóhoz porzsák és tartozékDELONGHI porszívóhoz porzsák és tartozékDELOS porszívóhoz porzsák és tartozékDELTA porszívóhoz porzsák és tartozékDELTA SPIRE porszívóhoz porzsák és tartozékDELTAFOX porszívóhoz porzsák és tartozékDELTON porszívóhoz porzsák és tartozékDENSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékDEWALT porszívóhoz porzsák és tartozékDICAFF porszívóhoz porzsák és tartozékDILEM porszívóhoz porzsák és tartozékDIMARSON porszívóhoz porzsák és tartozékDIRT DEVIL porszívóhoz porzsák és tartozékDIV porszívóhoz porzsák és tartozékDOMENA porszívóhoz porzsák és tartozékDOMEOS porszívóhoz porzsák és tartozékDOMIX porszívóhoz porzsák és tartozékDOMO porszívóhoz porzsák és tartozékDOMOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékDPE porszívóhoz porzsák és tartozékDUN RITE porszívóhoz porzsák és tartozékDUNWAY porszívóhoz porzsák és tartozékDURABASE porszívóhoz porzsák és tartozékDURABRAND porszívóhoz porzsák és tartozékDURO porszívóhoz porzsák és tartozékDUSTCRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékDYNAMIX porszívóhoz porzsák és tartozékDYRAS porszívóhoz porzsák és tartozékDYSON porszívóhoz porzsák és tartozékE-MATIC porszívóhoz porzsák és tartozékEASY HOME porszívóhoz porzsák és tartozékECG porszívóhoz porzsák és tartozékECOLAB porszívóhoz porzsák és tartozékECOTONIC porszívóhoz porzsák és tartozékECRON porszívóhoz porzsák és tartozékEDEKA porszívóhoz porzsák és tartozékEDER porszívóhoz porzsák és tartozékEFBE-SCHOTT porszívóhoz porzsák és tartozékEIBENSTOCK porszívóhoz porzsák és tartozékEINHELL porszívóhoz porzsák és tartozékEIO porszívóhoz porzsák és tartozékEKG porszívóhoz porzsák és tartozékEL porszívóhoz porzsák és tartozékEL STAR porszívóhoz porzsák és tartozékELCOTEC porszívóhoz porzsák és tartozékELDOM porszívóhoz porzsák és tartozékELECTROHELIOS porszívóhoz porzsák és tartozékELECTROLUX porszívóhoz porzsák és tartozékELEKTROSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékELENBERG porszívóhoz porzsák és tartozékELEXAVOX porszívóhoz porzsák és tartozékELIN porszívóhoz porzsák és tartozékELITE porszívóhoz porzsák és tartozékELRAM porszívóhoz porzsák és tartozékELTA porszívóhoz porzsák és tartozékELTRING porszívóhoz porzsák és tartozékELTROPA porszívóhoz porzsák és tartozékELVITA porszívóhoz porzsák és tartozékEMERIO porszívóhoz porzsák és tartozékEMIDE porszívóhoz porzsák és tartozékERISSON porszívóhoz porzsák és tartozékERRES porszívóhoz porzsák és tartozékEST porszívóhoz porzsák és tartozékETA porszívóhoz porzsák és tartozékEUDORA porszívóhoz porzsák és tartozékEUMIG porszívóhoz porzsák és tartozékEUP porszívóhoz porzsák és tartozékEUREKA porszívóhoz porzsák és tartozékEURELEM porszívóhoz porzsák és tartozékEURO SDV porszívóhoz porzsák és tartozékEUROCLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékEUROPA STYLE porszívóhoz porzsák és tartozékEVEREST porszívóhoz porzsák és tartozékEVERGLADES porszívóhoz porzsák és tartozékEVGO porszívóhoz porzsák és tartozékEVOLT porszívóhoz porzsák és tartozékEWT porszívóhoz porzsák és tartozékEXCELSIOR porszívóhoz porzsák és tartozékEXIDO porszívóhoz porzsák és tartozékEXPERT porszívóhoz porzsák és tartozékEXPRESS porszívóhoz porzsák és tartozékEXQUISIT porszívóhoz porzsák és tartozékFADI porszívóhoz porzsák és tartozékFAGOR porszívóhoz porzsák és tartozékFAIR porszívóhoz porzsák és tartozékFAIRLINE porszívóhoz porzsák és tartozékFAKIR porszívóhoz porzsák és tartozékFAM porszívóhoz porzsák és tartozékFAMULUS porszívóhoz porzsák és tartozékFANTOM porszívóhoz porzsák és tartozékFAR porszívóhoz porzsák és tartozékFasett porszívóhoz porzsák és tartozékFAVORIT porszívóhoz porzsák és tartozékFEIN porszívóhoz porzsák és tartozékFELDMANN porszívóhoz porzsák és tartozékFERM porszívóhoz porzsák és tartozékFERRARI porszívóhoz porzsák és tartozékFERREX porszívóhoz porzsák és tartozékFERSEN porszívóhoz porzsák és tartozékFESTO porszívóhoz porzsák és tartozékFESTOOL porszívóhoz porzsák és tartozékFIELDMANN porszívóhoz porzsák és tartozékFIF porszívóhoz porzsák és tartozékFIRST LINE porszívóhoz porzsák és tartozékFLAMA porszívóhoz porzsák és tartozékFLEX/ Original Flex porszívóhoz porzsák és tartozékFLINK UND SAUBER porszívóhoz porzsák és tartozékFLOORDRESS porszívóhoz porzsák és tartozékFLOORMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékFRANGER porszívóhoz porzsák és tartozékFREESTYLE porszívóhoz porzsák és tartozékFRIAC porszívóhoz porzsák és tartozékFUDA porszívóhoz porzsák és tartozékFUST porszívóhoz porzsák és tartozékGAGGIA porszívóhoz porzsák és tartozékGALLET porszívóhoz porzsák és tartozékGEMEX porszívóhoz porzsák és tartozékGERMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékGHIBLI porszívóhoz porzsák és tartozékGIRMI porszívóhoz porzsák és tartozékGISOWATT porszívóhoz porzsák és tartozékGLENAN porszívóhoz porzsák és tartozékGLOBUS porszívóhoz porzsák és tartozékGO/ON porszívóhoz porzsák és tartozékGOBLIN porszívóhoz porzsák és tartozékGODDESS porszívóhoz porzsák és tartozékGOLD PACK porszívóhoz porzsák és tartozékGOODMANNS porszívóhoz porzsák és tartozékGORENJE porszívóhoz porzsák és tartozékGRACIA porszívóhoz porzsák és tartozékGRANDIUS porszívóhoz porzsák és tartozékGRIZZLY porszívóhoz porzsák és tartozékGRONBACH porszívóhoz porzsák és tartozékGRUBER porszívóhoz porzsák és tartozékGRUNDIG porszívóhoz porzsák és tartozékGRUPELEC porszívóhoz porzsák és tartozékGRUPPE porszívóhoz porzsák és tartozékGÜDE porszívóhoz porzsák és tartozékGUZZANTI porszívóhoz porzsák és tartozékHAJDÚ porszívóhoz porzsák és tartozékHAKO porszívóhoz porzsák és tartozékHAMACH porszívóhoz porzsák és tartozékHANOVER porszívóhoz porzsák és tartozékHANSEATIC porszívóhoz porzsák és tartozékHANSMARK porszívóhoz porzsák és tartozékHAREMA porszívóhoz porzsák és tartozékHARRISON porszívóhoz porzsák és tartozékHAUSER porszívóhoz porzsák és tartozékHAUSMEISTER porszívóhoz porzsák és tartozékHECHT porszívóhoz porzsák és tartozékHECLA porszívóhoz porzsák és tartozékHEINNER porszívóhoz porzsák és tartozékHELKINA porszívóhoz porzsák és tartozékHENKEL porszívóhoz porzsák és tartozékHENRY porszívóhoz porzsák és tartozékHERKULES porszívóhoz porzsák és tartozékHERU porszívóhoz porzsák és tartozékHEVO porszívóhoz porzsák és tartozékHILTI porszívóhoz porzsák és tartozékHIT COMPANY porszívóhoz porzsák és tartozékHITACHI/Hikoki porszívóhoz porzsák és tartozékHOFER porszívóhoz porzsák és tartozékHOLDEN porszívóhoz porzsák és tartozékHOLLAND ELECTRO porszívóhoz porzsák és tartozékHOME ANGEL porszívóhoz porzsák és tartozékHOME ELECTRIC porszívóhoz porzsák és tartozékHOME ELECTRONICS porszívóhoz porzsák és tartozékHOME FRIEND porszívóhoz porzsák és tartozékHOOVER porszívóhoz porzsák és tartozékHOTPOINT porszívóhoz porzsák és tartozékHUGIN porszívóhoz porzsák és tartozékHUSKY porszívóhoz porzsák és tartozékHUSQVARNA porszívóhoz porzsák és tartozékHYUNDAI porszívóhoz porzsák és tartozékICA porszívóhoz porzsák és tartozékICA home porszívóhoz porzsák és tartozékIDE LINE porszívóhoz porzsák és tartozékIGEFA porszívóhoz porzsák és tartozékIHP DIREKT porszívóhoz porzsák és tartozékIMETEC porszívóhoz porzsák és tartozékINDESIT porszívóhoz porzsák és tartozékINFINITY porszívóhoz porzsák és tartozékINOTEC porszívóhoz porzsák és tartozékINSPIRA porszívóhoz porzsák és tartozékINTERCLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékINTERTRONIC porszívóhoz porzsák és tartozékINVEST porszívóhoz porzsák és tartozékIQ porszívóhoz porzsák és tartozékIRIT porszívóhoz porzsák és tartozékiROBOT porszívóhoz porzsák és tartozékISKRA porszívóhoz porzsák és tartozékISMET porszívóhoz porzsák és tartozékITO porszívóhoz porzsák és tartozékJACOBS porszívóhoz porzsák és tartozékJAMES porszívóhoz porzsák és tartozékJATA porszívóhoz porzsák és tartozékJEKEN porszívóhoz porzsák és tartozékJNL porszívóhoz porzsák és tartozékJURO-PRO porszívóhoz porzsák és tartozékK-TEC porszívóhoz porzsák és tartozékKAISKI porszívóhoz porzsák és tartozékKALORIK porszívóhoz porzsák és tartozékKAMBROOK porszívóhoz porzsák és tartozékKärcher porszívóhoz porzsák és tartozékKARENOWA porszívóhoz porzsák és tartozékKARSTADT porszívóhoz porzsák és tartozékKASUI porszívóhoz porzsák és tartozékKAUFHOF porszívóhoz porzsák és tartozékKAUFLAND porszívóhoz porzsák és tartozékKELNER porszívóhoz porzsák és tartozékKENNEX porszívóhoz porzsák és tartozékKENNY/KODI porszívóhoz porzsák és tartozékKENWOOD porszívóhoz porzsák és tartozékKERNAU porszívóhoz porzsák és tartozékKHG porszívóhoz porzsák és tartozékKING LAKE porszívóhoz porzsák és tartozékKIRBY porszívóhoz porzsák és tartozékKLARSTEIN porszívóhoz porzsák és tartozékKNEISSEL porszívóhoz porzsák és tartozékKOENIC porszívóhoz porzsák és tartozékKÖNIG porszívóhoz porzsák és tartozékKRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékKRESS porszívóhoz porzsák és tartozékKRUPS porszívóhoz porzsák és tartozékLASER porszívóhoz porzsák és tartozékLASER porszívóhoz porzsák és tartozékLAVOR / LAVORWASH porszívóhoz porzsák és tartozékLEDERC porszívóhoz porzsák és tartozékLEHOFF porszívóhoz porzsák és tartozékLENIGA porszívóhoz porzsák és tartozékLERVIA porszívóhoz porzsák és tartozékLETRON porszívóhoz porzsák és tartozékLFG porszívóhoz porzsák és tartozékLG Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékLIGHT & EASY porszívóhoz porzsák és tartozékLINDHAUS porszívóhoz porzsák és tartozékLISTO porszívóhoz porzsák és tartozékLIV porszívóhoz porzsák és tartozékLIVENTA porszívóhoz porzsák és tartozékLLOYDS porszívóhoz porzsák és tartozékLORDSON porszívóhoz porzsák és tartozékLORITO porszívóhoz porzsák és tartozékLUX(Royal) porszívóhoz porzsák és tartozékLUXOR porszívóhoz porzsák és tartozékM'TEC porszívóhoz porzsák és tartozékMAFELL porszívóhoz porzsák és tartozékMAGIC porszívóhoz porzsák és tartozékMAGNIT porszívóhoz porzsák és tartozékMAJESTIC porszívóhoz porzsák és tartozékMAKITA porszívóhoz porzsák és tartozékMANTA porszívóhoz porzsák és tartozékMARTA porszívóhoz porzsák és tartozékMASTERCRAFF porszívóhoz porzsák és tartozékMasterprofi porszívóhoz porzsák és tartozékMATRIX porszívóhoz porzsák és tartozékMATSUI porszívóhoz porzsák és tartozékMAUK porszívóhoz porzsák és tartozékMAURUS porszívóhoz porzsák és tartozékMAXI CARE porszívóhoz porzsák és tartozékMAXUM porszívóhoz porzsák és tartozékMBO porszívóhoz porzsák és tartozékMEDION porszívóhoz porzsák és tartozékMELISSA porszívóhoz porzsák és tartozékMENALUX porszívóhoz porzsák és tartozékMERIDA porszívóhoz porzsák és tartozékMETABO porszívóhoz porzsák és tartozékMIA porszívóhoz porzsák és tartozékMICROMAXX porszívóhoz porzsák és tartozékMidea porszívóhoz porzsák és tartozékMIELE porszívóhoz porzsák és tartozékMighty Vac porszívóhoz porzsák és tartozékMigros DGM porszívóhoz porzsák és tartozékMILWAUKEE porszívóhoz porzsák és tartozékMIOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékMIRKA porszívóhoz porzsák és tartozékMISTRAL porszívóhoz porzsák és tartozékMITSUBISHI porszívóhoz porzsák és tartozékMKM porszívóhoz porzsák és tartozékMONDILEC porszívóhoz porzsák és tartozékMONIX porszívóhoz porzsák és tartozékMONTISS porszívóhoz porzsák és tartozékMONZANA porszívóhoz porzsák és tartozékMORGAN'S porszívóhoz porzsák és tartozékMORPHY RICHARDS porszívóhoz porzsák és tartozékMORRIS porszívóhoz porzsák és tartozékMOULINEX porszívóhoz porzsák és tartozékMPM porszívóhoz porzsák és tartozékMTEC porszívóhoz porzsák és tartozékmultiTEC -Norma- porszívóhoz porzsák és tartozékMX POWER porszívóhoz porzsák és tartozékmy edition porszívóhoz porzsák és tartozékNAREX porszívóhoz porzsák és tartozékNATIONAL porszívóhoz porzsák és tartozékNEC porszívóhoz porzsák és tartozékNEDIS porszívóhoz porzsák és tartozékNETHAUS porszívóhoz porzsák és tartozékNETTO porszívóhoz porzsák és tartozékNEUFUNK porszívóhoz porzsák és tartozékNEVA porszívóhoz porzsák és tartozékNEVIR porszívóhoz porzsák és tartozékNEW VOGUE porszívóhoz porzsák és tartozékNIKKO porszívóhoz porzsák és tartozékNILCO porszívóhoz porzsák és tartozékNILE porszívóhoz porzsák és tartozékNILFISK / ALTO porszívóhoz porzsák és tartozékNIMBUSZ porszívóhoz porzsák és tartozékNORDLINE porszívóhoz porzsák és tartozékNOVAMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékNOVIDOM porszívóhoz porzsák és tartozékNUAGE porszívóhoz porzsák és tartozékNUMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékOBH Nordica porszívóhoz porzsák és tartozékOBI porszívóhoz porzsák és tartozékOK porszívóhoz porzsák és tartozékOLIMPIA porszívóhoz porzsák és tartozékOMEGA porszívóhoz porzsák és tartozékOPEL porszívóhoz porzsák és tartozékOPTIMUM porszívóhoz porzsák és tartozékOPUS porszívóhoz porzsák és tartozékORAVA porszívóhoz porzsák és tartozékORION porszívóhoz porzsák és tartozékPANASONIC porszívóhoz porzsák és tartozékPARIS-RHONE porszívóhoz porzsák és tartozékPARKSIDE(Lidl) porszívóhoz porzsák és tartozékPattfield Ergo Tools porszívóhoz porzsák és tartozékPHILIPS porszívóhoz porzsák és tartozékPHOENIX porszívóhoz porzsák és tartozékPLATINIUM porszívóhoz porzsák és tartozékPLICOSA porszívóhoz porzsák és tartozékPOLAR porszívóhoz porzsák és tartozékPOLARIS porszívóhoz porzsák és tartozékPOWERKING porszívóhoz porzsák és tartozékPOWERPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékPREMIUM porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMA VISTA porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMERA porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMO porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMOTECQ porszívóhoz porzsák és tartozékPRINCESS porszívóhoz porzsák és tartozékPRIVILEG porszívóhoz porzsák és tartozékPRO VIEL porszívóhoz porzsák és tartozékPRO VISION porszívóhoz porzsák és tartozékProfessional porszívóhoz porzsák és tartozékPROFI EUROPE porszívóhoz porzsák és tartozékPROFIAIR porszívóhoz porzsák és tartozékPROFILO porszívóhoz porzsák és tartozékPROFIMASTER porszívóhoz porzsák és tartozékPROGRESS porszívóhoz porzsák és tartozékPROLINE porszívóhoz porzsák és tartozékPROPHETE porszívóhoz porzsák és tartozékPROTECH porszívóhoz porzsák és tartozékPROTOOL porszívóhoz porzsák és tartozékPROTOS porszívóhoz porzsák és tartozékPROVIEL porszívóhoz porzsák és tartozékQILIVE porszívóhoz porzsák és tartozékQUADRO porszívóhoz porzsák és tartozékQUIGG porszívóhoz porzsák és tartozékREDMOND porszívóhoz porzsák és tartozékREMINGTON porszívóhoz porzsák és tartozékRENFERT porszívóhoz porzsák és tartozékROHNSON porszívóhoz porzsák és tartozékROLSEN porszívóhoz porzsák és tartozékROMIX porszívóhoz porzsák és tartozékROTARY porszívóhoz porzsák és tartozékROTEL porszívóhoz porzsák és tartozékROTHENBERGER porszívóhoz porzsák és tartozékROTHO porszívóhoz porzsák és tartozékROWENTA porszívóhoz porzsák és tartozékROWI porszívóhoz porzsák és tartozékROYAL porszívóhoz porzsák és tartozékROYALTY LINE porszívóhoz porzsák és tartozékRTC porszívóhoz porzsák és tartozékRUN porszívóhoz porzsák és tartozékRUSSELL HOBBS porszívóhoz porzsák és tartozékRUTON porszívóhoz porzsák és tartozékSALCO porszívóhoz porzsák és tartozékSAMSUNG porszívóhoz porzsák és tartozékSANYO porszívóhoz porzsák és tartozékSAPHIR porszívóhoz porzsák és tartozékSATRAP porszívóhoz porzsák és tartozékSATUM porszívóhoz porzsák és tartozékSATURN porszívóhoz porzsák és tartozékSAUBER porszívóhoz porzsák és tartozékSCARLETT porszívóhoz porzsák és tartozékSCHAFER porszívóhoz porzsák és tartozékSCHAUB LORENZ porszívóhoz porzsák és tartozékSCHEPPACH porszívóhoz porzsák és tartozékSCHOTT porszívóhoz porzsák és tartozékSEAWAY porszívóhoz porzsák és tartozékSEBO porszívóhoz porzsák és tartozékSELECTLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSELLERS porszívóhoz porzsák és tartozékSENCOR porszívóhoz porzsák és tartozékSERD porszívóhoz porzsák és tartozékSEVERIN porszívóhoz porzsák és tartozékSHARP porszívóhoz porzsák és tartozékSHIVAKI porszívóhoz porzsák és tartozékSHOP VAC porszívóhoz porzsák és tartozékSIDEM SIDEX porszívóhoz porzsák és tartozékSIEMENS porszívóhoz porzsák és tartozékSIG Gmbh porszívóhoz porzsák és tartozékSILENCIO porszívóhoz porzsák és tartozékSILVA porszívóhoz porzsák és tartozékSILVERCREST porszívóhoz porzsák és tartozékSIMBIO porszívóhoz porzsák és tartozékSIMEC porszívóhoz porzsák és tartozékSIMPA porszívóhoz porzsák és tartozékSimpex porszívóhoz porzsák és tartozékSINBO porszívóhoz porzsák és tartozékSINGER porszívóhoz porzsák és tartozékSITRONICS porszívóhoz porzsák és tartozékSKYLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSMART központi porsz porszívóhoz porzsák és tartozékSMART VAC porszívóhoz porzsák és tartozékSMC porszívóhoz porzsák és tartozékSOLAC porszívóhoz porzsák és tartozékSOLFACIL porszívóhoz porzsák és tartozékSOLID porszívóhoz porzsák és tartozékSonnenkönig porszívóhoz porzsák és tartozékSORMA porszívóhoz porzsák és tartozékSOTECO porszívóhoz porzsák és tartozékSPARKY porszívóhoz porzsák és tartozékSpit porszívóhoz porzsák és tartozékSPITZENREITER porszívóhoz porzsák és tartozékSPRINTUS porszívóhoz porzsák és tartozékSTANDARD(CH) porszívóhoz porzsák és tartozékStanley porszívóhoz porzsák és tartozékSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékSTARKE porszívóhoz porzsák és tartozékSTARLIGHT porszívóhoz porzsák és tartozékSTARMIX porszívóhoz porzsák és tartozékSTECA porszívóhoz porzsák és tartozékSTIHL porszívóhoz porzsák és tartozékSTOMER porszívóhoz porzsák és tartozékSUPERIOR porszívóhoz porzsák és tartozékSUPPORTPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékSUPRA porszívóhoz porzsák és tartozékSWIRL porszívóhoz porzsák és tartozékSYNCHRO porszívóhoz porzsák és tartozékTARRINGTON HOUSE porszívóhoz porzsák és tartozékTASKI porszívóhoz porzsák és tartozékTAURUS porszívóhoz porzsák és tartozékTCHIBO/TCM porszívóhoz porzsák és tartozékTEAM porszívóhoz porzsák és tartozékTEC porszívóhoz porzsák és tartozékTECH line porszívóhoz porzsák és tartozékTECHNO porszívóhoz porzsák és tartozékTECHNOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékTecnica porszívóhoz porzsák és tartozékTectron porszívóhoz porzsák és tartozékTEFAL porszívóhoz porzsák és tartozékTEKVIS porszívóhoz porzsák és tartozékTELE SHOP porszívóhoz porzsák és tartozékTELEFUNKEN porszívóhoz porzsák és tartozékTENNANT porszívóhoz porzsák és tartozékTERMOBIMAR porszívóhoz porzsák és tartozékTERMOZETA porszívóhoz porzsák és tartozékTESCO porszívóhoz porzsák és tartozékTESLA porszívóhoz porzsák és tartozékTEVION porszívóhoz porzsák és tartozékTHOMAS porszívóhoz porzsák és tartozékThomson porszívóhoz porzsák és tartozékTIFFANY porszívóhoz porzsák és tartozékTIP TOP porszívóhoz porzsák és tartozékTMB porszívóhoz porzsák és tartozékTOKIWA porszívóhoz porzsák és tartozékTomado porszívóhoz porzsák és tartozékTOP CRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékTOP EDITION porszívóhoz porzsák és tartozékTOPCLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékTORNADO porszívóhoz porzsák és tartozékTREND porszívóhoz porzsák és tartozékTRENDLINE porszívóhoz porzsák és tartozékTRIOMPH porszívóhoz porzsák és tartozékTRION porszívóhoz porzsák és tartozékTRISA porszívóhoz porzsák és tartozékTRISTAR porszívóhoz porzsák és tartozékTRON porszívóhoz porzsák és tartozékTRONY porszívóhoz porzsák és tartozékTRU FLO porszívóhoz porzsák és tartozékUFESA porszívóhoz porzsák és tartozékUNIC LINE porszívóhoz porzsák és tartozékUNITED porszívóhoz porzsák és tartozékURALUX porszívóhoz porzsák és tartozékVACGANGE porszívóhoz porzsák és tartozékVACLENSA porszívóhoz porzsák és tartozékVARIOLUX porszívóhoz porzsák és tartozékVAX porszívóhoz porzsák és tartozékVENDOMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékVENGA porszívóhoz porzsák és tartozékVERMOP porszívóhoz porzsák és tartozékVETRELLA porszívóhoz porzsák és tartozékVICONTE porszívóhoz porzsák és tartozékVIKING porszívóhoz porzsák és tartozékVILTAVENT központi porszívóhoz porzsák és tartozékVINCHI porszívóhoz porzsák és tartozékVIPER porszívóhoz porzsák és tartozékVISION porszívóhoz porzsák és tartozékVITEK porszívóhoz porzsák és tartozékVIVA porszívóhoz porzsák és tartozékVOLTA porszívóhoz porzsák és tartozékVortex porszívóhoz porzsák és tartozékVorton porszívóhoz porzsák és tartozékVORWERK porszívóhoz porzsák és tartozékVR porszívóhoz porzsák és tartozékWAP porszívóhoz porzsák és tartozékWASCO porszívóhoz porzsák és tartozékWATSHOME porszívóhoz porzsák és tartozékWAVES porszívóhoz porzsák és tartozékWELLTON porszívóhoz porzsák és tartozékWELTSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékWERTHEIM porszívóhoz porzsák és tartozékWESTFALIA porszívóhoz porzsák és tartozékWESTWOOD porszívóhoz porzsák és tartozékWETROK porszívóhoz porzsák és tartozékWHIRLPOOL porszívóhoz porzsák és tartozékWHITE AND BROWN porszívóhoz porzsák és tartozékWIGO porszívóhoz porzsák és tartozékWILFA porszívóhoz porzsák és tartozékWINVAC porszívóhoz porzsák és tartozékWIRBEL porszívóhoz porzsák és tartozékWNFS (TESCO) porszívóhoz porzsák és tartozékWORK MEN porszívóhoz porzsák és tartozékWORK ZONE porszívóhoz porzsák és tartozékWürth porszívóhoz porzsák és tartozékYATO porszívóhoz porzsák és tartozékZ.W.T. porszívóhoz porzsák és tartozékZAFÍR porszívóhoz porzsák és tartozékZANUSSI porszívóhoz porzsák és tartozékZASS porszívóhoz porzsák és tartozékZELMER porszívóhoz porzsák és tartozékZINATIC porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 665 porszívó márka 22143 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.235.176.80