Adatkezelési szabályzat

Bevezetés

ViVenTe Bel- és Külkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság Cg: 03-09-121003, Adószám: 22971926-2-03, 6000 Kecskemét, Kocsis Pál utca 42., képv: Bodó Tibor Zoltánné ügyvezető, (a továbbiakban: Szolgáltató, adatkezelő) alá veti magát a következő tájékoztatónak.

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27., továbbiakban: Rendelet) szerint az alábbi tájékoztatást adjuk.

Jelen adatkezelési tájékoztató az alábbi weboldalak adatkezelését szabályozza: http://www.porzsakbolt.hu/, http://maxibolt.hu és a fenti tartalmi előíráson alapul. A tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: http://www.porzsakbolt.hu/adatvedelmi_nyilatkozat, http://maxibolt.hu/adatvedelmi_nyilatkozat.

A tájékoztató módosításai a fenti címen történő közzététellel lépnek hatályba.

 

 

 

Az adatkezelő és elérhetőségei:

ViVenTe Bel- és Külkereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság – továbbiakban: Adatkezelő vagy Társaság

Adatkezelő képviselője: Bodó Tibor Zoltánné

Adatkezelő székhelye: 6000 Kecskemét, Kocsis Pál utca 42.

Adatkezelő email címe: viventekft@freemail.hu

Adatkezelő telefonszáma: +36 20/451-2377

 

 

 

 

Fogalom meghatározások

 

1.      „személyes adat”: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

 

2.      „adatkezelés”: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

 

3.      „adatkezelő”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja;

 

4.      „adatfeldolgozó”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel;

 

5.      „címzett”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel vagy amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e. Azon közhatalmi szervek, amelyek egy egyedi vizsgálat keretében az uniós vagy a tagállami joggal összhangban férhetnek hozzá személyes adatokhoz, nem minősülnek címzettnek; az említett adatok e közhatalmi szervek általi kezelése meg kell, hogy feleljen az adatkezelés céljainak megfelelően az alkalmazandó adatvédelmi szabályoknak;

 

6.      „harmadik fél”: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel, az adatfeldolgozóval vagy azokkal a személyekkel, akik az adatkezelő vagy adatfeldolgozó közvetlen irányítása alatt a személyes adatok kezelésére felhatalmazást kaptak;

 

7.      „az érintett hozzájárulása”: az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;

 

8.      „adatvédelmi incidens”: a biztonság olyan sérülése, amely a továbbított, tárolt vagy más módon kezelt személyes adatok véletlen vagy jogellenes megsemmisítését, elvesztését, megváltoztatását, jogosulatlan közlését vagy az azokhoz való jogosulatlan hozzáférést eredményezi.

 

A személyes adatok kezelésére vonatkozó elvek

 

A személyes adatok:

 

a)      kezelését jogszerűen és tisztességesen, valamint az érintett számára átlátható módon kell végezni („jogszerűség, tisztességes eljárás és átláthatóság”);

 

b)      gyűjtése csak meghatározott, egyértelmű és jogszerű célból történjen, és azokat ne kezeljék ezekkel a célokkal össze nem egyeztethető módon; a 89. cikk (1) bekezdésének megfelelően nem minősül az eredeti céllal össze nem egyeztethetőnek a közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból történő további adatkezelés („célhoz kötöttség”);

 

c)      az adatkezelés céljai szempontjából megfelelőek és relevánsak kell, hogy legyenek, és a szükségesre kell korlátozódniuk („adattakarékosság”);

 

d)     pontosnak és szükség esetén naprakésznek kell lenniük; minden észszerű intézkedést meg kell tenni annak érdekében, hogy az adatkezelés céljai szempontjából pontatlan személyes adatokat haladéktalanul töröljék vagy helyesbítsék („pontosság”);

 

e)      tárolásának olyan formában kell történnie, amely az érintettek azonosítását csak a személyes adatok kezelése céljainak eléréséhez szükséges ideig teszi lehetővé; a személyes adatok ennél hosszabb ideig történő tárolására csak akkor kerülhet sor, amennyiben a személyes adatok kezelésére a 89. cikk (1) bekezdésének megfelelően közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból kerül majd sor, az e rendeletben az érintettek jogainak és szabadságainak védelme érdekében előírt megfelelő technikai és szervezési intézkedések végrehajtására is figyelemmel („korlátozott tárolhatóság”);

 

f)       kezelését oly módon kell végezni, hogy megfelelő technikai vagy szervezési intézkedések alkalmazásával biztosítva legyen a személyes adatok megfelelő biztonsága, az adatok jogosulatlan vagy jogellenes kezelésével, véletlen elvesztésével, megsemmisítésével vagy károsodásával szembeni védelmet is ideértve („integritás és bizalmas jelleg”).

 

Az adatkezelő felelős a fentiek megfelelésért, továbbá képesnek kell lennie e megfelelés igazolására („elszámoltathatóság”).

 

 

 

Adatkezelések

 

Webáruház működtetéshez kapcsolódó adatkezelés

 

1.      A Társaság által az Ön hozzájárulása alapján kezelhető személyes adatok köre:

a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), címe, telefonszáma, e-mail címe, számlázási, postázási név és cím.

2.      A személyes adatok kezelésének célja:

a)      A honlapon nyújtott szolgáltatások teljesítése

b)      Kapcsolatfelvétel, kapcsolattartás, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításhoz szükséges egyeztetés.

c)      A szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése

d)     a Honlap használatának elemzése

 

3.      Az érintettek köre: A webáruház weboldalán regisztrált/vásárló valamennyi érintett.

A Társaság honlapján regisztráló természetes személyek a regisztráció során az erre vonatkozó négyzet bejelölésével adhatják meg hozzájárulásukat ahhoz, hogy személyes adataikat kezeljük.

 

4.      Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A regisztráció/ szolgáltatás aktív fennállásáig, vagy az érintett hozzájárulása visszavonásáig (törlési kérelméig).

 

5.      Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

 

6.      Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

 

·         Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és

·         tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint

·         az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

 

7.      A személyes adatokhoz való hozzáférést, azok törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az adatok hordozhatóságát, az adatkezelések elleni tiltakozást az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

-          postai úton a 6000 Kecskemét, Kocsis Pál utca 42. címen,

-          e-mail útján a viventekft@freemail.hu e-mail címen,

-          telefonon a +36 20/451-2377 számon.

 

8.      Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pont, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Elker tv.) 13/A. § (3) bekezdése:

 

A szolgáltató a szolgáltatás nyújtása céljából kezelheti azon személyes adatokat, amelyek a szolgáltatás nyújtásához technikailag elengedhetetlenül szükségesek. A szolgáltatónak az egyéb feltételek azonossága esetén úgy kell megválasztania és minden esetben oly módon kell üzemeltetnie az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtása során alkalmazott eszközöket, hogy személyes adatok kezelésére csak akkor kerüljön sor, ha ez a szolgáltatás nyújtásához és az e törvényben meghatározott egyéb célok teljesüléséhez feltétlenül szükséges, azonban ebben az esetben is csak a szükséges mértékben és ideig.

 

9.      Tájékoztatjuk, hogy

 

·         az adatkezelés az Ön hozzájárulásán alapul.

·         köteles a személyes adatokat megadni, hogy tudjuk a rendelését teljesíteni.

·         az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudjuk a rendelését feldolgozni és Önnel szerződést kötni.

 

A Társasággal kötendő és a Társasággal kötött szerződések teljesítése jogcímén kezelt adatok

Az adatkezelés jogalapja:

a szerződésben megadott személyes adatait szerződés teljesítése jogcímén kezeljük.

1.        A Társaság által az Ön hozzájárulása alapján kezelhető személyes adatok köre:

a természetes személy neve (vezetéknév, keresztnév), telefonszáma, e-mail címe, számlázási, postázási név és cím.

2.        A személyes adatok kezelésének célja:

A honlapon nyújtott szerződés teljesítése

 

3.        Az érintettek köre: A webáruház weboldalán vásárló valamennyi érintett.

 

4.        Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A létrejött szerződések esetében 5 évig, a számviteli bizonylatok esetében, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény (Sztv.) 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

 

5.        Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

 

6.        A személyes adatok adatfeldolgozásra átadásra kerülnek: adózás, könyvelés céljából a Társaság által megbízott könyvelő irodának, postázás szállítás céljából a Magyar Postának, illetve a megbízott futárszolgálatnak.

 

7.        Tájékozatjuk, hogy az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudunk Önnel szerződést kötni. 

 

 

 

 

Az igénybe vett adatfeldolgozók

 

Szállítás

 

1.      Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység: Termékek kiszállítása, szállítás

 

2.      Adatfeldolgozó megnevezése és elérhetősége:

 

MPL Magyar Posta Zrt.

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.

Telefon: 06/80 299 929-es zöld szám

Email: ugyfelszolgalat@posta.hu

 

KOZMA Műszaki Kereskedelmi Kft.

9700 Szombathely, Kötő utca 30.

Tel.: +36 (94) 324-196

Fax: +36 (94) 321-472

Email: webaruhaz@kozmaszerszam.hu

 

Magyar Posta Zrt. MPL Futárszolgálat.

Levélcím: Magyar Posta Zrt. Ügyfélszolgálati Igazgatóság 3512 Miskolc

Személyesen: Budapest X. ker. Üllői út 114-116. Budapest Üllői úti központi ügyfélszolgálat. Tel.:06-1-767-8282-es telefonszámon.

Tel.: 1-767-8282

E-mail: Lakossági ügyfeleinknek: ugyfelszolgalat@posta.hu

 

Trans-o-flex Hungary Kft.

1239 Budapest, Európa utca 12.

Tel.: +36 (1) 877-7400

 

3.      Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Szállítási név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím.

 

4.      Az érintettek köre: A házhozszállítást kérő valamennyi érintett.

 

5.      Az adatkezelés célja: A megrendelt termék házhoz szállítása.

 

6.      Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A házhozszállítás lebonyolításáig tart.

 

7.      Az adatfeldolgozás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, az Infotv. 5. § (1) bekezdése.

 

 

 

 

 

Tárhely-szolgáltató

 

1.      Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység: Tárhely-szolgáltatás

 

2.      Adatfeldolgozó megnevezése és elérhetősége:

ViaszWorks Bt.

2013 Pomáz, Gábor Áron utca 3.

+36 30/331-8151

E-mail: office@mevinet.hu

 

3.      Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Az érintett által megadott valamennyi személyes adat.

 

4.      Az érintettek köre: A weboldalt használó valamennyi érintett.

 

5.      Az adatkezelés célja: A weboldal elérhetővé tétele, megfelelő működtetése.

 

6.      Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: Az adatkezelő és a tárhely-szolgáltató közötti megállapodás megszűnéséig, vagy az érintettnek a tárhely-szolgáltató felé intézett törlési kérelméig tart az adatkezelés.

 

7.      Az adatfeldolgozás jogalapja: a Felhasználó hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, illetve az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 13/A. § (3) bekezdése.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-k (sütik) kezelése

 

Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk a felhasználó (weboldalt látogató) böngészőjének küld el azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról.

A cookie-k (sütik) egy része nem tartalmaz személyes információkat, és nem alkalmas az egyéni felhasználó azonosítására, egy részük azonban olyan egyéni azonosítót tartalmaz - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet a felhasználó eszköze tárol, ezzel az Ön azonosíthatóságát is biztosítja. Az egyes cookie-k (sütik) működési időtartamát az egyes cookie-k (sütik) vonatkozó leírása tartalmazza.

1.        Webáruházakra jellemző cookie-k az úgynevezett „jelszóval védett munkamenethez használt cookie”, „bevásárlókosárhoz szükséges cookie-k” és „biztonsági cookie-k”, melyek használatához nem szükséges előzetes hozzájárulást kérni az érintettektől.

 

2.        Az adatkezelés ténye, a kezelt adatok köre: Egyedi azonosítószám, dátumok, időpontok

 

3.        Az érintettek köre: A weboldalt látogató valamennyi érintett.

 

4.        Az adatkezelés célja: A felhasználók azonosítása, a „bevásárlókosár” nyilvántartására és a látogatók nyomon követése.

 

5.        Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje:

A süti típusa alapján a munkamenet sütik (session) esetében az adatkezelés időtartama:

-          A vonatkozó látogatói munkamenet lezárásáig tartó időszak.

-          Az állandó vagy mentett sütik esetében az érintett törléséig, maximum 30 napig.

 

6.        Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye: A cookie-k használatával nem kezel személyes adatokat az adatkezelő.

 

7.        Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az érintettnek lehetőségük van a cookie-kat törölni a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében általában az Adatvédelem menüpont beállításai alatt.

 

8.        Az adatkezelés jogalapja: Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmi szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. CVIII. törvény (Elkertv.) 13/A. § (3) bekezdése értelmében az érintettől hozzájárulás nem szükséges, amennyiben a cookie-k használatának kizárólagos célja az elektronikus hírközlő hálózaton keresztül történő közléstovábbítás vagy arra az előfizető vagy felhasználó által kifejezetten kért, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatás nyújtásához a szolgáltatónak feltétlenül szüksége van. Egyebekben az adatkezelés jogalapja a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az Ön hozzájárulása.

 

 

 

 

 

GoogleAdwords konverziókövetés használata

 

1.        A „GoogleAdWords” nevű online reklámprogramot használja az adatkezelő, továbbá annak keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. A Google konverziókövetés a Google Inc. elemző szolgáltatása (1600 AmphitheatreParkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google“).

 

2.        Amikor Felhasználó egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a Felhasználó nem is azonosítható általuk.

 

3.        Amikor a Felhasználó a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az adatkezelő is láthatja, hogy Felhasználó a hirdetésre kattintott.

 

4.        Minden GoogleAdWords ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az AdWords ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni.

 

5.        Az információk – melyeket a konverziókövető cookie-k segítségével szereztek – azt a célt szolgálják, hogy az AdWords konverziókövetést választó ügyfeleinek számára konverziós statisztikákat készítsenek. Az ügyfelek így tájékozódnak a hirdetésükre kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.

 

6.        Ha nem szeretne részt venni a konverziókövetésben, akkor ezt elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban.

 

7.        További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el: www.google.de/policies/privacy/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A GoogleAnalytics alkalmazása

 

1.        Ez a honlap a GoogleAnalytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A GoogleAnalytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését.

 

2.        A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti.

 

3.        A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.

 

4.        A GoogleAnalytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panaszkezelés

 

1.      Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja:

 

Személyes adatok: Vezeték-és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, számlázási név és cím.

Az adatkezelés célja: Azonosítás és kapcsolattartás a megrendelt termékekkel kapcsolatosan felmerülő minőségi kifogások, kérdések és problémák kezelése.

 

2.      Az érintettek köre: A weboldalon vásárló és minőségi kifogással élő, panaszt tevő valamennyi érintett.

 

3.      Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: A felvett kifogásról felvett jegyzőkönyv, átirat és az arra adott válasz másolati példányait a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése alapján 5 évig kell megőrizni.

 

4.      Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye, a személyes adatok címzettjei: A személyes adatokat az adatkezelő munkatársai kezelhetik, a fenti alapelvek tiszteletben tartásával.

 

5.      Az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése:

 

·         Az érintett kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatokhoz való hozzáférést, azok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és

·         tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen, valamint

·         az érintettnek joga van az adathordozhatósághoz, továbbá a hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonásához.

 

6.      A személyes adatokhoz való hozzáférést, azok törlését, módosítását, vagy kezelésének korlátozását, az adatok hordozhatóságát, az adatkezelések elleni tiltakozást az alábbi módokon tudja érintett kezdeményezni:

-          postai úton a 6000 Kecskemét, Kocsis Pál utca 42. címen,

-          e-mail útján a viventekft@freemail.hu e-mail címen,

-          telefonon a +36 20/4512377 számon.

 

7.      Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása, 6. cikk (1) bekezdés a) pont, az Infotv. 5. § (1) bekezdése, és a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény 17/A. § (7) bekezdése.

 

8.      Tájékoztatjuk, hogy

 

·         a személyes adat szolgáltatása szerződéses kötelezettségen alapul.

·         a szerződés megkötésének előfeltétele a személyes adatok kezelése.

·         köteles a személyes adatokat megadni, hogy panaszát kezelni tudjuk.

·         az adatszolgáltatás elmaradása azzal a következményekkel jár, hogy nem tudjuk kezelni a hozzánk beérkezett panaszát.

 

 

Közösségi oldalak

 

1.      Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre: Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. közösségi oldalakon regisztrált neve, illetve a felhasználó nyilvános profilképe.

 

2.      Az érintettek köre: Valamennyi érintett, aki regisztrált a Facebook/Google+/Twitter/Pinterest/Youtube/Instagram stb. közösségi oldalakon, és „lájkolta” a weboldalt.

 

3.      Az adatgyűjtés célja: A közösségi oldalakon, a weboldal egyes tartalmi elemeinek, termékeinek, akcióinak vagy magának a weboldalnak a megosztása, illetve „lájkolása”, népszerűsítése.

 

4.      Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje, az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye és az érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogainak ismertetése: Az adatok forrásáról, azok kezeléséről, illetve az átadás módjáról, és jogalapjáról az adott közösségi oldalon tájékozódhat az érintett. Az adatkezelés a közösségi oldalakon valósul meg, így az adatkezelés időtartamára, módjára, illetve az adatok törlési és módosítási lehetőségeire az adott közösségi oldal szabályozása vonatkozik.

 

5.      Az adatkezelés jogalapja: az érintett önkéntes hozzájárulása személyes adatai kezeléséhez a közösségi oldalakon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ügyfélkapcsolatok és egyéb adatkezelések

 

1.        Amennyiben az adatkezelő szolgáltatásaink igénybevétele során kérdés merülne fel, esetleg problémája lenne az érintettnek, a honlapon megadott módokon (telefon, e-mail, közösségi oldalak stb.) kapcsolatba léphet az adatkezelővel.

 

2.        Adatkezelő a beérkezett e-maileket, üzeneteket, telefonon, Facebook-on stb. megadott adatokat az érdeklődő nevével és e-mail címével, valamint más, önként megadott személyes adatával együtt, az adatközléstől számított legfeljebb 2 év elteltével törli.

 

3.        E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

 

4.        Kivételes hatósági megkeresésre, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek megkeresése esetén a Szolgáltató köteles tájékoztatás adására, adatok közlésére, átadására, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátására.

 

5.        A Szolgáltató ezen esetekben a megkereső részére – amennyiben az a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

 

Az érintettek jogai

 

1.      A hozzáférés joga

 

Ön jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a rendeletben felsorolt információkhoz hozzáférést kapjon.

 

2.      A helyesbítéshez való jog

 

Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, Ön jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.

 

3.      A törléshez való jog

 

Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy Önre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje meghatározott feltételek esetén.

 

 

4.      Az elfeledtetéshez való jog

 

Ha az adatkezelő nyilvánosságra hozta a személyes adatot, és azt törölni köteles, az elérhető technológia és a megvalósítás költségeinek figyelembevételével megteszi az ésszerűen elvárható lépéseket – ideértve technikai intézkedéseket – annak érdekében, hogy tájékoztassa az adatokat kezelő adatkezelőket, hogy Ön kérelmezte a szóban forgó személyes adatokra mutató linkek vagy e személyes adatok másolatának, illetve másodpéldányának törlését.

 

5.      Az adatkezelés korlátozásához való jog

 

Ön jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül:

·         Ön vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;

·         az adatkezelés jogellenes, és Ön ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

·         az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de Ön igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;

·         Ön tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e Ön jogos indokaival szemben.

 

6.      Az adathordozhatósághoz való jog

 

Ön jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta (...)

 

7.      A tiltakozáshoz való jog

 

Ön jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak a (...) kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is.

 

8.      Tiltakozás közvetlen üzletszerzés estén

 

Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, Ön jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik. Ha Ön tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.

 

9.      Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

 

Ön jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené.

Az előző bekezdés nem alkalmazandó abban az esetben, ha a döntés:

·         Ön és az adatkezelő közötti szerződés megkötése vagy teljesítése érdekében szükséges;

·         meghozatalát az adatkezelőre alkalmazandó olyan uniós vagy tagállami jog teszi lehetővé, amely Ön jogainak és szabadságainak, valamint jogos érdekeinek védelmét szolgáló megfelelő intézkedéseket is megállapít; vagy

·         Önkifejezett hozzájárulásán alapul.

 

Intézkedési határidő

 

Az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított 1 hónapon belül tájékoztatja Önt a fenti kérelmek nyomán hozott intézkedésekről.

 

Szükség esetén ez 2 hónappal meghosszabbítható. A határidő meghosszabbításáról az adatkezelő a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított 1 hónapon belül tájékoztatja Önt.

 

Ha az adatkezelő nem tesz intézkedéseket Ön kérelme nyomán, késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja Önt az intézkedés elmaradásának okairól, valamint arról, hogy Ön panaszt nyújthat be valamely felügyeleti hatóságnál, és élhet bírósági jogorvoslati jogával.

 

Az adatkezelés biztonsága

 

Az adatkezelő és az adatfeldolgozó a tudomány és technológia állása és a megvalósítás költségei, továbbá az adatkezelés jellege, hatóköre, körülményei és céljai, valamint a természetes személyek jogaira és szabadságaira jelentett, változó valószínűségű és súlyosságú kockázat figyelembevételével megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajt végre annak érdekében, hogy a kockázat mértékének megfelelő szintű adatbiztonságot garantálja, ideértve, többek között, adott esetben:

 

a)      a személyes adatok álnevesítését és titkosítását;

 

b)      a személyes adatok kezelésére használt rendszerek és szolgáltatások folyamatos bizalmas jellegének biztosítását, integritását, rendelkezésre állását és ellenálló képességét;

 

c)      fizikai vagy műszaki incidens esetén az arra való képességet, hogy a személyes adatokhoz való hozzáférést és az adatok rendelkezésre állását kellő időben vissza lehet állítani;

 

d)     az adatkezelés biztonságának garantálására hozott technikai és szervezési intézkedések hatékonyságának rendszeres tesztelésére, felmérésére és értékelésére szolgáló eljárást.

 

Az érintett tájékoztatása az adatvédelmi incidensről

 

Ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kockázattal jár a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve, az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül tájékoztatja az érintettet az adatvédelmi incidensről.

 

Az érintett részére adott tájékoztatásban világosan és közérthetően ismertetni kell az adatvédelmi incidens jellegét, és közölni kell az adatvédelmi tisztviselő vagy a további tájékoztatást nyújtó egyéb kapcsolattartó nevét és elérhetőségeit; ismertetni kell az adatvédelmi incidensből eredő, valószínűsíthető következményeket; ismertetni kell az adatkezelő által az adatvédelmi incidens orvoslására tett vagy tervezett intézkedéseket, beleértve adott esetben az adatvédelmi incidensből eredő esetleges hátrányos következmények enyhítését célzó intézkedéseket.

 

Az érintettet nem kell tájékoztatni, ha a következő feltételek bármelyike teljesül:

·         az adatkezelő megfelelő technikai és szervezési védelmi intézkedéseket hajtott végre, és ezeket az intézkedéseket az adatvédelmi incidens által érintett adatok tekintetében alkalmazták, különösen azokat az intézkedéseket – mint például a titkosítás alkalmazása –, amelyek a személyes adatokhoz való hozzáférésre fel nem jogosított személyek számára értelmezhetetlenné teszik az adatokat;

·         az adatkezelő az adatvédelmi incidenst követően olyan további intézkedéseket tett, amelyek biztosítják, hogy az érintett jogaira és szabadságaira jelentett, magas kockázat a továbbiakban valószínűsíthetően nem valósul meg;

·         a tájékoztatás aránytalan erőfeszítést tenne szükségessé. Ilyen esetekben az érintetteket nyilvánosan közzétett információk útján kell tájékoztatni, vagy olyan hasonló intézkedést kell hozni, amely biztosítja az érintettek hasonlóan hatékony tájékoztatását.

 

Ha az adatkezelő még nem értesítette az érintettet az adatvédelmi incidensről, a felügyeleti hatóság, miután mérlegelte, hogy az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően magas kockázattal jár-e, elrendelheti az érintett tájékoztatását.

 

Adatvédelmi incidens bejelentése a hatóságnak

 

Az adatvédelmi incidenst az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, és ha lehetséges, legkésőbb 72 órával azután, hogy az adatvédelmi incidens a tudomására jutott, bejelenti az 55. cikk alapján illetékes felügyeleti hatóságnak, kivéve, ha az adatvédelmi incidens valószínűsíthetően nem jár kockázattal a természetes személyek jogaira és szabadságaira nézve. Ha a bejelentés nem történik meg 72 órán belül, mellékelni kell hozzá a késedelem igazolására szolgáló indokokat is.

 

 

Panasztételi lehetőség

 

Az adatkezelő esetleges jogsértése ellen panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

 

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5.

Telefon: +36 -1-391-1400

Fax: +36-1-391-1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

 

 

 

Zárszó

 

A tájékoztató elkészítése során figyelemmel voltunk az alábbi jogszabályokra:

 

-          A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.)

-          2011. évi CXII. törvény – az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (a továbbiakban: Infotv.)

-          2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (főképp a 13/A. §-a)

-          2008. évi XLVII. törvény – a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról;

-          2008. évi XLVIII. törvény – a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (különösen a 6.§-a)

-          2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről (kifejezetten a 155.§-a)

-          16/2011. sz. vélemény a viselkedésalapú online reklám bevált gyakorlatára vonatkozó EASA/IAB-ajánlásról

-          A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság ajánlása az előzetes tájékoztatás adatvédelmi követelményeiről

Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről

Porzsák szállítási költségek
utánvéttel
(készpénz v. bankkártya)
előre utalás
1490Ft1290Ft
8000Ft feletti vásárlás esetén.
(Magyarország területén)
Ingyenes!
pinterest blog online jogi fórum
Porzsák kereső felhő
ACEC porszívóhoz porzsák és tartozékADELBERG porszívóhoz porzsák és tartozékADIX porszívóhoz porzsák és tartozékADMEA porszívóhoz porzsák és tartozékAEG porszívóhoz porzsák és tartozékAFK porszívóhoz porzsák és tartozékAGFILTER porzsák megfelelője porszívóhoz porzsák és tartozékAIGGER porszívóhoz porzsák és tartozékAIGOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékAIR MASTER porszívóhoz porzsák és tartozékAIRFLO porszívóhoz porzsák és tartozékAIRMATE porszívóhoz porzsák és tartozékAKA porszívóhoz porzsák és tartozékAKAI porszívóhoz porzsák és tartozékAKIBA porszívóhoz porzsák és tartozékAKIRA porszívóhoz porzsák és tartozékALASKA porszívóhoz porzsák és tartozékALBATROS porszívóhoz porzsák és tartozékALDI porszívóhoz porzsák és tartozékALFATEC porszívóhoz porzsák és tartozékALIEN porszívóhoz porzsák és tartozékALPARI porszívóhoz porzsák és tartozékALPINA porszívóhoz porzsák és tartozékALTO porszívóhoz porzsák és tartozékALUTEC porszívóhoz porzsák és tartozékAMADIS porszívóhoz porzsák és tartozékAMASONBASICS porszívóhoz porzsák és tartozékAMICA porszívóhoz porzsák és tartozékAMSTRAD porszívóhoz porzsák és tartozékAndersson porszívóhoz porzsák és tartozékANTECH porszívóhoz porzsák és tartozékAPOLLO porszívóhoz porzsák és tartozékAQUA-VAC porszívóhoz porzsák és tartozékAQUAPUR porszívóhoz porzsák és tartozékARC-EN-CIEL porszívóhoz porzsák és tartozékARCELIK porszívóhoz porzsák és tartozékARGOS porszívóhoz porzsák és tartozékARIA porszívóhoz porzsák és tartozékARIETE porszívóhoz porzsák és tartozékARISTON porszívóhoz porzsák és tartozékARLETT porszívóhoz porzsák és tartozékARNICA porszívóhoz porzsák és tartozékARO porszívóhoz porzsák és tartozékARTEC porszívóhoz porzsák és tartozékARZUM porszívóhoz porzsák és tartozékASEA SCANDIA porszívóhoz porzsák és tartozékASGATEC porszívóhoz porzsák és tartozékASPICO porszívóhoz porzsák és tartozékASPIRAIR porszívóhoz porzsák és tartozékATLANTA porszívóhoz porzsák és tartozékAUDIO porszívóhoz porzsák és tartozékAYCE porszívóhoz porzsák és tartozékBAIER porszívóhoz porzsák és tartozékBASE porszívóhoz porzsák és tartozékBAU-VERSAND porszívóhoz porzsák és tartozékBAUHAUS porszívóhoz porzsák és tartozékBAUKNECHT porszívóhoz porzsák és tartozékBauMeister porszívóhoz porzsák és tartozékBAUR porszívóhoz porzsák és tartozékBAVARIA porszívóhoz porzsák és tartozékBEAM porszívóhoz porzsák és tartozékBEAUMARK porszívóhoz porzsák és tartozékBEEM porszívóhoz porzsák és tartozékBEEZ porszívóhoz porzsák és tartozékBEKO porszívóhoz porzsák és tartozékBELLUX porszívóhoz porzsák és tartozékBERYL porszívóhoz porzsák és tartozékBESTMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékBESTRON porszívóhoz porzsák és tartozékBETRON porszívóhoz porzsák és tartozékBHG porszívóhoz porzsák és tartozékBIMATEK porszívóhoz porzsák és tartozékBIRUM porszívóhoz porzsák és tartozékBISSEL porszívóhoz porzsák és tartozékBLACK&DECKER porszívóhoz porzsák és tartozékBlaupunkt porszívóhoz porzsák és tartozékBLISS porszívóhoz porzsák és tartozékBLITZ porszívóhoz porzsák és tartozékBLOKKER porszívóhoz porzsák és tartozékBLOMBERG porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE AIR porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE SKY porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE VAC porszívóhoz porzsák és tartozékBLUE WIND porszívóhoz porzsák és tartozékBOB HOME porszívóhoz porzsák és tartozékBOMANN porszívóhoz porzsák és tartozékBONETTI porszívóhoz porzsák és tartozékBOOSTY porszívóhoz porzsák és tartozékBOREAL porszívóhoz porzsák és tartozékBORK porszívóhoz porzsák és tartozékBOSCH porszívóhoz porzsák és tartozékBOXER porszívóhoz porzsák és tartozékBRAVO porszívóhoz porzsák és tartozékBRINKMANN porszívóhoz porzsák és tartozékBSK porszívóhoz porzsák és tartozékBUDGET porszívóhoz porzsák és tartozékBULCRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékBVC porszívóhoz porzsák és tartozékCALOR porszívóhoz porzsák és tartozékCAMERON porszívóhoz porzsák és tartozékCamry porszívóhoz porzsák és tartozékCANVAC porszívóhoz porzsák és tartozékCARAMBA porszívóhoz porzsák és tartozékCARREFOUR porszívóhoz porzsák és tartozékCATAVENA porszívóhoz porzsák és tartozékCENTREX porszívóhoz porzsák és tartozékCENTURION porszívóhoz porzsák és tartozékCHARLOTTE porszívóhoz porzsák és tartozékCHROMEX porszívóhoz porzsák és tartozékCHUNJU porszívóhoz porzsák és tartozékCLAS OHLSON porszívóhoz porzsák és tartozékCLATRONIC/CTC porszívóhoz porzsák és tartozékCLEANFIX porszívóhoz porzsák és tartozékCLEANMAXX porszívóhoz porzsák és tartozékCMI porszívóhoz porzsák és tartozékCOLINE porszívóhoz porzsák és tartozékCOLLO porszívóhoz porzsák és tartozékCOLUMBUS porszívóhoz porzsák és tartozékCOMAC porszívóhoz porzsák és tartozékCOMFEE porszívóhoz porzsák és tartozékCONCEPT porszívóhoz porzsák és tartozékCONDEL porszívóhoz porzsák és tartozékCONSTRUCTA porszívóhoz porzsák és tartozékCONTACT porszívóhoz porzsák és tartozékCONTI porszívóhoz porzsák és tartozékCOOP PRIX GARANTIE porszívóhoz porzsák és tartozékCS UNITEC porszívóhoz porzsák és tartozékCURTISS porszívóhoz porzsák és tartozékDAEWOO porszívóhoz porzsák és tartozékDALCO porszívóhoz porzsák és tartozékDAMIK porszívóhoz porzsák és tartozékDAREL porszívóhoz porzsák és tartozékDE SINA porszívóhoz porzsák és tartozékDEDRA porszívóhoz porzsák és tartozékDELONGHI porszívóhoz porzsák és tartozékDELOS porszívóhoz porzsák és tartozékDELTA porszívóhoz porzsák és tartozékDELTA SPIRE porszívóhoz porzsák és tartozékDELTAFOX porszívóhoz porzsák és tartozékDELTON porszívóhoz porzsák és tartozékDENSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékDEWALT porszívóhoz porzsák és tartozékDICAFF porszívóhoz porzsák és tartozékDILEM porszívóhoz porzsák és tartozékDIMARSON porszívóhoz porzsák és tartozékDIRT DEVIL porszívóhoz porzsák és tartozékDIV porszívóhoz porzsák és tartozékDOMENA porszívóhoz porzsák és tartozékDOMEOS porszívóhoz porzsák és tartozékDOMIX porszívóhoz porzsák és tartozékDOMO porszívóhoz porzsák és tartozékDOMOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékDPE porszívóhoz porzsák és tartozékDUN RITE porszívóhoz porzsák és tartozékDUNWAY porszívóhoz porzsák és tartozékDURABASE porszívóhoz porzsák és tartozékDURABRAND porszívóhoz porzsák és tartozékDURO porszívóhoz porzsák és tartozékDUSTCRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékDYNAMIX porszívóhoz porzsák és tartozékDYRAS porszívóhoz porzsák és tartozékDYSON porszívóhoz porzsák és tartozékE-MATIC porszívóhoz porzsák és tartozékEASY HOME porszívóhoz porzsák és tartozékECG porszívóhoz porzsák és tartozékECOLAB porszívóhoz porzsák és tartozékECOTONIC porszívóhoz porzsák és tartozékECRON porszívóhoz porzsák és tartozékEDEKA porszívóhoz porzsák és tartozékEDER porszívóhoz porzsák és tartozékEFBE-SCHOTT porszívóhoz porzsák és tartozékEIBENSTOCK porszívóhoz porzsák és tartozékEINHELL porszívóhoz porzsák és tartozékEIO porszívóhoz porzsák és tartozékEKG porszívóhoz porzsák és tartozékEL porszívóhoz porzsák és tartozékEL STAR porszívóhoz porzsák és tartozékELCOTEC porszívóhoz porzsák és tartozékELDOM porszívóhoz porzsák és tartozékELECTROHELIOS porszívóhoz porzsák és tartozékELECTROLUX porszívóhoz porzsák és tartozékELEKTROSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékELENBERG porszívóhoz porzsák és tartozékELEXAVOX porszívóhoz porzsák és tartozékELIN porszívóhoz porzsák és tartozékELITE porszívóhoz porzsák és tartozékELRAM porszívóhoz porzsák és tartozékELTA porszívóhoz porzsák és tartozékELTRING porszívóhoz porzsák és tartozékELTROPA porszívóhoz porzsák és tartozékELVITA porszívóhoz porzsák és tartozékEMERIO porszívóhoz porzsák és tartozékEMIDE porszívóhoz porzsák és tartozékERISSON porszívóhoz porzsák és tartozékERRES porszívóhoz porzsák és tartozékEST porszívóhoz porzsák és tartozékETA porszívóhoz porzsák és tartozékEUDORA porszívóhoz porzsák és tartozékEUMIG porszívóhoz porzsák és tartozékEUP porszívóhoz porzsák és tartozékEUREKA porszívóhoz porzsák és tartozékEURELEM porszívóhoz porzsák és tartozékEURO SDV porszívóhoz porzsák és tartozékEUROCLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékEUROPA STYLE porszívóhoz porzsák és tartozékEVEREST porszívóhoz porzsák és tartozékEVERGLADES porszívóhoz porzsák és tartozékEVGO porszívóhoz porzsák és tartozékEVOLT porszívóhoz porzsák és tartozékEWT porszívóhoz porzsák és tartozékEXCELSIOR porszívóhoz porzsák és tartozékEXIDO porszívóhoz porzsák és tartozékEXPERT porszívóhoz porzsák és tartozékEXPRESS porszívóhoz porzsák és tartozékEXQUISIT porszívóhoz porzsák és tartozékFADI porszívóhoz porzsák és tartozékFAGOR porszívóhoz porzsák és tartozékFAIR porszívóhoz porzsák és tartozékFAIRLINE porszívóhoz porzsák és tartozékFAKIR porszívóhoz porzsák és tartozékFAM porszívóhoz porzsák és tartozékFAMULUS porszívóhoz porzsák és tartozékFANTOM porszívóhoz porzsák és tartozékFAR porszívóhoz porzsák és tartozékFasett porszívóhoz porzsák és tartozékFAVORIT porszívóhoz porzsák és tartozékFEIN porszívóhoz porzsák és tartozékFELDMANN porszívóhoz porzsák és tartozékFERM porszívóhoz porzsák és tartozékFERRARI porszívóhoz porzsák és tartozékFERREX porszívóhoz porzsák és tartozékFERSEN porszívóhoz porzsák és tartozékFESTO porszívóhoz porzsák és tartozékFESTOOL porszívóhoz porzsák és tartozékFIELDMANN porszívóhoz porzsák és tartozékFIF porszívóhoz porzsák és tartozékFIRST LINE porszívóhoz porzsák és tartozékFLAMA porszívóhoz porzsák és tartozékFLEX/ Original Flex porszívóhoz porzsák és tartozékFLINK UND SAUBER porszívóhoz porzsák és tartozékFLOORDRESS porszívóhoz porzsák és tartozékFLOORMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékFRANGER porszívóhoz porzsák és tartozékFREESTYLE porszívóhoz porzsák és tartozékFRIAC porszívóhoz porzsák és tartozékFUDA porszívóhoz porzsák és tartozékFUST porszívóhoz porzsák és tartozékGAGGIA porszívóhoz porzsák és tartozékGALLET porszívóhoz porzsák és tartozékGEMEX porszívóhoz porzsák és tartozékGERMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékGHIBLI porszívóhoz porzsák és tartozékGIRMI porszívóhoz porzsák és tartozékGISOWATT porszívóhoz porzsák és tartozékGLENAN porszívóhoz porzsák és tartozékGLOBUS porszívóhoz porzsák és tartozékGO/ON porszívóhoz porzsák és tartozékGOBLIN porszívóhoz porzsák és tartozékGODDESS porszívóhoz porzsák és tartozékGOLD PACK porszívóhoz porzsák és tartozékGOODMANNS porszívóhoz porzsák és tartozékGORENJE porszívóhoz porzsák és tartozékGRACIA porszívóhoz porzsák és tartozékGRANDIUS porszívóhoz porzsák és tartozékGRIZZLY porszívóhoz porzsák és tartozékGRONBACH porszívóhoz porzsák és tartozékGRUBER porszívóhoz porzsák és tartozékGRUNDIG porszívóhoz porzsák és tartozékGRUPELEC porszívóhoz porzsák és tartozékGRUPPE porszívóhoz porzsák és tartozékGÜDE porszívóhoz porzsák és tartozékGUZZANTI porszívóhoz porzsák és tartozékHAJDÚ porszívóhoz porzsák és tartozékHAKO porszívóhoz porzsák és tartozékHAMACH porszívóhoz porzsák és tartozékHANOVER porszívóhoz porzsák és tartozékHANSEATIC porszívóhoz porzsák és tartozékHANSMARK porszívóhoz porzsák és tartozékHAREMA porszívóhoz porzsák és tartozékHARRISON porszívóhoz porzsák és tartozékHAUSER porszívóhoz porzsák és tartozékHAUSMEISTER porszívóhoz porzsák és tartozékHECHT porszívóhoz porzsák és tartozékHECLA porszívóhoz porzsák és tartozékHEINNER porszívóhoz porzsák és tartozékHELKINA porszívóhoz porzsák és tartozékHENKEL porszívóhoz porzsák és tartozékHENRY porszívóhoz porzsák és tartozékHERKULES porszívóhoz porzsák és tartozékHERU porszívóhoz porzsák és tartozékHEVO porszívóhoz porzsák és tartozékHILTI porszívóhoz porzsák és tartozékHIT COMPANY porszívóhoz porzsák és tartozékHITACHI/Hikoki porszívóhoz porzsák és tartozékHOFER porszívóhoz porzsák és tartozékHOLDEN porszívóhoz porzsák és tartozékHOLLAND ELECTRO porszívóhoz porzsák és tartozékHOME ANGEL porszívóhoz porzsák és tartozékHOME ELECTRIC porszívóhoz porzsák és tartozékHOME ELECTRONICS porszívóhoz porzsák és tartozékHOME FRIEND porszívóhoz porzsák és tartozékHOOVER porszívóhoz porzsák és tartozékHOTPOINT porszívóhoz porzsák és tartozékHUGIN porszívóhoz porzsák és tartozékHUSKY porszívóhoz porzsák és tartozékHUSQVARNA porszívóhoz porzsák és tartozékHYUNDAI porszívóhoz porzsák és tartozékICA porszívóhoz porzsák és tartozékICA home porszívóhoz porzsák és tartozékIDE LINE porszívóhoz porzsák és tartozékIGEFA porszívóhoz porzsák és tartozékIHP DIREKT porszívóhoz porzsák és tartozékIMETEC porszívóhoz porzsák és tartozékINDESIT porszívóhoz porzsák és tartozékINFINITY porszívóhoz porzsák és tartozékINOTEC porszívóhoz porzsák és tartozékINSPIRA porszívóhoz porzsák és tartozékINTERCLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékINTERTRONIC porszívóhoz porzsák és tartozékINVEST porszívóhoz porzsák és tartozékIQ porszívóhoz porzsák és tartozékIRIT porszívóhoz porzsák és tartozékiROBOT porszívóhoz porzsák és tartozékISKRA porszívóhoz porzsák és tartozékISMET porszívóhoz porzsák és tartozékITO porszívóhoz porzsák és tartozékJACOBS porszívóhoz porzsák és tartozékJAMES porszívóhoz porzsák és tartozékJATA porszívóhoz porzsák és tartozékJEKEN porszívóhoz porzsák és tartozékJNL porszívóhoz porzsák és tartozékJURO-PRO porszívóhoz porzsák és tartozékK-TEC porszívóhoz porzsák és tartozékKAISKI porszívóhoz porzsák és tartozékKALORIK porszívóhoz porzsák és tartozékKAMBROOK porszívóhoz porzsák és tartozékKärcher porszívóhoz porzsák és tartozékKARENOWA porszívóhoz porzsák és tartozékKARSTADT porszívóhoz porzsák és tartozékKASUI porszívóhoz porzsák és tartozékKAUFHOF porszívóhoz porzsák és tartozékKAUFLAND porszívóhoz porzsák és tartozékKELNER porszívóhoz porzsák és tartozékKENNEX porszívóhoz porzsák és tartozékKENNY/KODI porszívóhoz porzsák és tartozékKENWOOD porszívóhoz porzsák és tartozékKERNAU porszívóhoz porzsák és tartozékKHG porszívóhoz porzsák és tartozékKING LAKE porszívóhoz porzsák és tartozékKIRBY porszívóhoz porzsák és tartozékKLARSTEIN porszívóhoz porzsák és tartozékKNEISSEL porszívóhoz porzsák és tartozékKOENIC porszívóhoz porzsák és tartozékKÖNIG porszívóhoz porzsák és tartozékKRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékKRESS porszívóhoz porzsák és tartozékKRUPS porszívóhoz porzsák és tartozékLASER porszívóhoz porzsák és tartozékLASER porszívóhoz porzsák és tartozékLAVOR / LAVORWASH porszívóhoz porzsák és tartozékLEDERC porszívóhoz porzsák és tartozékLEHOFF porszívóhoz porzsák és tartozékLENIGA porszívóhoz porzsák és tartozékLERVIA porszívóhoz porzsák és tartozékLETRON porszívóhoz porzsák és tartozékLFG porszívóhoz porzsák és tartozékLG Electronic porszívóhoz porzsák és tartozékLIGHT & EASY porszívóhoz porzsák és tartozékLINDHAUS porszívóhoz porzsák és tartozékLISTO porszívóhoz porzsák és tartozékLIV porszívóhoz porzsák és tartozékLIVENTA porszívóhoz porzsák és tartozékLLOYDS porszívóhoz porzsák és tartozékLORDSON porszívóhoz porzsák és tartozékLORITO porszívóhoz porzsák és tartozékLUX(Royal) porszívóhoz porzsák és tartozékLUXOR porszívóhoz porzsák és tartozékM'TEC porszívóhoz porzsák és tartozékMAFELL porszívóhoz porzsák és tartozékMAGIC porszívóhoz porzsák és tartozékMAGNIT porszívóhoz porzsák és tartozékMAJESTIC porszívóhoz porzsák és tartozékMAKITA porszívóhoz porzsák és tartozékMANTA porszívóhoz porzsák és tartozékMARTA porszívóhoz porzsák és tartozékMASTERCRAFF porszívóhoz porzsák és tartozékMasterprofi porszívóhoz porzsák és tartozékMATRIX porszívóhoz porzsák és tartozékMATSUI porszívóhoz porzsák és tartozékMAUK porszívóhoz porzsák és tartozékMAURUS porszívóhoz porzsák és tartozékMAXI CARE porszívóhoz porzsák és tartozékMAXUM porszívóhoz porzsák és tartozékMBO porszívóhoz porzsák és tartozékMEDION porszívóhoz porzsák és tartozékMELISSA porszívóhoz porzsák és tartozékMENALUX porszívóhoz porzsák és tartozékMERIDA porszívóhoz porzsák és tartozékMETABO porszívóhoz porzsák és tartozékMIA porszívóhoz porzsák és tartozékMICROMAXX porszívóhoz porzsák és tartozékMidea porszívóhoz porzsák és tartozékMIELE porszívóhoz porzsák és tartozékMighty Vac porszívóhoz porzsák és tartozékMigros DGM porszívóhoz porzsák és tartozékMILWAUKEE porszívóhoz porzsák és tartozékMIOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékMIRKA porszívóhoz porzsák és tartozékMISTRAL porszívóhoz porzsák és tartozékMITSUBISHI porszívóhoz porzsák és tartozékMKM porszívóhoz porzsák és tartozékMONDILEC porszívóhoz porzsák és tartozékMONIX porszívóhoz porzsák és tartozékMONTISS porszívóhoz porzsák és tartozékMONZANA porszívóhoz porzsák és tartozékMORGAN'S porszívóhoz porzsák és tartozékMORPHY RICHARDS porszívóhoz porzsák és tartozékMORRIS porszívóhoz porzsák és tartozékMOULINEX porszívóhoz porzsák és tartozékMPM porszívóhoz porzsák és tartozékMTEC porszívóhoz porzsák és tartozékmultiTEC -Norma- porszívóhoz porzsák és tartozékMX POWER porszívóhoz porzsák és tartozékmy edition porszívóhoz porzsák és tartozékNAREX porszívóhoz porzsák és tartozékNATIONAL porszívóhoz porzsák és tartozékNEC porszívóhoz porzsák és tartozékNEDIS porszívóhoz porzsák és tartozékNETHAUS porszívóhoz porzsák és tartozékNETTO porszívóhoz porzsák és tartozékNEUFUNK porszívóhoz porzsák és tartozékNEVA porszívóhoz porzsák és tartozékNEVIR porszívóhoz porzsák és tartozékNEW VOGUE porszívóhoz porzsák és tartozékNIKKO porszívóhoz porzsák és tartozékNILCO porszívóhoz porzsák és tartozékNILE porszívóhoz porzsák és tartozékNILFISK / ALTO porszívóhoz porzsák és tartozékNIMBUSZ porszívóhoz porzsák és tartozékNORDLINE porszívóhoz porzsák és tartozékNOVAMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékNOVIDOM porszívóhoz porzsák és tartozékNUAGE porszívóhoz porzsák és tartozékNUMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékOBH Nordica porszívóhoz porzsák és tartozékOBI porszívóhoz porzsák és tartozékOK porszívóhoz porzsák és tartozékOLIMPIA porszívóhoz porzsák és tartozékOMEGA porszívóhoz porzsák és tartozékOPEL porszívóhoz porzsák és tartozékOPTIMUM porszívóhoz porzsák és tartozékOPUS porszívóhoz porzsák és tartozékORAVA porszívóhoz porzsák és tartozékORION porszívóhoz porzsák és tartozékPANASONIC porszívóhoz porzsák és tartozékPARIS-RHONE porszívóhoz porzsák és tartozékPARKSIDE(Lidl) porszívóhoz porzsák és tartozékPattfield Ergo Tools porszívóhoz porzsák és tartozékPHILIPS porszívóhoz porzsák és tartozékPHOENIX porszívóhoz porzsák és tartozékPLATINIUM porszívóhoz porzsák és tartozékPLICOSA porszívóhoz porzsák és tartozékPOLAR porszívóhoz porzsák és tartozékPOLARIS porszívóhoz porzsák és tartozékPOWERKING porszívóhoz porzsák és tartozékPOWERPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékPREMIUM porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMA VISTA porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMERA porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMO porszívóhoz porzsák és tartozékPRIMOTECQ porszívóhoz porzsák és tartozékPRINCESS porszívóhoz porzsák és tartozékPRIVILEG porszívóhoz porzsák és tartozékPRO VIEL porszívóhoz porzsák és tartozékPRO VISION porszívóhoz porzsák és tartozékProfessional porszívóhoz porzsák és tartozékPROFI EUROPE porszívóhoz porzsák és tartozékPROFIAIR porszívóhoz porzsák és tartozékPROFILO porszívóhoz porzsák és tartozékPROFIMASTER porszívóhoz porzsák és tartozékPROGRESS porszívóhoz porzsák és tartozékPROLINE porszívóhoz porzsák és tartozékPROPHETE porszívóhoz porzsák és tartozékPROTECH porszívóhoz porzsák és tartozékPROTOOL porszívóhoz porzsák és tartozékPROTOS porszívóhoz porzsák és tartozékPROVIEL porszívóhoz porzsák és tartozékQILIVE porszívóhoz porzsák és tartozékQUADRO porszívóhoz porzsák és tartozékQUIGG porszívóhoz porzsák és tartozékREDMOND porszívóhoz porzsák és tartozékREMINGTON porszívóhoz porzsák és tartozékRENFERT porszívóhoz porzsák és tartozékROHNSON porszívóhoz porzsák és tartozékROLSEN porszívóhoz porzsák és tartozékROMIX porszívóhoz porzsák és tartozékROTARY porszívóhoz porzsák és tartozékROTEL porszívóhoz porzsák és tartozékROTHENBERGER porszívóhoz porzsák és tartozékROTHO porszívóhoz porzsák és tartozékROWENTA porszívóhoz porzsák és tartozékROWI porszívóhoz porzsák és tartozékROYAL porszívóhoz porzsák és tartozékROYALTY LINE porszívóhoz porzsák és tartozékRTC porszívóhoz porzsák és tartozékRUN porszívóhoz porzsák és tartozékRUSSELL HOBBS porszívóhoz porzsák és tartozékRUTON porszívóhoz porzsák és tartozékSALCO porszívóhoz porzsák és tartozékSAMSUNG porszívóhoz porzsák és tartozékSANYO porszívóhoz porzsák és tartozékSAPHIR porszívóhoz porzsák és tartozékSATRAP porszívóhoz porzsák és tartozékSATUM porszívóhoz porzsák és tartozékSATURN porszívóhoz porzsák és tartozékSAUBER porszívóhoz porzsák és tartozékSCARLETT porszívóhoz porzsák és tartozékSCHAFER porszívóhoz porzsák és tartozékSCHAUB LORENZ porszívóhoz porzsák és tartozékSCHEPPACH porszívóhoz porzsák és tartozékSCHOTT porszívóhoz porzsák és tartozékSEAWAY porszívóhoz porzsák és tartozékSEBO porszívóhoz porzsák és tartozékSELECTLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSELLERS porszívóhoz porzsák és tartozékSENCOR porszívóhoz porzsák és tartozékSERD porszívóhoz porzsák és tartozékSEVERIN porszívóhoz porzsák és tartozékSHARP porszívóhoz porzsák és tartozékSHIVAKI porszívóhoz porzsák és tartozékSHOP VAC porszívóhoz porzsák és tartozékSIDEM SIDEX porszívóhoz porzsák és tartozékSIEMENS porszívóhoz porzsák és tartozékSIG Gmbh porszívóhoz porzsák és tartozékSILENCIO porszívóhoz porzsák és tartozékSILVA porszívóhoz porzsák és tartozékSILVERCREST porszívóhoz porzsák és tartozékSIMBIO porszívóhoz porzsák és tartozékSIMEC porszívóhoz porzsák és tartozékSIMPA porszívóhoz porzsák és tartozékSimpex porszívóhoz porzsák és tartozékSINBO porszívóhoz porzsák és tartozékSINGER porszívóhoz porzsák és tartozékSITRONICS porszívóhoz porzsák és tartozékSKYLINE porszívóhoz porzsák és tartozékSMART központi porsz porszívóhoz porzsák és tartozékSMART VAC porszívóhoz porzsák és tartozékSMC porszívóhoz porzsák és tartozékSOLAC porszívóhoz porzsák és tartozékSOLFACIL porszívóhoz porzsák és tartozékSOLID porszívóhoz porzsák és tartozékSonnenkönig porszívóhoz porzsák és tartozékSORMA porszívóhoz porzsák és tartozékSOTECO porszívóhoz porzsák és tartozékSPARKY porszívóhoz porzsák és tartozékSpit porszívóhoz porzsák és tartozékSPITZENREITER porszívóhoz porzsák és tartozékSPRINTUS porszívóhoz porzsák és tartozékSTANDARD(CH) porszívóhoz porzsák és tartozékStanley porszívóhoz porzsák és tartozékSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékSTARKE porszívóhoz porzsák és tartozékSTARLIGHT porszívóhoz porzsák és tartozékSTARMIX porszívóhoz porzsák és tartozékSTECA porszívóhoz porzsák és tartozékSTIHL porszívóhoz porzsák és tartozékSTOMER porszívóhoz porzsák és tartozékSUPERIOR porszívóhoz porzsák és tartozékSUPPORTPLUS porszívóhoz porzsák és tartozékSUPRA porszívóhoz porzsák és tartozékSWIRL porszívóhoz porzsák és tartozékSYNCHRO porszívóhoz porzsák és tartozékTARRINGTON HOUSE porszívóhoz porzsák és tartozékTASKI porszívóhoz porzsák és tartozékTAURUS porszívóhoz porzsák és tartozékTCHIBO/TCM porszívóhoz porzsák és tartozékTEAM porszívóhoz porzsák és tartozékTEC porszívóhoz porzsák és tartozékTECH line porszívóhoz porzsák és tartozékTECHNO porszívóhoz porzsák és tartozékTECHNOSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékTecnica porszívóhoz porzsák és tartozékTectron porszívóhoz porzsák és tartozékTEFAL porszívóhoz porzsák és tartozékTEKVIS porszívóhoz porzsák és tartozékTELE SHOP porszívóhoz porzsák és tartozékTELEFUNKEN porszívóhoz porzsák és tartozékTENNANT porszívóhoz porzsák és tartozékTERMOBIMAR porszívóhoz porzsák és tartozékTERMOZETA porszívóhoz porzsák és tartozékTESCO porszívóhoz porzsák és tartozékTESLA porszívóhoz porzsák és tartozékTEVION porszívóhoz porzsák és tartozékTHOMAS porszívóhoz porzsák és tartozékThomson porszívóhoz porzsák és tartozékTIFFANY porszívóhoz porzsák és tartozékTIP TOP porszívóhoz porzsák és tartozékTMB porszívóhoz porzsák és tartozékTOKIWA porszívóhoz porzsák és tartozékTomado porszívóhoz porzsák és tartozékTOP CRAFT porszívóhoz porzsák és tartozékTOP EDITION porszívóhoz porzsák és tartozékTOPCLEAN porszívóhoz porzsák és tartozékTORNADO porszívóhoz porzsák és tartozékTREND porszívóhoz porzsák és tartozékTRENDLINE porszívóhoz porzsák és tartozékTRIOMPH porszívóhoz porzsák és tartozékTRION porszívóhoz porzsák és tartozékTRISA porszívóhoz porzsák és tartozékTRISTAR porszívóhoz porzsák és tartozékTRON porszívóhoz porzsák és tartozékTRONY porszívóhoz porzsák és tartozékTRU FLO porszívóhoz porzsák és tartozékUFESA porszívóhoz porzsák és tartozékUNIC LINE porszívóhoz porzsák és tartozékUNITED porszívóhoz porzsák és tartozékURALUX porszívóhoz porzsák és tartozékVACGANGE porszívóhoz porzsák és tartozékVACLENSA porszívóhoz porzsák és tartozékVARIOLUX porszívóhoz porzsák és tartozékVAX porszívóhoz porzsák és tartozékVENDOMATIC porszívóhoz porzsák és tartozékVENGA porszívóhoz porzsák és tartozékVERMOP porszívóhoz porzsák és tartozékVETRELLA porszívóhoz porzsák és tartozékVICONTE porszívóhoz porzsák és tartozékVIKING porszívóhoz porzsák és tartozékVILTAVENT központi porszívóhoz porzsák és tartozékVINCHI porszívóhoz porzsák és tartozékVIPER porszívóhoz porzsák és tartozékVISION porszívóhoz porzsák és tartozékVITEK porszívóhoz porzsák és tartozékVIVA porszívóhoz porzsák és tartozékVOLTA porszívóhoz porzsák és tartozékVortex porszívóhoz porzsák és tartozékVorton porszívóhoz porzsák és tartozékVORWERK porszívóhoz porzsák és tartozékVR porszívóhoz porzsák és tartozékWAP porszívóhoz porzsák és tartozékWASCO porszívóhoz porzsák és tartozékWATSHOME porszívóhoz porzsák és tartozékWAVES porszívóhoz porzsák és tartozékWELLTON porszívóhoz porzsák és tartozékWELTSTAR porszívóhoz porzsák és tartozékWERTHEIM porszívóhoz porzsák és tartozékWESTFALIA porszívóhoz porzsák és tartozékWESTWOOD porszívóhoz porzsák és tartozékWETROK porszívóhoz porzsák és tartozékWHIRLPOOL porszívóhoz porzsák és tartozékWHITE AND BROWN porszívóhoz porzsák és tartozékWIGO porszívóhoz porzsák és tartozékWILFA porszívóhoz porzsák és tartozékWINVAC porszívóhoz porzsák és tartozékWIRBEL porszívóhoz porzsák és tartozékWNFS (TESCO) porszívóhoz porzsák és tartozékWORK MEN porszívóhoz porzsák és tartozékWORK ZONE porszívóhoz porzsák és tartozékWürth porszívóhoz porzsák és tartozékYATO porszívóhoz porzsák és tartozékZ.W.T. porszívóhoz porzsák és tartozékZAFÍR porszívóhoz porzsák és tartozékZANUSSI porszívóhoz porzsák és tartozékZASS porszívóhoz porzsák és tartozékZELMER porszívóhoz porzsák és tartozékZINATIC porszívóhoz porzsák és tartozék
Porzsákbolt számokban
A porzsákbolt 665 porszívó márka 22143 típusához kínál porszívó porzsákot, szűrőket, és egyéb tartozékot!
3.235.176.80